rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
I naravno, trecu u kojoj bi pokushao da lokalizujesh pozar sa svima onima kojima idesh na jaja sa ovakvim temama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LePiaf:Otvorio je ovu temu zato jer u RL niko ne zheli da slusha nashiroko izlaganje home made filozofije.
Na forumu svi privlache podjednaku pazhnju. I Karl Poper i Zhika Obretkovic bi prouzrokovali podjednak obim reakcije puchanstva forumskog.
Internet je ćudo!
E, tebi Slavonka od mene nista manje od desetke :-Dotkacena slavonka:skoro da se slozim osim eto sto mu ja dajem cistu 10-tku..![]()
a zasto?
pa bas zato sto uspije da me nanervira ponekada...a takvi su rijetki... :wink:
Julian_Duranona:Nista nego da otvoris jos jednu temu kojom bi odgovarao onima kojima nije jasno zasto si otvorio ovu temu.

gossca:E, tebi Slavonka od mene nista manje od desetke :-D
Gde si ti... sve te manje i manje ima...![]()
Sto te iznervira Patak... hehehhe... on je bas benigno stvorenje... zamrsen ko ukrstenica... zabavno zamrsen... :-D
On jedini ume zestoko da iznervira Helen, dok je drugi samo puno nerviraju... :-D

kojote:Nemoj tako, Građevinac, ne treba smetnuti s uma da Patkove skice prevazilaze nivo realističke slike života (kao i tvoje nepostojeće građevine, uostalom), i da je obilje činjenica tu samo u službi građenja jedne celine, verovatno zamišljene da se ostvare u prostorima imaginarnog.
Kojot je, na primer, sve Patkove skice nazvao - fantazmaGorijom. Ali to je Koja, yebeš ga, rasan autor savršeno svestan svojih namera, i zato njegovom određenju treba pokloniti punu pažnju :-) . Reč "fantazmagorija" ima dvostruki smisao. Ona znači opsenu (čaroliju) i grozničavo priviđenje. Patkove skice su i jedno i drugo.
Podrugljivost, podsmeh, jetkost, sklonost ka virtuoznosti i paradoksu, pokazuju onaj deo Patkovog stvaralačkog bića koji se poigrava materijom, a koje ti, nažalost, ne poseduješ (stvaralačko biće, naravno) niti ćeš ikada, i zato nikada nećeš i ne možeš razumeti mister Patka.
Uporedo sa ironično-humorističnom stilizacijom naučne građe postoji, međutim, jako naglašena halucinantnost, koja mi se čini veoma značajnom za Patkov dil sa naukom.
A ti ni to ne razumeš, jednu tako yebeno normalnu halucinantnost!
Naravno, ko se nashao prozvanim? Josh jedan promasheni patjenik koji danju prashinari, a uveche dolazi na forum da navatava tjurke, one dovoljno blentave da se upecaju na jeftine jezichke kalambure i sluzavost.Tuzni_patak:Ko hoće da čita nek čita, ko neće nek se ne sabira ovde na temi.
I izgleda je malo dve otvorene teme sa istim imenom.
A kad bolje razmisliš, šta bi ti mogao da im ponudiš? Da ih vodiš na večeru, sa svojom bednom platicom? Ili u svoj topli dom... pardon! U svoj hladni, Plavi kavez?kojote:Razumljiva je tvoja isfrustriranost, Građevinac. Nije ti bilo lako sa mnom, priznajem. I meni ne bi bilo svejedno da mi neko ispred nosa, pardon - kljuna, mažnjava Nju: jednu, pa drugu, pa... NJEGA, pa, pa.A kad bolje razmisliš, šta bi ti mogao da im ponudiš? Da ih vodiš na večeru, sa svojom bednom platicom? Ili u svoj topli dom... pardon! U svoj hladni, Plavi kavez?
Ma idi bre
!!!Podrobno raščlanjivanje ljudskih strasti, kao i raščlanjivanje složenog etničkog bića naročitih Patki okruženih drugim etničkim zajednicama (i naposletku od njih i asimiliranih, je l'), obogaćuje područja koja nisu čisto seksualna... Bako ćoravagossca:Pa... slicni ste u svojoj razlicitosti... sad kad vas ovako malo gledam kako stojite jedan pored drugoga... hehhhe
Hahhahati izgleda nisi cuo za postojanje BLOGa?Tuzni_patak:Da ne bi maltretirao neistomišljenike i neistomišljenice, ali ni uskratio sebi dobronamernu povratnu reakciju , otvaram temu patkove skice u kojoj ću iznositi neke svoje komentare na teme na forumu.
Vidish patak , postoji negde jedno carstvo...a ime mu je www.myspace.comTuzni_patak:A gde misliš da joj je mesto?