Patuljasti pinč

Evo nasih zanimljivih fotki !

IMG_1278-1.jpg

IMG_1277-1.jpg

IMG_1268-1.jpg

IMG_1262-1.jpg

IMG_1245-1.jpg

IMG_1235-1.jpg

IMG_1266-1.jpg

IMG_1416-1.jpg

IMG_1405-1.jpg

Jeco-pereco divan je Cezar pristaje mu to ime! A ti Sinisa ako se ne bavis fotografijom profesionalno razmisli malo i o tome hehe.... :-)

Jeca-pereca,ha,ha,ha!!!Slatko sam se nasmejala!Hvala na komplimentu,mislim za Cezara da mu pristaje ime,ne mislim na perece,kad kazem da imam psa koji se zove Cezar svi ocekuju da se pojavi neki pit ili tako nesto,a pojavi se moja Zverka,koja mozda izgleda malo i bezazleno,ali zaista nije,jer mi imamo jednu opasnu komandu na koju on reaguje,a ona glasi-Cezare,virsla!-i nije za zezanje,a vi razmislite sta bi to moglo biti i kako izgleda kad Cezar poslusa komandu.Mada moja dusa reaguje i bez komande kad neko krene rukom na mene,to smo ga suprug i ja ucili jos dok je bio beba.Nego,kakvi su vasi PP,moj Cezar je temperamentan i strasno poslusan,ne napada ljude na ulici,ne laje i rezi ni na koga dok setamo(naravno ukoliko mu se ne kaze komanda) i vrlo je umiljat za razliku od nekih PP u mom gradu koji su strasno agresivni,laju i ne moze im se prici,pa se pitam da li je sa Cezarom sve u redu.I jos jedna stvar,a vezana za predlog Sinisi-kako ti uspeva da ga slikas,ja kad pokusam uglavnom na slici nema Cezara,mislim dok trci.Zaista bi trebao da razmislis o bavljenju fotografijom.Svaka cast!

I tako,mi smo ustvari krenuli u setnju,ali kad je gospodin fini pogledao levo i desno i video da pada kisa,odlucio je da samo uradi ono sto treba i to na brzaka uz prvo drvce u dvoristu i brzo se vratio kuci,a jos ne zna da ce posle rucka ipak prosetati.:lol:

Prilozi

• DSC00039.jpg
    DSC00039.jpg
    52,9 KB · Pregleda: 7
  • DSC00041.jpg
    DSC00041.jpg
    48,4 KB · Pregleda: 10
Jeco, i ja sam mislila da sa mojom Bjankom neshto nije u redu jer ona ama bash nikada ne laje (osim na zvono, a to nikako ne lichi na lavez), bash je plashljiva i ni malo agresivna. Jeste radoznala i puna energije, ali nrlo druzeljubiva. Evo, sad je prvi put ispoljila i svoju agresivniju stranu kad je doshao mali Kastro, jer je on stalno spopada i smara i onda se grizu (nishta krvolochno).

Prelistavaj malo teme o pincevima i po drugim forumima pa ces videti kakve je Sinisa sve fotke pravio! To stvarno treba imati spreman aparat u svakom momentu.... A sto se tice pinceva uglavnom su dosta temperamentni i lajavi barem nasi i od nasih prijatelja ali cuo sam i za par primeraka mirnijih pasa neznam kako su to uspeli ali znam da dokle god mi cerka ne poraste nema sanse da imam mirne pinceve jer su unutra sa nama ona ih gnjavi po ceo dan i jednostavno moraju nekako da se brane od ugnjetavanja... :besna: Pozdrav svima... :bye:

Sto se tice fotki ,stvarno su odlicne ali to zavisi i od aparata!
A kad je u pitanju lavez PP ,oni su onakvi kako ih naucite!
Kod nas ima i razmazenih ,i lajavih i onih koje jednostavno mrzi da zalaju(mada u manjem broju)...
Recimo kod mene u kuci laju ko ludi sve dok gost ne sedne!
Imamo jednu zenku koja laje valjda i na sopstvenu senku ali imamo i jednu(ova sto sad ima stence)koja je toliko dobra po naravi da je to neverovatno ,mazi se kod svakog ...
Indra se na ulici ponasa otprilike isto kao i Cezar ,dok je u kuci druga prica...
Cak mislim da bi ozbiljno nekog povredio kada bi bio u situaciji...
2ec3bci.jpg

Ova zenkica sa slike je ludilo od psa ,uopste ne zna da se mazi,odmah hvata za ruke i grize,nadam se da ce se smiriti vremenom,cak se ponekad posvadja i sa odraslim zenkama...

I Cezar je umiljat,ali dosadan kad kad neko dodje uglavom je to maltretiranje donosi lopticu i ceka da mu se baci i tako jedno hiljadu puta,a onda se gura da se mazi,pa onda grize rukav i tako,a zvono kad se cuje poludi i laje kao lud i skace,a tako isto reaguje i kad mu se kaze KO JE TO ili DRZI GA,odmah juri prema vratima i laje.Stalno je u pokretu kao mali skakavac,ali nije agresivan i svakom se obraduje.To je valjda kako se nauci od pocetka,ne znam,mozda sam i ja kriva,jer sam ga stalno mazila i ljubila,i jos uvek to radim.To je obavezan deo pozdrava da se izljubimo kad dodjem sa posla i za mene ne postoji nista lepse od toga.Ta ogromna kolicina ljubavi koja me doceka kad dodjem kuci ne moze se meriti ni sa cim.

I ja koristim onu gumenu rukavicu pa posle cetkom, koja ima da se kupi u bilo kom pet shopu, predjem. Mada ja moju vrlo retko chetkam moram priznati. :confused: I ne linja se uopshte a dlaka joj je bash bash sjajna.
Danas su zajedno spavali u istoj fotelji! :mrgreen: Nisam mogla da verujem! Izgleda da pochinju da se kontaju... :cool:
Josh samo da mi malisha nauchi da pishki gde treba... :roll:

Mi smo se igrali u dvoristu i ovo su moji neuspeli pokusaji da ga uhvatim u igri.Telefon je izgleda spor.Ali sta cu.Ako uspete da vidite male crne tackice na slici da znate da je to u stvari Cezar!!!!:lol::lol::lol:

Prilozi

• DSC00008.jpg
    DSC00008.jpg
    61,3 KB · Pregleda: 9
  • DSC00009.jpg
    DSC00009.jpg
    61,9 KB · Pregleda: 12
  • DSC00013.jpg
    DSC00013.jpg
    66,6 KB · Pregleda: 12
  • DSC00014.jpg
    DSC00014.jpg
    76,2 KB · Pregleda: 12
  • DSC00015.jpg
    DSC00015.jpg
    89,4 KB · Pregleda: 12
Da,ima na svu srecu,jer inace imamo veliki problem dok setamo,jer je u Smederevu veliki broj pasa lutalica,koji besno reze na nas dok prolazimo,a ima ih na svakom koraku i niko ne resava njihovo pitanje.Napusteni,gladni i prepusteni ulici,pa normalno je da reze kad prodjemo kroz njihovu teritoriju.Pokusala sam i da im donosim hranu da me zapamte,ali kad prodjem sa Cezarom uvek ista prica,napadaju nas,tako da se mi lepo izjurimo po dvoristu,a onda kolima odemo do odmaralista Jugovo pored Dunava i tamo se setamo.Na zalost tih pasa je svaki put sve vise,jer nisu sterilizovani i niko u mom gradu se ne bavi pitanjem sklanjanja sa ulice,obezbedjivanjem smestaja i sterilizacije.Ne znam klakva je situacija kod vas,ali kod nas je uzas.

I kod mene u kraju ima bash dosta lutalica, al ja za sada nisam imala puno problema al nikako ne volim pored njih da prolazim, pogotovu sad kad sam uzela muzjaka. Lutalice su uglavnom muzjaci pa sa Bjankom i nisam imala velikih problema, al sad s njim... :confused:

Evo i mi da se pohvalimo ! CACIB Kanjiža 29.03.2009.

Macho odličan 5, PRM ! Sudio je Nemanja Jovanović

IMG_1479-1.jpg

Vreme je bilo više nego grozno, vetar je duvao kao nenormalan a i kišica promicala.
Ja i zmaj koji baš i nije bio u svom zmajevskom raspoloženju, a i ko bi bio po ovom vremenu.
IMG_1449-1.jpg

Sa leva na desno : moja Jasna, ja i Macho i naša prijateljica Gordana.
IMG_1450-1.jpg

Tri musketara, Jasna, Macho i ja.
IMG_1459-1.jpg

Macho-u je bilo poprilično hladno tako da smo i mi požurili u topli auto pa kući.

Što reče Boda bilo je dosta pasa koji se ne sreću često na našim prostorima, među njima je Nemački pinč koji je stigao iz Budimpešte.
XIRY VON LEISELBACH - razred šampiona
IMG_1453-1.jpg

Naših slika iz ringa nažalost nemamo, al zato imamo ispred ringa pošto se naš fotograf odlučio da napravi video klip koji je ogroman.

IMG_1454-1.jpg

IMG_1456-1.jpg

Inače evo fotki ženke koja je Macho-u isperd nosa maznula BOB.
SARA VON SZIERRA - intermedia
IMG_1478-1.jpg

A ovo je ostatak konkurencije koji nije unet u katalog. Nažalost ne znam imena i rezultate.

IMG_1468-1.jpg

IMG_1469-1.jpg

IMG_1472-1.jpg

Nemojte zameriti fotografije su napravljene od strane osobe koja je kinološki nezainteresovana tako da neke fotke i nemaju neki kinološki kvalitet.

Back