CACIB Jagodina meni poznati rezultati prijavljeno 14 pasa svi izvedeni
cac/caci/bobtelem bat-chen
prmFelina vom Sudstern ( VL Zorica Dragic)
cac sampioni Epyy van Dolear( Zorica Dragic)
rcac Janus mali Zmaj (moja malenkost

)
evo malo i slikica
mali zmaj zenke:
bri
rita
kiara
zix
Borba sa ritom
e sada malo o samoj Izlozbi, nama je bilo super pricali smo sa dragim nam ljudima zezali se ucili i imali prilike da vidimo jako lepe pse.Konkurencija je bila sasvim ok mada da nije Zmajeva pffff...
Elem, sto se sudjenja tice po meni sasvim zadovoljavajuce mada je zbrzao PP covek je
dva ipo sata sudio bulmastife i boxere, nikada kraja uzas jedan stigli smo na red tek u pola jedan a samo cetiri rase u ringu i to bar da ih je bilo mnogo i nije ali sta da se radi.
Vise me nesrviralo nemogucnost sudije da odrzi red oko ringa nama je u pola izlaganja ule :shock: ja se zaprepastio nisam mogao da verujem, ne zelim da komentarisem sudjenje boxera ali moram da napomenem da onoliko mahanja raznoraznim predmetima i lupanja flasica o pod nisam video.
Najnormalnije si mogao da udjes u ring i da se setas, da pricas sa sudijom u toku ocenjivanja (sve moje oci vide :wink: ) da udjes da lupas flasom pistis igrackom itd itd, mislim da je to jako nepristojno a pod dva ne prilici medjunarodnoj izlozbi.
Takodje bih izneo da i ako su u katalogu pincevi bili podeljeni po boji na crvene i crne to nije bio slucaj sa zenkama u razredu mladih nego je moja zenka Fatal beauty GDS odlukom sudije u ringu bila pridodata crvenim zenkama i sa njima se takmicila za PRM.
Meni to nije zasmetalo ali ako je vec odluceno da se tako podele igrom slucaja se desilo da je samo jedna zenka prijavljena za razred mladih sto se organizator nije potrudio da privuce vise pasa nije moj, problem.
Elem ja sam vise nego zadovoljan Zika je rCAC i to je izgubio od jako dobrog psa (ma odlicnog psa ) Telem bat-chen (ovo se u ekonomiji zove nelojalna konkurencija

) Rita je dobila 5 i ja sam prezadovoljan narocito je l je Ziki bila prva izlozba.
Takodje kada smo stigli neko je vezbao gadjanje pa su se psi istraumirali jedva sam ih smirio, zbog udara jakog vetra u toku sudjenja pada tabla i opet mi isprepada pseto (jbm ga plasljivog

)
Salu na stranu: pucanje, pad table u toku sudjenja, ulazak u ring prilikom ocenjivanja, prekrajanje kataloga, su veliki propusti organizatora.