Patuljasti pinč

mica zr / Perune, cestitamo na prinovama.
Nek su zivi i zdravi a ostalo ce te im obezbediti !:D

Evo koja nasa nova snezna fotka !
IMG_1219-1.jpg

IMG_1209-1.jpg

Poslednja izmena:
Pa sad, i nije baš...ali Amosu nije bitan fizički izgled :)
Ma bitno mi je da smo za sada nasli bilo kakvu, jer Amos je nepodnosljiv, zavija po kuci...mozda ce se malo smiriti kad upozna tu damu ;) i hvala Perune na komplimentu:)
Mary, Amos je jako lep.:heart: Nadam se da ce i sa tom damom sumnjive spoljasnjosti dati lepu stenad.:roll: U svakom slucaju ce popraviti kvalitet pincera u BIH posto je on koliko ja znam jako problematican. Sto se tice smirivanja lude glave, ne nadaj se.:thumbdown: To se nece desiti sasvim sigurno cak ti mogu reci da mozes ocekivati i suprotno. Muzjaci su cudo! Sto vise pare, sve su ludji. Tu smirivanja nema. Ako hoces mirnog psa nemoj ga pariti, ovaj pubertet ce proci pa ce se smiriti (ili ga kastriraj ako ne zelis ad ga paris ali to bi bilo steta, narocito sto je verovatno jedan od najboljih pincera u BIH). Kod pasa (u coporu) pari uvek i sve kuje dominantni muzjak. Znaci, onaj koji je "lud". Ostali apstiniraju. Dakle, kod pasa apstinerncija nije neobicna i neprirodna pojava a onaj koji pari je sve dominantniji dok je mlad (= sve ludji).:heart:

MicaZr i Perune, cestitam na prinovama i zelim im dobre vlasnike.

Sinisha, Macho se kao i obicno pravi vazan i nadam se da ce se i on dopasti nekoj devojci.

Poslednja izmena:
Perune ako ja prestanem da planiram u zivotu mozda ce te i videti Macho-a uskoro a ako nastavim sa planovima onda tesko !:hahaha:
Salim se naravno ! Ovo je crni humor !
Mi smo bili spremni ko zapete puske za beogradsku izlozbu nego iznenada iskrasao sluzbeni put i umesto da putujemo avionom u ponedeljak predpostavljeni izmenio plan tako da smo putovali autom a usled toga smo morali i citav dan ranije krenuti. Tako od planiranog ponedeljka morali smo se otisnuti na putovanje u nedelju rano ujutro. Nazalost na to nismo racunali te nismo imali rezervnu varijantu da Macho-a neko ipak izvede na izlozbu. Mada mislim da bi to bio cist promasaj, s obzirom na kratko vreme za privikavanje na novog vodica. Tako da mi smo voljni i nadamo se nekoj sledecoj izlozbi. Jagodina nam je nesto daleko a u Kanjizu bi bili voljni da se pojavimo.:think:

Mary, Amos je jako lep.:heart: Nadam se da ce i sa tom damom sumnjive spoljasnjosti dati lepu stenad.:roll: U svakom slucaju ce popraviti kvalitet pincera u BIH posto je on koliko ja znam jako problematican. Sto se tice smirivanja lude glave, ne nadaj se.:thumbdown: To se nece desiti sasvim sigurno cak ti mogu reci da mozes ocekivati i suprotno. Muzjaci su cudo! Sto vise pare, sve su ludji. Tu smirivanja nema. Ako hoces mirnog psa nemoj ga pariti, ovaj pubertet ce proci pa ce se smiriti (ili ga kastriraj ako ne zelis ad ga paris ali to bi bilo steta, narocito sto je verovatno jedan od najboljih pincera u BIH). Kod pasa (u coporu) pari uvek i sve kuje dominantni muzjak. Znaci, onaj koji je "lud". Ostali apstiniraju. Dakle, kod pasa apstinerncija nije neobicna i neprirodna pojava a onaj koji pari je sve dominantniji dok je mlad (= sve ludji).:heart:

.

Zorice hvala na komplimentima i savetima :) Amosa ne planiram kastrirati, nekako mi je to:sad2: dovoljno se patio sa kupiranjem, rekla sam da ga necu vise muciti :klap:
Nekako cu izdrzati ovaj njegov pubertet,nadam se:dash:
Inace upravu ste kada kazete da je situacija sa ptp u BiH jako losa... koliko ja znam od muzjaka jedino moj Amos i Pax Mali Zmaj (njega jos nisam videla:D)
Doduse mozda ima i nekih anonimnih pasa, koje vlasnici ne izlazu,ne exponiraju,pa ni ne znam za njih :)

Back