kraljica_pola_srca
Primećen član
- Poruka
- 570
Sta ce jadan kada nikad nije video toliku kolicinu mraka, a moguce i da se nesto u njemu i mrdalo.
![]()
nemoj zameriti, to mi je jako smesno,,,moji su lajali na sneg...ali na mrak....strasno simpaticno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ce jadan kada nikad nije video toliku kolicinu mraka, a moguce i da se nesto u njemu i mrdalo.
![]()

uzmi neko kucence sa ulice.....njemu ce sigurno biti bolje u stanu.....da li neko zna koji su psi najbolji stan i grad.htela bi da uzmem stene ali naznam da li koje rase smeju u stan recimo chau chau nesme uginuce a cini mi se retriver moze

Aman! Domaci pas je pripitomljen pre x godina! Isto tako mozes da kazes da ako covek pojede komad zivog mesa da ce da dohvati toljagu i pocne da udara sve oko sebe, jer ce mu se probuditi pecinski instinkti! Mislim ajde malo da ukljucimo mozak pre nego sto napisemo ovako nesto...I da napomenem da samo ajkule postaju zainteresovane za plen ako osete krv.

koliko ja znam skoro svi psi su za stan ako ih dovoljno često šetaš i vodiš na istrčavanje...
Zavisi koliko je neko skpreman da trči za psom koji dosta balavi sa krpom u ruci... Ili održavanje dlake... I neke rase imaju jači miris a neke ga nemaju uopšte... Moj Gizmo je tek kao mator počeo da smrducka. A u pitanju je mešanac pekinezera ali sa dlakom sličnom recimo škotskim ovčarima ili donekle nordijskim psima (duga, ravna, ne svilasta pokrovna dlaka i vrlo gusta podlaka koja nenormalno ispada na proleće i nešto manje na jesen).

ali ne znam... Cula sam da ne vole druge pse a ja vec imam zenku rota od 6 godina... Sta da radim?Ljudi da li da uzmem bul terijera? mnogo volim tu rasu i jesu ruzni kao miseviali ne znam... Cula sam da ne vole druge pse a ja vec imam zenku rota od 6 godina... Sta da radim?
Da li je doberman pas za stan celokupno gledajuci,dal se linja,da li je problem velicina...?ineresuju me vasa misljenja.Vec duze vreme citam o ovj rasi i ceprkam po netu medjutim nigde ne mogu da nadjem direktan odgovor.
POMOC![]()

Ljudi da li da uzmem bul terijera? mnogo volim tu rasu i jesu ruzni kao miseviali ne znam... Cula sam da ne vole druge pse a ja vec imam zenku rota od 6 godina... Sta da radim?
ova moja starija se i odazivala na svinjice, od miloste .
Toliko o slaganju. I samo da znas, bul kad jednom nauci neku komandu, nikada je ne zaboravlja, za razliku od nekih drugih rasa. Znaci, mozes tu komandu da ne upotrebis godinama al kad je izgovoris, oma se zna o cemu je rec.