Hedonista
Poznat
- Poruka
- 9.343

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kakvi su ovo saveti oko paste za zube??!!
![]()
hahhahaa...kozmeticki proizvod..sluzi za ulepsavanje?!!Negu?
A sta je onda za higijenu?!!![]()
Koji proizvodjaci su vam favoriti?
Drzite li se one koliko para toliko muzike ili koristite i manje poznate?
Smatrate li da su neke paste ne realno skupe i da za svoju cjenu ne aju adekvatnu higjenu i zastitu zuba?
Pozdrav svima
mnoge sam probao i jako je bitno da su jaki zubi a to se od ove najbolje oseti posle par dana
Само једна паста на свету је најбоља а то је ПАРАДОНТАКС!!! Све остало је жњ..
Paste za zube su kozmatički proizvodi... Zašto da ne..Tema ostaje..
brat me skoro zapanjio...priznao mi je da nikad u zivotu nije oprao zube...i ima svih 32...neverovatno...kad je to rekao zubaru kod kog je skidao kamenac ovaj nije mogao da veruje...a koliko je samo piva otvorio zubima da ja znam..
ti zubari koji je veruju odma treba da pocepaju diplome i u pekaru da rade..jer je opste poznato da su zdraviji i jaci zubi koji nikad nisu videli cetkicu..ako jednom krene pranje nema nazad..voda je bila dovoljna pre tog nacetka povrsine
sta ti nije jasno?
Џорџи, хоћеш да кажеш да је у данашње време могуће сачувати зубе без прања?![]()
a kakvo je to pre bilo vreme u odnosu na danasnje?ne znam nisam probao da bih to tvrdio..niti se ikad pozivam na teorije i ankete iliti naucna istrazivanja..samo znam za ljude koji nikad nisu prali i ne provaljuje se..nego me zanima kad se pojavila pasta..cetkica..jel ih bilo sredinom proslog veka i koliko cesto su zubi ispadali i kvarili se..evo recimo sad mi pada na pamet da bi se samo zvakanjem orbita mogli sacuvati zubi..ili lista nane ili zelenog caja..jabukama..mozda su meni svi zubi zdravi od mleka..sta kazes?