kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
hm...ako ćemo od zla manje zlo birati onda da...inaće ne..kod mene nema popravnog nakon popravnog imali su 8 godina...pokrenuli su Srbiju al ne dovoljno, a ako narod želi radikale na vlasti nek ih dobije...pa ako opet vrate korak nazad Srbiju...bar će narod KONAČNO shvatiti da su oni za smetlište partijaИмамо "свега" 22 листе
Redni
broj Naziv izborne liste Broj kandidata
1. Za evropsku Srbiju - Boris Tadić 250
bez Čede i bez onog Prokića (il kak se već zove) a s Pešičkom (i Srbljanovička je ok) na čelu partije da, inače ne....:rolleyes:
još 4 godina praznih floskula i šuplje demagogije ...no thanks .....još sa onim prostakom u koaliciji , te koketiranju čas s demokratama čas s radikalima po principu "ko da više" ..."divno", "divnije", "najdivinije"
ako bi iz stranke izbacili onu "zatočenu - nehospitaliziranu "dvorsku ludu i "priču za laku noć" zvanu velika Srbija V-K-K možda bi im dao šansu pošto toliko govore da bi oni bolje uradili, pa ajd da vidimo...a ako vas prevare i "brda i doline" ne ispune ...a bar znate način na koji ćete ih opet smeniti
posle onog sinoć šta sam vidio na RTS šta pak ovi sve obečavaju...pa to bi im političari, a ponajviše glasači iz Norveške i Švedske mogli pozavideti
8)prodaju maglu na kubik...da mi je znati ko će za njih glasat
stvarno ljudi veoma ograničenih intelektualnih sposobnosti..jer nakon one izjave da će svaki Srbin nakon završene srednje škole u rooku od 2 nedelje dobiti posao je za "shot yourself"...da ne nabrajam dalje
:grin: na prošlim izborima on je bio "second choice" ...a šta...tajkunčić...ono ja se držim toga tip je za sbe "priskrbio" za narednih deset života...pa možda ako dođe na čelo zemlje možda to isto uradi i za državu...možda:wink:
e da je neki drugi Balašević

ok lik...bar mi se tako čini
...bio gost Nedeljom u 2 kod Stankovića...moj second choice...samo pitanje kog sve još ima u toj stranci
WTF!?!?:-?:shock:
------
ostali NEcitirani srednja žalost ili potpuno neprimetni

Poslednja izmena: