Mary&Amos
Zainteresovan član
- Poruka
- 132
Jeco i ja koristim frontline za Amosa,za male pse do 10kg, i da kucnem 3x, do sada ni buvu ni krpelja nije imao, a svaki dan ga na vikendicu vodim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pre godinu dana tacno, u kucu mi je usetalo kuce koje jako podseca na pinca. Ja sam ga zadrzala,ali veterinar nije bio siguran da li je to pinc ili nije! Nisam u prilici da vam sada posaljem sliku,ali ako znate recite mi nevezano za to kad da mu dozvolim da se pari. on vec uveliko napade sve zenke u kraju))
pre godinu dana tacno, u kucu mi je usetalo kuce koje jako podseca na pinca. Ja sam ga zadrzala,ali veterinar nije bio siguran da li je to pinc ili nije! Nisam u prilici da vam sada posaljem sliku,ali ako znate recite mi nevezano za to kad da mu dozvolim da se pari. on vec uveliko napade sve zenke u kraju))
Jedino ako vec ne znate nekog ko bi svoju kuju pario sa vasim muzijakom i ako imate kome posle da date stenad.
Evo nelogičnosti. Htela si da kežeš: Ako već nekog znaš koji bi svoju kuju pario...
![]()
@Mica zr - A da ti ne pricam kako je jedan muzjak iz te odgajivacnice jedne godine imao 8 puta BOB a sledece godine u oglasima za prodaju stenaca isti taj muzjak ima 30 puta BOB ,a nije provirio iz dvorista !!!... moram samo da dodam Perune da i ja imam katalog gde su psi te "odgajivacnice" izlagani i bas kao sto kazes za par meseci vise razlicitih legala ali od iste kuje???!!!??? Ja zaista ne znam ciji je ovo ustvari propust? Po meni onih gde su papiri pravljeni. To je katastrofalno sta ljudi rade i sto je najzanimljivije oni to i prodaju!!!..