Pas Paša

Ima jedan Borba Sarplaninca Mede koji se borio 2 sata sa vukom.
Meda je pobedio, bilo je na netu, ali to brzo zabrane takav snimak pa ga uklone.

Znam gomilu primera gde je sarac pobedio Vuka.

Више ми иду на ону ствар све те прецењене џукеле.

Meda je pobedio, bilo je na netu, ali to brzo zabrane takav snimak pa ga uklone.

I ja znam da je tako. Sarplaninac moze da se bori sa vukom, a vucjak ako su 2 ili 3, isto moze da pobede vuka.

Svi Putinovi psi su ogromni, čime odražavaju njegov imidž kao "tvrdog, žilavog muškarca". Bivši američki predsednik Džordž V. Buš prisetio se kako je Putin ismejao njegovog psa Barnija, malog škotskog terijera.

- Vi to zovete psom? - rekao mu je Putin jednom prilikom.

Godinu dana kasnije, napisao je Buš u svojim memoarima, posetio je Putina na njegovom imanju izvan Moskve, kada je ugledao "velikog crnog labradora na travnjaku".

- Sa sjajem u očima, Vladimir je rekao: veći, jači, brži od Barnija - opisao je taj susret bivši predsednik SAD.

https://www.telegraf.rs/zanimljivos...zivotinju-je-voleo-najvise-od-svih-foto-video

Ово је понашање класичног комплексаша из Београда.

Може ако је вук олињао и неухрањен, и при томе шарко обавезно има дебелу огрлицу око врата која га штити да га и такав какав је, вук не закоље,

У борби јединки у форми, и без огрлице, вук би га врло брзо заклао јер вук је ипак вук.

Ovo nije prvi put da je Putinov omiljeni ljubimac "preplašio" svetske lidere. Ostaće zauvek upamćen strah u očima nemačke kancelarke Angele Merkel tokom jednog sastanka sa Putinom, kojem je prisustvovala i Koni.

Naime, ovo se dogodilo tokom sastanka u januaru 2007. godine. Na fotografijama se vidi kako je Merkelova prestrašena i zabrinuta dok joj se Koni približavala, jer je jednom napao pas, pa se od tada plaši njih.

https://www.telegraf.rs/zanimljivos...zivotinju-je-voleo-najvise-od-svih-foto-video

Замисли расправљаш о државничким стварима, а око ногу ти се мота огромна џукела, Путин воли само велике псе, има ли то везе са његовом висином.
Боже какви комплекси.

Nije uvek tako.
Nece svaki pas na vuka, ali ima mnostvo primera gde je pas pobedio.
Ja sam se bavio tom rasom i znam to.
Neki nisu imali ni kuceta a sve znaju kao na svim temama i forumima.z;)

Razumem ja tebe.Ti ako drzis Sarplaninca ,tesko ti je da priznas. Pristrasan si.

To je tvoj ljubimac koji bi dao zivot za tebe.
Sve ja to shvatam.

Back