Pas u krevetu?

• Začetnik teme Začetnik teme Larra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja Milica voli da spava zimi sa mnom u krevetu i ja joj to ne branim.
Spava kod mojih nogu, ali ujutru je vidim iza mene, kako lezi i greje mi ledja, lutka moja lepa. Nikada nece da lezi licem u lice sa mnom, mada meni to ne bi smetalo.
Naravno da je redovno vodim na kontrole, pije tablete protiv crevnih parazita, redovno je vakcinisem, kontrolisem da li ima buve, krpelje... Ima ogrlicu protiv tih napasnika, mada kazem, redovno je kontrolisem sto se toga tice.
Kada je leto, onda spava na svojoj prostirci, jer joj izgleda ne prija krevet.
Toliko je cista da je to nesto neverovatno. Ne linja se, ona je inace rase havanezer, lici na bisona, tako da u dvoristu ne bi mogla da bude niti bih ja to dozvolila mom psu.
Moja Milica nije kucni ljubimac vec moja prijateljica, bez obzira sta neko mislio o tome.
Tako ja zivotinje dozivljavam i da mogu, svim napustenim zivotinjama bih pomogla, ali nemam mogucnosti. Pomazem lutalicama koliko mogu.
Zima je, tako da nije pozeljno kupati kuce kada je hladno, pogotovo havanezera i tako te toy psice sa gustom, dvostrukom dlakom, jer se tesko suse.
Zato koristim vlazne maramice za bebe za sapice, a kad se bas isprlja kada pada kisa, kada je blato - onda moram da joj operem sapice. I susim fenom za kosu.
Normalno, vodi se higijena i ``onih`` delova koji sluze za izbacivanje urina i stolice.
Ko ima psa ili macku, duzan je da vodi racuna o njihovom zdravlju i higijeni.

Poslednja izmena:
Nika vrlo cesto uskoci kod nas u krevet,da li smo pogresili sto smo od kako je imamo(8 meseci) to dopustili neznam,ali kad vidim kako uziva kad nam se sklupca kod nogu ja se istopim od miline.Naravno da vodimo racuna o higijeni,ona se linja vrlo malo(bolonjezer).Prvom prilikom stavljam sliku:D

Ne bih rekla da ste pogrešili. Samo pazite da se ne "raširi" po krevetu. Time što spava sklupčana kod nogu, priznaje podređeni položaj u "čoporu", kad krene uvis, ka jastuku, to znači da bi da napreduje na hijerarhijskoj lestvici a to onda znači problematičnog, neposlušnog psa, pa makar i tako malog.

Bez komentara

Resizeoflaraimicko-1.jpg

Moji oboje spavaju sa mnom u krevetu, i to je utrkivanje ko će bliže do mene da legne :D
Pošto ja obično spavam na boku jedno je uvek napred sa prednje strane, do stomaka, a drugo u uglu koji formiraju natkolenica i potkolenica :D:D:D

Moja buduća Kali će biti u dvorištu. (BTW savršeno ime, kako si ga odabrao?) Ali Gizmo je bio neprikosnoveni vladar kreveta sve dok je mogao da se popne na isti. Onda je dobio krevetiće od jambolija po celoj kući, mukica artritična.

Moja buduća Kali će biti u dvorištu. (BTW savršeno ime, kako si ga odabrao?) Ali Gizmo je bio neprikosnoveni vladar kreveta sve dok je mogao da se popne na isti. Onda je dobio krevetiće od jambolija po celoj kući, mukica artritična.

:) i ja bih je drzala u dvorishtu ali ga nemam :D ovako, muku muchim da operem stomak i shape ogromnom psetu :D

Kali je dobila ime po Shivinoj zeni Kali :) jer lichi na nju :rotf: a malo je i luda, prava Kali

Inde-Kali.jpg

A tvoja buduca Kali :) kako je dobila ime?

Meni je tako divno da neko moze da spava sa psom. Ja se ne bih usudila, mislim da bih zgnječila jadno stvorenje, inače uvijek se vrtim u snu i slično. Sada kada ga kupim ne znam uopšte da li će živjeti u kući, a kamoli spavati u mom krevetu.:lol:

ja sam pustala svog psa u krevet,dok je bio mali,bili smo odusevljeni sa njim :) posle nekog vremena poceo je da nam spava na glavi pa smo ga ipak vratili na svoje mesto..sada ga pustamo samo kada je jako hladno,pa ga grejemo :) patuljasti pinc je u pitanju,tako da i ne zauzima puno mesta...sto se mene tice,ja bih zelela da stalno spava sa nama,ali suprug nije bas odusevljen :/

Back