Pasta za zube

Signal white now, lacalut white ili vademecum booster white, koja od ove tri po vasem misljenju ima najbolje dejstvo, naravno ne mislim da su zubi od njih biserno beli, ali koja najbolje vraca prirodnu boju zuba?

mnoge sam probao i jako je bitno da su jaki zubi a to se od ove najbolje oseti posle par dana
0082888_l.jpg

Koji proizvodjaci su vam favoriti?
Drzite li se one koliko para toliko muzike ili koristite i manje poznate?
Smatrate li da su neke paste ne realno skupe i da za svoju cjenu ne aju adekvatnu higjenu i zastitu zuba?
Pozdrav svima

Koristim Azuyin, probala sam slabije i jače paste ali automatski se vraćam njemu.
Obavezno posle jela. I taman je po novčaniku. :D

Četkicu menjam nakon svaka tri meseca, ne mogu da gledam kako četkice savijaju od pranja i tako to bacam. :mrgreen:

Jedan moj prijatelj je celog života nikada nije prao zube a nikad mu nisu smrdele,i sve zube imao na broju i nijednom vađen
i samo jednom išao kod zubara, i zubar nije mogao da veruje. :eek: :D

mnoge sam probao i jako je bitno da su jaki zubi a to se od ove najbolje oseti posle par dana

To zavisi od genetike, ima jake i meke kosti tako i zubi, zavisi kako si uhranjen kalcijumom pa i navikom pranja. ;)

Poslednja izmena:
Malo pojašnjenje.
Pasta za zube je sporedna stvar u oralnoj higijeni.
Ono o čemu se vodi računa je:
-pravilna tehnika pranja zuba uz odgovarajuću četkicu za zube
-pravilna upotreba zubnog konca
-način ishrane (ne vrsta), što je izuzetno važno
Posle dolazi sve ostalo.

brat me skoro zapanjio...priznao mi je da nikad u zivotu nije oprao zube...i ima svih 32...neverovatno...kad je to rekao zubaru kod kog je skidao kamenac ovaj nije mogao da veruje...a koliko je samo piva otvorio zubima da ja znam..

ti zubari koji je veruju odma treba da pocepaju diplome i u pekaru da rade..jer je opste poznato da su zdraviji i jaci zubi koji nikad nisu videli cetkicu..ako jednom krene pranje nema nazad..voda je bila dovoljna pre tog nacetka povrsine

brat me skoro zapanjio...priznao mi je da nikad u zivotu nije oprao zube...i ima svih 32...neverovatno...kad je to rekao zubaru kod kog je skidao kamenac ovaj nije mogao da veruje...a koliko je samo piva otvorio zubima da ja znam..

Nije to ništa toliko čudno,postoje objašnjenja i za to.
Ali ono što je mnogo čudnije je što se taj "zubar" isčuđava, to samo znači da nema veze sa životom,kao i mnogi, pogotovo stariji.

a kakvo je to pre bilo vreme u odnosu na danasnje?ne znam nisam probao da bih to tvrdio..niti se ikad pozivam na teorije i ankete iliti naucna istrazivanja..samo znam za ljude koji nikad nisu prali i ne provaljuje se..nego me zanima kad se pojavila pasta..cetkica..jel ih bilo sredinom proslog veka i koliko cesto su zubi ispadali i kvarili se..evo recimo sad mi pada na pamet da bi se samo zvakanjem orbita mogli sacuvati zubi..ili lista nane ili zelenog caja..jabukama..mozda su meni svi zubi zdravi od mleka..sta kazes?

Џорџи, хоћеш да кажеш да је у данашње време могуће сачувати зубе без прања? :eek:

Ha ha ha, pa šta misliš kako ljudi na selu žive bez paste za zube? Moji deka i baka nikada nisu koristili pastu, baka zasla u devetu deceniju i ima sve zube, pa ti sad vidi.:zper:

a kakvo je to pre bilo vreme u odnosu na danasnje?ne znam nisam probao da bih to tvrdio..niti se ikad pozivam na teorije i ankete iliti naucna istrazivanja..samo znam za ljude koji nikad nisu prali i ne provaljuje se..nego me zanima kad se pojavila pasta..cetkica..jel ih bilo sredinom proslog veka i koliko cesto su zubi ispadali i kvarili se..evo recimo sad mi pada na pamet da bi se samo zvakanjem orbita mogli sacuvati zubi..ili lista nane ili zelenog caja..jabukama..mozda su meni svi zubi zdravi od mleka..sta kazes?

Ni slučajno! Ja sam to probala i zaradila sam veći karijes. Više ne verujem žvakaćim gumama, čak su mi tri puta izvlačili plombu. :aha:

Poslednja izmena:

Back