ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2008.

Наставићу после подне - сада имам неке обавезе.

idi sinko odmori se i ne moras nastaviti.dosta je i ovoliko.zavrtelo mi se od ove titule dr mr ing prof doc trt mrt a nigde ne vidim neki normalni prestavnik za nas obicni ljudi.otkud ti naucnici i profesori znaju kako je nama dole a nas ima 80 posto od narod u srbiju.i garant da ce i sa ovoliki pismeni politicari srbija da bude najgora u evropu ko i uvek.sve dok se ne budu birali politicari iz narod a ne iz instituti i univerziteti

Ови избори постају све забавнији:

"Poternica" za funkcionerom DS u Boru

Subota, 3. maj 2008. 15:24

v95942p0.jpg

U Boru su osvanule "poternice" za predsednikom Okružnog odbora Demokratske stranke (DS) u Boru Draganom Strilićem, ispod kojih se potpisala nepoznata organizacija "Pokret mladih Bora".

Na plakatima je fotografija Strilića, koji je napadnut na nacionalnoj osnovi kao i da je rimokatolik i pripadnik hrvatske obaveštajne službe, a da je tokom NATO bombardovanja postavljao lokatore za navođenje aviona koji su gađali ciljeve u Boru.

Pokret mladih Bora je Strilića okvalifikovao kao "neuropsihiatrijskog bolesnika", a građani su pozvani da ga, ako ga prepoznaju, prijave policiji.

Objavljivanje "poternice" DS je ocenio kao poziv na linč Dragana Strilića, a Strilić je najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv NN lica.

"Ovaj čin nije samo napad na mene nego na DS i predstavlja odraz kukavičluka ljudi koji su u ovoj predizbornoj kampanji želeli da igraju prljavo. To je potez onih koji su se uplašili promena nakon lokalnih izbora 11. maja", rekao je Strilić agenciji Beta.

(Beta)

Mislim da je Lista za evropsku Srbiju - Boris Tadić najbolja lista za Srbiju! Jedini koji mogu da nas uvedu u Evropu, a u isto vreme zadrže Kosovo.
U EU moramo da uđemo, jer ćemo se tako otvoriti u Srbiju će dolaziti strani investitori, kupovati fabrike otvarati nova radna mesta.
Ne mogu da shvatim da neko ponovo želi da nas vrati u devesdesete! U vreme kad je pravo na slobodno mišljenje bilo zabranjeno, kad je država bila u rukama Miloševića i Šešelja koji su je vodili u propast!
Zatvarali su je, dobili smo sankcije, normalan čovek nije imao šta da jede, a o odlasku na odmor u naprimer Bugarsku na more, mogli su da razmišljaju samo nenormalni optimisti.
Sećamo se i bombi koje su odnele mnogo života, samo jer je Milošević terao inat celom svetu!
Širio je lažni patriotizam na svakom koraku!
Ti si patriota ako umreš od gladi!
Tako je govorio komunista zajedno sa "četnikom" Šešeljem!
Što reče Vuk Drašković " Ja sam srpski nacionalista, ali onaj koji hoće pobedničku a ne poraženu Srbiju!
LDP je za mene najgora stranka, antisrpska! Oni hoće da prodaju svoj nacionalni identitet!
Reformistička stranka je sjajna!!!
Njihov glavni zahtev je DECENTRALIZACIJA!!!
Ja MRZIM Beograd.
Prosto, više ne mogu da gledam TV!
Sve je o Beogradu!
Najbolji primer je naša fudbalska liga(e)!
Prošle godine je u MSL-u igralo 12 timova (i sad) od toga šest (POLA) iz Beograda!!! Godinama unazad u Superligi se smenjuj Obilić, Milicionar, Železnik, Zvezdara, Voždovac, Radnički... A timovi sa tradicijom, navijačima, stadionima, dakle, timovi van Beograda - u najboljem slučaju Druga liga. Gde je Radnički iz Niša, Kragujevca, Pirota, gde je Spartak iz Subotice, gde je Sloboda iz Užica?! I mnogi drugi! Proleter je ugašen!!! ZAŠTO?! DOKLE?!
A da ne pričam o prenosima na RTS! Derbi se naprimer igra u Novom Sadu, ili Čačku, oni prenose meč sa Karaburme ili sa bilo kog drugog stadiona u Beogradu!!!
Sve se vrti oko Beograda!
Ja ne želim da nikad odem iz mog grada! Inače, želim da postanem sportski novinar! Da bi to uspeo, ja moram da se zaposlim u BEOGRADU jer u drugim gradovima ne postoje televizije sa nacionalnom frekfencijom!! ZAŠTO?!
Zašto ja ne bi radio u TV5, koja je odlična televizija, kao sportski novinar?!
Zato TV5 ne bi prenosila utakmice, pa da radim tu, 30 km od mog grada!!!
ZATO ŠTO SU PARE U BEOGRADU I UVEK ĆEMO MORATI DA IDEMO PO POSAO U BEOGRAD!!!!!!!!!1
Ipak, najneverovatnija mi je "stranka" PSS!!!
STRAŠNO!!!
Onaj Karić se nakrao para ovde po Srbiji, sad kad treba da ga uhvae on pobegao!!!
Dok ja ovo pišem on sigurno uživa negde na Barbadosu!!!
A njegova žena i brat i on sa Barbadosa ne daju Srbiju!!!
Sad ne da Srbiju kad je pokrao sve što je mogo!!!

idi sinko odmori se i ne moras nastaviti.dosta je i ovoliko.zavrtelo mi se od ove titule dr mr ing prof doc trt mrt a nigde ne vidim neki normalni prestavnik za nas obicni ljudi.otkud ti naucnici i profesori znaju kako je nama dole a nas ima 80 posto od narod u srbiju.i garant da ce i sa ovoliki pismeni politicari srbija da bude najgora u evropu ko i uvek.sve dok se ne budu birali politicari iz narod a ne iz instituti i univerziteti

Pa evo ti stranka, filozofe :D

http://www.rik.parlament.sr.gov.yu/cirilica/Liste/2008 risticevic.htm

Данас сам се баш обрадовала када сам сазнала ко ће да буде нови градски секретар за културу, уместо
Горице Мојовић...

Господин Братислав Браца Петковић, редитељ, писац, власник Музеја аутомобила, у Мајке Јевросиме и
позоришта - Модерна гаража, на истој локацији...

Најзад један прави господин и прави Београђанин добиће ресор културе Београда!

http://glassrbije.org/index.php?option=com_content&task=view&id=6047&Itemid=114

И сад се неки неупућени вероватно питају чији је кандидат Браца Петковић?

Хехехе, па шта мислите, ко има најбоље кандидате?

vidim razumeš se u kulturu, pa mi objasni od kada je to Gorica Mojović gradski sekretar za kulturu?:roll:

Од 1996. са једном паузом, кад је била Љиља Благојевић, па након тога од 2000-те, до недавно, а тенутно је
извесни Даријан Михајловић.
Значи, на тој функцији Горица је провела скоро 10 година, при том су се баш у то време реновирала
београдска позоришта и опремала најскупљом сценском техником, и гле чуда управо њен син има фирму -
Светлост театар!!!
:mrgreen:

Од 1996. са једном паузом, кад је била Љиља Благојевић, па након тога од 2000-те, до недавно, а тенутно је
Значи, на тој функцији Горица је провела скоро 10 година,

potpuno netačno, kad omaneš-omaneš bar za deceniju, a to nije malo :mrgreen:
"Od aprila 1990. do septembra 1991. bila je sekretar Sekretarijata za kulturu u Skupštini grada Beograda. Od 2000. do 2004. bila je član Izvršnog odbora Skupštine grada Beograda"
Darijan Mihajlović nije trenutno gradski sekretar za kulturu već je to od formiranja ove gradske vlasti, tj od kraja 2004. godine.
Sedi 1:tick:

Значи, на тој функцији Горица је провела скоро 10 година, при том су се баш у то време реновирала
београдска позоришта и опремала најскупљом сценском техником, и гле чуда управо њен син има фирму -
Светлост театар!!!
:mrgreen:

potpuno netačno, kad omaneš-omaneš bar za deceniju, a to nije malo :mrgreen:
"Od aprila 1990. do septembra 1991. bila je sekretar Sekretarijata za kulturu u Skupštini grada Beograda. Od 2000. do 2004. bila je član Izvršnog odbora Skupštine grada Beograda"
Darijan Mihajlović nije trenutno gradski sekretar za kulturu već je to od formiranja ove gradske vlasti, tj od kraja 2004. godine.
Sedi 1:tick:

Отрч'о до партијске централе да се распита...:mrgreen:
Али појма немаш, ово што сам ја рекла је тачно, а посебно је битно ко сада долази - господин Братислав
Браца Петковић, редитељ, писац, власник Музеја аутомобила и позоришта Модерна гаража.
Човек са
именом, биографијом и пореклом.

А што се тиче Горице и фирме њеног сина - Светлост театар, за то ће се већ неко надлежан побринути....

Седи кец к'о врата! :cross:

Данас сам се баш обрадовала када сам сазнала ко ће да буде нови градски секретар за културу, уместо
Горице Мојовић...

Господин Братислав Браца Петковић, редитељ, писац, власник Музеја аутомобила, у Мајке Јевросиме и
позоришта - Модерна гаража, на истој локацији...

Најзад један прави господин и прави Београђанин добиће ресор културе Београда!

http://glassrbije.org/index.php?option=com_content&task=view&id=6047&Itemid=114

И сад се неки неупућени вероватно питају чији је кандидат Браца Петковић?

Хехехе, па шта мислите, ко има најбоље кандидате?
Jel to ko sto je i Toma dosao umesto Bore u februaru ?

Back