giravaru
Primećen član
- Poruka
- 619
Molim za dobroj kiropraktičar a, ali da nema sajt. Nego po preporuci. Za teniski i golferski lakat.
Hvala.
Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok.. Jel znaš nekog, plz?To se zovu kostolomci koji nemaju cenu i kod njih idu oni s diplomom
Pomoglo bi kad bi naveo bar približnu lokaciju.Molim za dobroj kiropraktičar a, ali da nema sajt. Nego po preporuci. Za teniski i golferski lakat.
Hvala.
Beograd.Pomoglo bi kad bi naveo bar približnu lokaciju.
Fizioterapeut je pravo rešenje.Molim za dobroj kiropraktičar a, ali da nema sajt. Nego po preporuci. Za teniski i golferski lakat.
Hvala.
Poslao sam ti kontakt,svi navlace na pare i neke masaze kojima razvlace,on i uopsteno kostlolomci rese problem odmahOk.. Jel znaš nekog, plz?
Još čekam drzavno da idem....
Smeta...
Ajde saznajIma stručan u bg ali telefon mogu da saznam za nekoliko dana .
Slazem se... Čekam termin. I to već mesec dana.Fizioterapeut je pravo rešenje.
Pretpostavljam da si čitala šta treba a šta ne treba da radiš (da ne bi napravila situaciju još gorom)?
Znam ko zna ali nije tu do ponedeljka .Ajde saznaj
Slazem se... Čekam termin. I to već mesec danaFizioterapeut je pravo rešenje.
Pretpostavljam da si čitala šta treba a šta ne treba da radiš (da ne bi napravila situaciju još gorom)?
Sto bi značilo...?Znam ko zna ali nije tu do ponedeljka .
Napomeni u ponedeljak porukom da ne zaboravim .
Mada , čitam , t. Lakat je problem tetive i spoja mišića , a ne kostiju i zglobova .
Da li reče da si operisala .Slazem se... Čekam termin. I to već mesec dana
Sto bi značilo...?
Ti prevaranti ne naplacuju dizanje sa nosila,na vma ti strucnjaci naplacuju tako sto se ljudi upropaste dok sacekaju red i onda ih obavezno usmeravaju na svoje privatne tretmane,tako da nemoj da nosite jadne ljude na dusi lupetanjem jer je ovo tacno u 100% slucajevaJa ti ne bih nikako preporucila tako nesto.
Malopre sam u sali prokomentarisala post iznad, ali takvih prevaranata ima mnogo I unesposobljavaju ljude a niko ne odgovara za to.. ljudi u nevolji svasta cine.
Bolje idi kod lekara, ostavi to, opasno je.
Da.Da li reče da si operisala .
ruska 1, beogradMolim za dobroj kiropraktičar a, ali da nema sajt. Nego po preporuci. Za teniski i golferski lakat.
Hvala.
tacno u slovo.Kod tih nadrilekara su redovi i dolaze ljudi iz okolnih zemalja ,sa nosila ih dizu bukvalno u sekundama,sportiste s raznim povredama saniraju odmah sto ni1 lekar nikad nije uradio,sad kad neko naklapa kao cuo je za nekoh dobrog iz mirjeva al bi pre da ga vozaju lakari,pa mene su sjebali za ceo zivot,nikakve teske prelome nisam imao,ni otvorene ni operacije a u gipsu 80 dana,jeste culi da je neko toliko bio u gipsu,naravno da ne,skidaju svi za mesec i po dana po zarastanju,snimak koji su mi trazili iz privatne nisu ni pogledali,naklapace nisu cule za seleta iz visnjice i dobricu iz ovce, nisu al znaju da ne treba da se ide kod njih