Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mmm, bozanstven je i ja ga mnogo zelim!!!
Razmisljam da li da ga kupim... Ne secam se cene, znas li koliko je sada tacno? Svratila bih do Jasmina, ali sam vecito u strahovitoj zurbi, juce sam htela da obidjem celu Knez Mihajlovu ali sam se zaglavila od ljubavi u Zari :heart:

:) ja sam ga kupila na crno.....30 evra 100 ml....

Da li je neko naručivao možda sa sajtova za prodaju parfema? Ima ih nekoliko, plaća se kad parfem stigne. Zanima me da li su originali u pitanju. Cene su za nijansu povoljnije od cena u parfimerijama, i to kad se uzima veće pakovanje, nisu baš bagatela...

Jedan štric na vrat i jedan u kosu, mislim da ne može da bude prejako. Wish je, čini mi se, jako sličan Angel-u.

gospodarice, dobar izbor :ok: Nina Ricci, Love in Paris mi se isto jako svideo, vrlo je postojan, cvetan, i liči na Dior J'adore koji sam pre nekoliko nedelja potrošila. :)

da love in paris je bas lep, pre neki dan sam usla u sephora i naspricala se parfemom, posto sam zaboravila kuci :zcepanje:

jos jedan od mojih omiljenih :)

picture.php

:) i meni se dopada ali sam popizdela sto brzo ispari....nije ni porediti sa lancomom, diorom, dg.....i lacoste je slab.....:neutral:

Ja sam otkrila jednu sjajnu stvar, a to je da kad ne mogu da kupim parfem kupim parfemisani losion za telo, miris se jako lepo oseca. Imala sam J.Lo Live i parfem i losion za telo, sa jednom kapi parfema u kosi i tackicama losiona razmazanim na par pravih tacaka, bio je to pun pogodak :heart: :)

Kada sam bila u osnovnoj, mazala sam parfemski gel za tusiranje na telo, ne secam s ekoji je bio, ali znam da sam mirisala fantasticno a nisam bila ulepljena... Prvo sam to uradila sasvim slucajno, a onda, kada sma videla efekat, nastavila sam da radim to namerno :)

Devojke moje drage treba mi vasha pomoc. Da li je neka od vas chula za zensku kolonsku vodu '310'
036l.gif
. Ako jeste, ima li gde da se kupi. Mirisala je fenomenalno i shto je josh bitnije trajala je dugo i mirishete dugo od nje. Mislim da je nekad proizvodila neka kozm.kuca iz Hrvatske, a ja kao za inat ne mogu da se setim ni jedne.
e136.gif

Unapred hvala
c010s.gif

za leto bih neki osvezavajuci ali da ne vuce na muski miris....imate li preporuku????
takav je moj omiljeni-Armani She beli, ali ga vise ne proizvode, mozda je zaostao u nekoj parfimeriji, proveri
onda Trussardi-Bianco
Elizabeth Arden-Green Tea
Versace-Versense zeleni (mislim da bi ti se taj mozda i najvise svideo, jer ima bas zenstvenu svezu notu)
Bvlgari-White Tea
Dolce Gabbana-Light Blue
http://search.incredimail.com/?q=Elizabeth+Arden+Green+Tea&lang=english&source=017104051305105

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back