Pasat tdi pumpa dizna

Danilo51

Primećen član
Poruka
813
Poz auto ekipi.Stara krsina ujutro dimi i neravnomeran rad dizni ili neceg drugog dok se ne krene u voznju.Posle radi ko sat.
Menjo dizne pre god dana nastelovane i neki dan kod majstora provera sve 4 po kompu ok ali na hladno ujutro pali i radi ko traktor .
I kad su bile stare dizne isti sindrom zapali naselje u leru.U voznji nista!
Da nije do pumpe Mariooooo?
Inace vuce,ide ko lud,itd.
Da ga oterat kod bosista opet da ocisti ili sta?
Ili ga starost ubi pa na hladnije vreme budi naselje?

Kazu ljudi da dvotaktol cini cuda kod tih starijih dizela
Drugar mi skoro pricao da mu megan 2003 lepse pali i bolje radi nakon dodavanja dvotaktola u gorivo
Rece mi majstor danas da ga uspem u rezervoar samo ne znam koliko ide?pola dcl na rezervoar?Nikad nisam sipao .A mozda bi smirio to malo drndanje na jutarnje paljenje krs star 22 godine.
Moj je Tdi pumpa dizna dobro ide ali eto ni zamena dizni nista pomogla verovatno pumpa oslabi pa traktorise ujutro ko zna.Dvotakol sledi nadam se da necu sta zahebat.Koliko drugar sila?Na svaki tank goriva ili 1 godisnje

Rece mi majstor danas da ga uspem u rezervoar samo ne znam koliko ide?pola dcl na rezervoar?Nikad nisam sipao .A mozda bi smirio to malo drndanje na jutarnje paljenje krs star 22 godine.
Moj je Tdi pumpa dizna dobro ide ali eto ni zamena dizni nista pomogla verovatno pumpa oslabi pa traktorise ujutro ko zna.Dvotakol sledi nadam se da necu sta zahebat.Koliko drugar sila?Na svaki tank goriva ili 1 godisnje
Oko 300 gr na rezervoar, povremeno, 2-3 puta godisnje, kazu
A drugar je sipao prvi put, tesko mu je palio ujutru pa je resio da proba

Meni pali dobro ali kada upali ujutro zimi kao traktor radi.Leti je ok.
Dizne mi proverili preko nekog kompa i bilo ok .
Sipat cu kada krenem na put imam 700 km voznje pa cu videti kako radi motor.
Sve zivo menjo a on ujutro zapali naselje od dima,kao da mu fali pola motora.

I drugu sad lepse radi motor?

Back