Partizan ROOOLEZ

• Začetnik teme Začetnik teme thUndEr89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ko ce osvojiti ligu sampiona

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koji retard narandzasti... a sad ce ispasti liverpul zbog njega. Neznam sta bi ovom benitezu da ga ovoliko dugo drzi u liverpulu... covek je defanzivno rupa, ofanziva eto ima taj sut i moze trcati to je sve... inace bukva od igraca, nece taj umreti od prevelike inteligencije

Rise da mi zivis 1000 godina...100 je malo...citav zivot cu te pamtiti...hvala ti!:heart:
A onaj Kajt bi mogao u odbranu posto je postao golgeter(i dalje daje suplje golove)...to ce fino Rafa da sredi...Arbeloa na klupu a Kajt na desnog beka...:lol:
Vazda je Rafa bio doktor!:mrgreen:

ma ovo je namešteno *** zašto je sudija produžio tekmu? i zašto baš na 4 min? nešto mi tu smrdi..ceo fudbal je namešten...i ono sa zvezdom isto.....sve je nameštaljka ceo život je nameštaljka ljudi vi niste stvarni vi ne živite to je samo nameštaljka vaš život je nameštaljka ceo svet je nameštaljka sve je nameštaljka ništa na ovom svetu ne postoji mi ne postojimo to je nameštaljkaaaaaaa

1. smajli znaci da zvizducem...tako prikrivam nevjericu da si otvorila ovu temu...
2. smajli znaci da sam poslije kratkog razmisljanja shvatio da biste bili sjajan par...
3. smajli tj. njihov niz...znaci da sam odusevljen tobom;) (jer u najboljem slucaju imas sjajan smisao za humor)

Ja ne mogu da verujem. Ja stvarno ne mogu da verujem. Ne znam da li da se smejem ili da pocnem da histerisem....Ili i jedno i drugo u istom trenutku. :lol:

@tema Bili bi ste sjajan par ali sada moram da zakljucam ovu temu a tebi dam zuti pred iskljucenje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back