Parovi koji dele kucne poslove su..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čim taj bašibozluk od novinara bude počeo ovu našu bedu od zemlje da uzima u usta, ja ću početi da ih smatram za ozbiljne.

Jeebote, kakv je to idiotizam. Tamo u toj zaostaloj evropskoj uniji nam citiraju primitivne i zastarele stvari... Pa ta evropa je 30 godina u kaskanju za Srbijom! Kod njih je još uvek dobro.

ne znam koliko su tamo zaostali i primitivni, ali evo jedan lokalni podatak (nisu norveški, već domaći sociolozi i psiholozi)
ali ima veze sa uvodnim komentarom.

http://www.economy.rs/zivot-i-stil/...a-komunikacije--a-muskarci-zbog-preljube.html

pa se kao jedan od uzroka navodi i:

...Tradicionalni obrazac patrijarhalnog sistema vrednosti, kažu u Savetovalištu, propisivao je podelu uloga u porodici, po kojoj se znalo šta radi žena, a šta muškarac. Danas su žene ekonomski nezavisnije, samostalnije i mogu da budu ravnopravne u odnosu. Raspored uloga se menja, pa se očekuje i da se poslovi u kući i oko vaspitanja dece podele. Žene hoće da zadovoljavaju potrebe i mimo porodičnih i partnerskih...

mda pisem ti 10 poruka u minutu na temi i zatrpavam inbox , umesto jedne poruke dnevno :D , ou yea dosadan u fulu .... bitno je da si ti zeshce opljunula i zalepila mi etiketu prostacine ,iako nemas 3 blage veze o meni, hvala i svaka cast.

dobro, možda nisi prostačina ali si žešće osetljiv. nije ovo ništa lično,
samo sam ti odgovorila na komentar.
a sad možemo da stavimo tačku na ovu besmislenu konverzaciju, ok?

ne znam koliko su tamo zaostali i primitivni, ali evo jedan lokalni podatak (nisu norveški, već domaći sociolozi i psiholozi)
ali ima veze sa uvodnim komentarom.

http://www.economy.rs/zivot-i-stil/...a-komunikacije--a-muskarci-zbog-preljube.html

pa se kao jedan od uzroka navodi i:

Ja stvarno ne znam, što se ljudi potresaju na ovo moje pisanije :) Ja prepričao vic o Muji i Hasi i EU, a ljudi misle da sam ozbiljan...

Evo sinoć sam sleteo iz EU i ponovo tvrdim: iebote, ta EU je 30 godina iza nas. Kod njih je još uvek dobro ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back