~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
Da,nemci su stvano fuj...A za francuski sam chula da ima jaaako teschku gramatiku.Hvala bogu,ja sad samo uchim engleski.Jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tamplja_90:Ma engleski i schpanski su najbolji...

saki8050:Ja hocu da se izvinim +UNHOLY GATES OF MIDIAN+
nisam htela da te vredjam.SORRY!!!!!!!![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:Xexexexexe...DA, ja jesam bolesna!Sta vise ja sam bolesni manijak!! :-D Toliko bolesna da mozes da se naprzis...Toliko sam bolesna da sam bolesnija od tebe...saki8050:Ma ti si bolesna!![]()

Anarhist:Ma onako covek je u pocetku bio faca ali kada je iskopao oko sredio rebra ubacio koju motornu u publiku obradio moju nekada omiljenu pesmu od depeshe mode i po mom mishljenju onaj spot je sve unistio. Mada covek ce uvek ostati lik.
Nije on sebi iskopao oko, hehehe...!On nosi socivo...Za ovo ostalo sto je radio(osim obrade) niko osim njega nije siguran.Dobro, priznajem, jeste cudan tip! :-) PozzMa ok je... :-)saki8050:Da, i tebi se izvinjavam!!!!!!Nisam ti trebala to reci!SORRY!!!!!! :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Lil'_hell92:Nije on sebi iskopao oko, hehehe...!On nosi socivo...Za ovo ostalo sto je radio(osim obrade) niko osim njega nije siguran.Dobro, priznajem, jeste cudan tip! :-) Pozz