VranV
Primećen član
- Poruka
- 957
A ha, ali me mrzi.Da li možeš da objasniš kakvi su to ljudi koji su ponosni, ali ne čuvaju ponos po svaku cenu niti u nekim situacijama progutaju ponos?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ha, ali me mrzi.Da li možeš da objasniš kakvi su to ljudi koji su ponosni, ali ne čuvaju ponos po svaku cenu niti u nekim situacijama progutaju ponos?
Ne možeš da objasniš. Ako je neki čovek ponosan, postoje samo dve mogućnosti. Taj čovek ili čuva ponos po svaku cenu ili u nekim situacijama proguta ponos. Ne postoji treća mogućnost.A ha, ali me mrzi.
Ne možeš da objasniš. Ako je neki čovek ponosan, postoje samo dve mogućnosti. Taj čovek ili čuva ponos po svaku cenu ili u nekim situacijama proguta ponos. Ne postoji treća mogućnost.“Ponosni su zbog svoje skromnosti, ponosni zato što nisu ponosni.”
– Robert Burton
Ti si rekao da ako je neki čovek ponosan, postoji treća mogućnost osim da čuva ponos po svaku cenu ili da u nekim situacijama proguta ponos. Koja je to treća mogućnost? Čekam odgovor…Definiši šta je ponos.
Neko može biti ponosan čovek i izuzetno tvrdoglav u svakoj situaciji. Termin “progutati ponos” se koristi za situaciju kada je ponosan čovek pragmatičan. Ponosan čovek koji čuva ponos po svaku cenu nikada nije pragmatičan. Ako je neki čovek ponosan, postoje samo dve mogućnosti. Taj čovek ili čuva ponos po svaku cenu ili u nekim situacijama proguta ponos. Ne postoji treća mogućnost.Očuvati ponos po svaku cenu je TVRDOGLAVOST, više nego ponos.
Progutati ponos ISKLJUČUJE PONOS.
Treća varijanta je npr. izaći iz ove diskusije.
Kakve bre posledice ne umisljaj,jel da okaljam vucicev posledicaTi čuvaš ponos po svaku cenu bez obzira na posledice?
Na primer, hodaš ulicom kasno uveče, nema nikoga i odjednom se ispred tebe pojavi čovek koji drži pištolj uperen u tebe i vikne ti “Tvoja majka je kurvetina!”. Šta bi ti uradio u tom slučaju?Kakve bre posledice ne umisljaj,jel da okaljam vucicev posledica
Ponosno ga odrobijao ,naci ne mozes da mi doakasNa primer, hodaš ulicom kasno uveče, nema nikoga i odjednom se ispred tebe pojavi čovek koji drži pištolj uperen u tebe i vikne ti “Tvoja majka je kurvetina!”. Šta bi ti uradio u tom slučaju?
Blago tebi i tvojoj pameti.Ponosno ga odrobijao ,naci ne mozes da mi doakas
PonosnoNeko može biti ponosan čovek i izuzetno tvrdoglav u svakoj situaciji. Termin “progutati ponos” se koristi za situaciju kada je ponosan čovek pragmatičan. Ponosan čovek koji čuva ponos po svaku cenu nikada nije pragmatičan. Ako je neki čovek ponosan, postoje samo dve mogućnosti. Taj čovek ili čuva ponos po svaku cenu ili u nekim situacijama proguta ponos. Ne postoji treća mogućnost.
Razvalio sam te argumentima. Znam da te to boli i razumem te.