HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 32.128
Све је то већ код њих...Или експонат Војног музеја - крхотине неке НАТО склепотине, можда.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све је то већ код њих...Или експонат Војног музеја - крхотине неке НАТО склепотине, можда.

6:18 амерички пас једе сланину. Неки људи немају за сланину.

americka akita![]()
drugar ima jednog, ali je malo veci i jaci od ovog... kako je to dobar pas![]()
such a good doggo ... uzeo ja jednom da ga prosetam, i naletimo na neke dzumare
nikada nisam video 5 pasa(3 velika i 2 mala) da je brze pobeglo![]()
Тинејџер који може ( и оће) да закоље очас посла. 
Овај има десет месеци.Тинејџер који може ( и оће) да закоље очас посла.
![]()
... ovaj konkretan ima par ortaka kerova koje gotivi, a ostale cim vidi hoce da ih ubije

Dali smo 6 odličnih slika koje vrede bar pola miliona evra...

Da li se konacno zna jel Putin poveo psa Pasu u Rusiju ili je pas ostao u Srbiji
Da li se konacno zna jel Putin poveo psa Pasu u Rusiju ili je pas ostao u Srbiji

ako je otiso ili osto kakve mi to vajde imamo od toga..
Све и да се сазна да је (ако је) остао у Србији, одмах ћеш имати насловну Информера – Путин нам оставио СВОГ пса да нас у његово име чува!
Надам се да га је ипак узео, била би велика срамота ако није. Ионако је громогласно најављивана дводневна посјета напрасно скраћена. Додуше, какви су нам медији, не знам ни да ли је Путин знао да треба да остане два дана или је то сазнао тек кад је слетио у Београд.![]()
Pa ocu ja Psa!

Не ради се ту о псу. Поклониш неком оловку, он је узме и остави на столу па ти није пријатно. Чудна је ово посјета била, несумњиво важна, али и прилично нејасна. Видјећемо...dogurali ste do psa kako vam dobro ide..ako nije otiso putin nas ponizio..
Не ради се ту о псу. Поклониш неком оловку, он је узме и остави на столу па ти није пријатно. Чудна је ово посјета била, несумњиво важна, али и прилично нејасна. Видјећемо...
a vama doslo odma u pamet da je pas ostavljen..zbog cega ovakve misli prihvatate u tintaru..
JA TO PITAM 8 PUTA NIKO NE ZNA ****** ZNAJU JEL KARLEUSINA ***** IMA MLADEZ NE ZNAJU ZA KERA!
ako je otiso ili osto kakve mi to vajde imamo od toga..
Не ради се ту о псу. Поклониш неком оловку, он је узме и остави на столу па ти није пријатно. Чудна је ово посјета била, несумњиво важна, али и прилично нејасна. Видјећемо...