Patrijarh Porfirije optužio studente pred Putinom za pokušaj obojene revolucije

Budimo ljudi iako... Jel to?
A to oko nemanja svojine, mnogo povoljnije da crkva kupi limuzinu i onda održava, poji, registruje, plaća parking i kazne... pa pazari vilu i održava,
Ништа те ја сад не разумем.
Знаш има једна пословица "Због комшије Николе замрзео Светог Николу". Не знам зашто сам се тога сетио али не може да шкоди.
drugovi popovi samo koriste. A za rodbinu im sve nešto pište jj taman ko i za vernike.
Strava fora, evo i ja se dobrovoljno javljam da nemam vilu i limuzinu po tom receptu.
Па не може сваки монах да постане епископ. Нема ни сваки монах имовину. Мало си се прерачунао. Капирам да те религија не занима али си кренуо са закључцима грлом у јагоде.

Ништа те ја сад не разумем.
Знаш има једна пословица "Због комшије Николе замрзео Светог Николу". Не знам зашто сам се тога сетио али не може да шкоди.

Па не може сваки монах да постане епископ. Нема ни сваки монах имовину. Мало си се прерачунао. Капирам да те религија не занима али си кренуо са закључцима грлом у јагоде.

Ta poslovica o Nikolicama je nešto što bi ja radije da nikad nisam čuo. Nekako mi na "pametnom dosta" nivou.
Da se ne bakćemo nižim činovima i s jagode u grlu, pročitaj pažljivo naslov teme i preračunaj da li to slučajno onaj što nema vilu i limuzinu pa mu crkva pozajmila doživotno o svom trošku, odakle crkvi dolaze pare za to planinarenje i dal mož biti da oni propagiraju jedno a rade sasvim kontra?
A da me nešto zanima religija, crkva i njezini službenici bi mi bili još odvratniji, posebno menaŽment.

Ta poslovica o Nikolicama je nešto što bi ja radije da nikad nisam čuo. Nekako mi na "pametnom dosta" nivou.
Da se ne bakćemo nižim činovima i s jagode u grlu, pročitaj pažljivo naslov teme i preračunaj da li to slučajno onaj što nema vilu i limuzinu pa mu crkva pozajmila doživotno o svom trošku, odakle crkvi dolaze pare za to planinarenje i dal mož biti da oni propagiraju jedno a rade sasvim kontra?
Не вреди одустајем.
A da me nešto zanima religija, crkva i njezini službenici bi mi bili još odvratniji, posebno menaŽment.
Види се из писања да те не занима, али су ти закључци исхитрени. То је. А и не мора да те занима. То уопште није проблем.

1000010272.jpg

Putin POTVRDIO DA JE PATRIJARH BIO U PRAVU!!!

Obavestajne ruske sluzbe potvrdjuju da zapadni centri moci stoje iza pokusaja obojene revolucije u Srbiji!!!

S tim sto, nije bas potvrdio, nego je rekao da neki pokusavaju da izvedu obojenu revoluciju uvlaceci mlade, i odrzao lekciju o tome kakav treba biti i u tim protestima, rodoljubiv, sto je sasvim zreo stav i odgovor.

Ujedno to i ja mislim, da ima onih koji su zavedeni i verovatno placeni, ali da ima i onih opravdano ogorcenih.

S tim sto, nije bas potvrdio, nego je rekao da neki pokusavaju da izvedu obojenu revoluciju uvlaceci mlade, i odrzao lekciju o tome kakav treba biti i u tim protestima, rodoljubiv, sto je sasvim zreo stav i odgovor.

Ujedno to i ja mislim, da ima onih koji su zavedeni i verovatno placeni, ali da ima i onih opravdano ogorcenih.

Rekao je da , u tome se slazem sa Vucicem.

I šta sad kada se Putin tako izjasnio? Treba sve zaboraviti? Svu nepravdu, korupciju, ubistva i sve negativne stvari koje ljudi trpe dugi niz godina?!
Putin nema nikakav ugled u svijetu, osim u par zemalja na Balkanu. Više se plaše podmuklih planova i nuklearne katastrofe. Pored svih svojih problema on bi da ,,liječi,, Srbiju?

I šta sad kada se Putin tako izjasnio? Treba sve zaboraviti? Svu nepravdu, korupciju, ubistva i sve negativne stvari koje ljudi trpe dugi niz godina?!
Putin nema nikakav ugled u svijetu, osim u par zemalja na Balkanu. Više se plaše podmuklih planova i nuklearne katastrofe. Pored svih svojih problema on bi da ,,liječi,, Srbiju?

Lupas

Putin je najugledniji svetski lider sa najvecom podrskom na svetu od strane sopstvenih gradjana

Takodje je svetski lider kojem Srbi najvise veruju

Putin je rekao da su studenti patriote!
A Vucic je rekao da su teroristi i ološi...

...

Vise meseci unazad blokaderi pokusavaju da nasilno smene vlast i destabilizuju drzavu i da nas uvuku u gradjanski rat, nije im to poslo za rukom a Putin kao i uvek objektivno komentarise.

Sta kazete na ovo @S1MCRO @aleksije radicevic @Dule 021 @Majstor Života ?

Ko ima bolje informacije ? Putin , Vucic, Patrijarh Porfirije ili vi?

Putin je takodje rekao da je obojena revolucija u Ukrajini rezultovala gradjanskim ratom i ogromnim stradanjem i da bi se slicno desilo i u Srbiji.

Ja oduvek pričam da je Rusija na Žvalinoj strani prosto zato što im je on, kao dokazani diktator, najpouzdaniji partner. Pre njega su im partneri bili i BoTa i Koštun, a pre njih naravno Sloba koga je kontrolisala upravo Putinova struja u Kremlju.

Ja oduvek pričam da je Rusija na Žvalinoj strani prosto zato što im je on, kao dokazani diktator, najpouzdaniji partner. Pre njega su im partneri bili i BoTa i Koštun, a pre njih naravno Sloba koga je kontrolisala upravo Putinova struja u Kremlju.

Rusija naravno je za legalizam a ne za anarhiju

Pogledaj gde je to odvelo Ukrajinu

Back