Mary&Amos
Zainteresovan član
- Poruka
- 132
Najbolje da naterate Laru da prizna 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mary, Amos je jako lep.Pa sad, i nije baš...ali Amosu nije bitan fizički izgled![]()
Ma bitno mi je da smo za sada nasli bilo kakvu, jer Amos je nepodnosljiv, zavija po kuci...mozda ce se malo smiriti kad upozna tu damui hvala Perune na komplimentu
![]()
Mary, Amos je jako lep.Nadam se da ce i sa tom damom sumnjive spoljasnjosti dati lepu stenad.
U svakom slucaju ce popraviti kvalitet pincera u BIH posto je on koliko ja znam jako problematican. Sto se tice smirivanja lude glave, ne nadaj se.
To se nece desiti sasvim sigurno cak ti mogu reci da mozes ocekivati i suprotno. Muzjaci su cudo! Sto vise pare, sve su ludji. Tu smirivanja nema. Ako hoces mirnog psa nemoj ga pariti, ovaj pubertet ce proci pa ce se smiriti (ili ga kastriraj ako ne zelis ad ga paris ali to bi bilo steta, narocito sto je verovatno jedan od najboljih pincera u BIH). Kod pasa (u coporu) pari uvek i sve kuje dominantni muzjak. Znaci, onaj koji je "lud". Ostali apstiniraju. Dakle, kod pasa apstinerncija nije neobicna i neprirodna pojava a onaj koji pari je sve dominantniji dok je mlad (= sve ludji).
.