Patuljasti pinč

Hvala Perune, to je bas kompliment :super:
A Amos se sto se tice ponasanja malo smirio, ali sad imamo novi problem, rivalstva sa drugim muzjacima:evil: a valjda ce ga i to proci,verujem da nismo jedini s tim problemom:think:

Muzijak vam je bas lep,ima lepu glavicu...samo moje misljenje je da ste mu malo prekratko kupirali usi,meni se vise svidja "visoki plamen" ali i to je sve stvar ukusa :)
i da ,hvala na komplimentima za Amosa, sigurna sam da ce i vas deckic biti lep primerak PP :)

Hvala mary ja sam licno bio protiv kupiranja ali ako tako mogu da kazem "ubedili su me" da ne objasnjavam sam sto i kako? :-))) E kada je vec odluceno onda sam resio da to bude kraca verzija otprilike kao Master Misa njegovu sam sliku dao veterinaru kao model. :)))) Mada u svakom slucaju ako on bude bio skroz korektan usi nikako nece smetati za ocenu.

Misku sam dobio od prijatelja iz Pozege a njegova kujica je iz Novog Sada od Mendosse, nisam bas siguran dali je to ime odgaivacnice ili vlasnika pa ako neko zna neka mi javi bio bih zahvalan ili ako ima slika nekog psa od tog odgaivaca voleo bih da ih vidim. Stene ima papire ali ih jos nisam uzeo.

z:)z:)z:)
30rmn11.jpg

z:)z:)z:)

Back