Partizan ROOOLEZ

• Začetnik teme Začetnik teme thUndEr89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ko ce osvojiti ligu sampiona

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au Jeko,pozlatilo ti se.....pa ja ne bih mogao to nikad da kažem za vas (ako ne Liverpul onda Čelzi)...ali dobro,to je moj problem što vas ne volim a tebi SVAKA ČAST ;)
Ja osim barse ne mrzim nijedan klub, a pogotovo ne Engleske klubove koje cak simpatisem. U svakoj utakmici koju Engleski klubovi igraju protiv nekih drugih ja navjam za Engleze. Jednostavno. A volela bi da osvojite LS zbog Rafe. Zao mi je kad cujem pojedine komentare, a ovako ce zapusiti usta svima.

Ovde mozemo da pisemo sve o Edwinu Van der Saru, golmanu koji je zasluzio da bar jednom dobije priznanje za najboljeg golmana.Za sve koji su zainteresovani, njegov sajt je na icons.com-u.Pa, pisite...:arrow:

Postovani clanovi ovo je kladjenje na Cement to jest clanovi ce imati priliku da pogadjaju tikete i kvote na Cement i ne samo na Cement vec i ostale klubove u ligi gde je cement.

a jaoooo MAJMUNE SRAMOTIS SVE BEOCINCE NA FORUMU KAKVA JE OVO TEMA, oooooo napeglacu te neso, SRAMOTO ! !!
stvarno si bolid, KAKVA JE BRE OVO TEMA, SVI CE MISLITI DA SU SVI BEOCINCI DEBILI ! ! !
BOLJE TI RECI JELENI DA ZAKLJUCA I OBRISE TEMU, KLOSARCINO !!!

JAOOOOOOOOO sad naravno ti, jeka tab, i mnogi drugi znaju da smo mi naj klosari nasvet, jel tako - tako je ...
pa sad...:lol:
zezam se ,kad si ti došao ni ti nisi baš bio mirna bubica,tako valjda vama beočincima treba adaptiranje na forum,dok su neki kao kad staviš ribu u vodu :lol:
još uvijek se zezam...
sad stvarno,ne mislimo,ako je jedan malo khm...ahem...''nesnalažljiv'' na forumu ne znači da su svi ...glupi...mislim nesnalažljivi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back