Ljudi da li da uzmem bul terijera? mnogo volim tu rasu i jesu ruzni kao misevi

ali ne znam... Cula sam da ne vole druge pse a ja vec imam zenku rota od 6 godina... Sta da radim?
Ja sam imala dva bul terijera i opet bih uzela istu rasu. A izvini, ruzni su ko svinjice ne ko misevi

ova moja starija se i odazivala na svinjice, od miloste .
Ovo ostalo, ciste predrasude. Pas je onakav kakvim ga napravis. A pored njih dve, imali smo i macora, i papagaja. Pa da vidis taj redosled, macak koji cekica ispred vrata i vreba priliku da uleti i mazne papagaja, a ove dve vrebaju macka da ga tuze, ma pis zivi

Toliko o slaganju. I samo da znas, bul kad jednom nauci neku komandu, nikada je ne zaboravlja, za razliku od nekih drugih rasa. Znaci, mozes tu komandu da ne upotrebis godinama al kad je izgovoris, oma se zna o cemu je rec.
Divni su, ova moja matora ma nemam reci za nju, prepametna je bila, i takva mazulja ma strasno.
Mada, pre moze tvoja zenka da pravi problem, znas sve ono oko teritorije i ljubomore, tako da sa te strane ne znam.
Ova moja je bila smrtno uvredjena kad smo doneli macka koji je bio tako mali da je samo sistao, a ona ga je nasla, i to je bila njena macka, i tako se pravila blesava da nemas pojma, sedi i cuje kako je zoves, al ne odaziva se samo uvo okrene ko master yoda. Al kad je ukapirala da joj macak nije problem, sve ostalo je islo kako treba posle. Resilo se to za oko 10 dana. I tako.
Srecno u izboru.