- Poruka
- 7.515
Među goveda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naancy90:cekaj, a ja? nisam sektas, ne slusam metal, ali sam narkomanka jer sam hoperka......GDE CU JA???
asteria2:Ma svi cemo goreti u paklu, samo ce fenseri i mormoni otici u raj...![]()

Nisi fenserka, a nisi ni mor(m)on...znaci i ti ces sa nama u pakao!naancy90:cekaj, a ja? nisam sektas, ne slusam metal, ali sam narkomanka jer sam hoperka......GDE CU JA???

Ma tamo cemo da ih maltretiramo... Mislim... Gospodar, tj. Djavo ce nas pustiti da radimo sta hocemo- ipak smo mi u paktu sa njimCOB_girl:Yeay,tokio hotel u pakao.YYYYEEEEEEYYYY
i mi svi sa njima![]()
![]()
![]()

COB_girl:ma onako,svi zajedno odbrojavamo i tacno u 6 sati,6 minuta i 6 sekundi se ubijemo.Ko zakasni mora da ceka sledeci dan..

aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!UPOMOC!!!!!!!!!!!ne.....cekaj...pa, to je divno!!!!!BICU ODVOJENA OD FENSERA!!!!!JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:HHHHHHHHHOOOOOOOOOOPERKA???
TI CES NA DNO PAKLA BREEEEEEEEEEEEEEEEE...
), 2 ovce (goveda
), 3 ovce (goveda
)...itd...e, ne mozemo da se ubijemo.....ima tamo neke papire da potpisujes gore.......ma, trista cuda, moras i da platis jer si pocinio samoubistvo, pa i gore uveli PDV.....nego, da platimo nekom da nas ubije, tako na prevaru bude da nismo mi krivi!COB_girl:juhu...i can't wait.hajde da se odmah ubijemo![]()
![]()
Slusamo metal u paklu![]()
![]()