Preporuka za kiropraktičara

Fizioterapeut je pravo rešenje.

Pretpostavljam da si čitala šta treba a šta ne treba da radiš (da ne bi napravila situaciju još gorom)?
Slazem se... Čekam termin. I to već mesec dana
Znam ko zna ali nije tu do ponedeljka .
Napomeni u ponedeljak porukom da ne zaboravim .
Mada , čitam , t. Lakat je problem tetive i spoja mišića , a ne kostiju i zglobova .
Sto bi značilo...?

Ja ti ne bih nikako preporucila tako nesto.
Malopre sam u sali prokomentarisala post iznad, ali takvih prevaranata ima mnogo I unesposobljavaju ljude a niko ne odgovara za to.. ljudi u nevolji svasta cine.
Bolje idi kod lekara, ostavi to, opasno je.

Ja ti ne bih nikako preporucila tako nesto.
Malopre sam u sali prokomentarisala post iznad, ali takvih prevaranata ima mnogo I unesposobljavaju ljude a niko ne odgovara za to.. ljudi u nevolji svasta cine.
Bolje idi kod lekara, ostavi to, opasno je.
Ti prevaranti ne naplacuju dizanje sa nosila,na vma ti strucnjaci naplacuju tako sto se ljudi upropaste dok sacekaju red i onda ih obavezno usmeravaju na svoje privatne tretmane,tako da nemoj da nosite jadne ljude na dusi lupetanjem jer je ovo tacno u 100% slucajeva

Kod tih nadrilekara su redovi i dolaze ljudi iz okolnih zemalja ,sa nosila ih dizu bukvalno u sekundama,sportiste s raznim povredama saniraju odmah sto ni1 lekar nikad nije uradio,sad kad neko naklapa kao cuo je za nekoh dobrog iz mirjeva al bi pre da ga vozaju lakari,pa mene su sjebali za ceo zivot,nikakve teske prelome nisam imao,ni otvorene ni operacije a u gipsu 80 dana,jeste culi da je neko toliko bio u gipsu,naravno da ne,skidaju svi za mesec i po dana po zarastanju,snimak koji su mi trazili iz privatne nisu ni pogledali,naklapace nisu cule za seleta iz visnjice i dobricu iz ovce, nisu al znaju da ne treba da se ide kod njih

Kod tih nadrilekara su redovi i dolaze ljudi iz okolnih zemalja ,sa nosila ih dizu bukvalno u sekundama,sportiste s raznim povredama saniraju odmah sto ni1 lekar nikad nije uradio,sad kad neko naklapa kao cuo je za nekoh dobrog iz mirjeva al bi pre da ga vozaju lakari,pa mene su sjebali za ceo zivot,nikakve teske prelome nisam imao,ni otvorene ni operacije a u gipsu 80 dana,jeste culi da je neko toliko bio u gipsu,naravno da ne,skidaju svi za mesec i po dana po zarastanju,snimak koji su mi trazili iz privatne nisu ni pogledali,naklapace nisu cule za seleta iz visnjice i dobricu iz ovce, nisu al znaju da ne treba da se ide kod njih
tacno u slovo.

pokojni sele je bio covek sa druge planete, koliko ljudi je spasao ne zna im se broj.

Back