Partizan ROOOLEZ

• Začetnik teme Začetnik teme thUndEr89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ko ce osvojiti ligu sampiona

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prije nekoliko nedjelja predlozio sam preko sajta FIFA da se izmjene neka pravila u fudbalu, ako oni to smatraju za shodnim.
Predlozio sam da svih 22 igraca iz tima imaju pravo na izmjenu svega dva puta.
To znaci <ulaz dva puta i izlaz dva puta> kao u kosarci.Smatram da bi time izbjegli nepotrebno iscrpljivanje igraca a i time bi dosla do izrazaja umjetnost fudbalske igre.
Kad znas da ti je protivnik odmoran kao i ti, onda iznalazis tehnicke i takticke nacine da savladas protivnika.

Sta vi mislite dragi forumasi o tome?

Idi u Deltin diskont na vrhu Bulevara. Tamo prodaju proslogodisnje (i starije) modele i dosta su povoljnije cene. JA sam primera radi donji deo trenerke platio 1500 din a isti takav je godinu dana ranije u Knez Mihajlovoj prodavan za 4500 din.
Kad sam zadnji put bio tamo secam se da su imali dosta dobar izbor raznih modela kopacki.

Poslednja izmena:
Idi u Deltin diskont na vrhu Bulevara. Tamo prodaju proslogodisnje (i starije) modele i dosta su povoljnije cene. JA sam primera radi donji deo trenerke platio 1500 din a isti takav je godinu dana ranije u Knez Mihajlovoj prodavan za 4500 din.
Kad sam zadnji put bio tamo secam se da su imali dosta dobar izbor raznih modela kopacki.

Znam bio sam tamo, ali nema nista jeftino moj broj ... ameni bi najvise odgvaralo neke malo nosene jer brzo pocepam ... a ne treba mi za utakmicu nego za trening

0057007.17.jpg

Ako Eduardo može za Hrvatsku, a Hrgović za BiH, zašto i bivši Hrvatski Dragovoljac ne bi igrao za Crnu Goru. 'Kažu mi da nije bitno što nemam ni najsitniji crnogorski korjenčić!'.

Vezist ruskog prvoligaša Amkara iz Perma ovih se dana našao pred životnom dvojbom. Tomislav Dujmović rođeni je Zagrepčanin koji unatoč dobrim igrama u četvrtoplasiranom klubu ruskoga prvenstva nema baš prevelike šanse zaigrati za Bilićevu prvu vrstu.

Stoga mu je ponuda, koja je ovih dana stigla na njegovu adresu, zagolicala maštu i stvorila pravu zbrku u glavi. 27-godišnji nogometaš mogao bi uskoro postati prvi Hrvat u reprezentaciji Crne Gore.

"Istina je, dobio sam ponudu. Trener Amkara, Crnogorac Miodrag Božović i nekadašnji igrač Budućnosti i Crvene Zvezde me jučer zapitao bih li igrao za Crnu Goru", otkrio je u razgovoru za Sportske te dodao kako u prvi trenutak nije vjerovao u ono što čuje:

"Malo je reći da sam bio iznenađen kada sam se sučelio s ponudom. Bio sam šokiran. Moja je prva reakcija bila: 'Ali ja nemam ni najstniji crnogorski korjenčić'. Božović mi je na to odgovorio: 'To nije bitno. Bitno je što ćeš ti odlučiti. Pristaneš li, sve će biti u redu", prepričao je razgovor sa svojim trenerom Dujmović.

I onda su nastali problemi. Kako će u domovini prihvatiti njegovu odluku ako zaigra za reprezentaciju zemlje koja je u bliskoj prošlosti sudjelovala u agresiji na Hrvatsku?

Aktualni slučaj premlaćivanja juniora Dinama, Makaranina čiji je jedini grijeh bio što je obukao modri dres, pokazuje da njegova dilema nije samo sportska i da bi posljedice mogao osjećati cijeli život.

"Još ne znam što ću odlučiti. Ovoga mi je časa teško reći bilo što. Sigurno je samo da ću dobro razmisliti", rekao je za Sportske Dujmović, inače bivši nadareni junior Hrvatskog dragovoljca, koji svojim kasnijim igrama u prvoj momčadi, te nastupima u Interu i Međimurju nije nikome zapeo za oko.

Prije dvije godine je završio u Permu, a uskoro bi ga mogli vidjeti i u dresu Crne Gore.

http://www.net.hr/sport/page/2008/05/02/0055006.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back