gost 185738
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mmm, bozanstven je i ja ga mnogo zelim!!!
Razmisljam da li da ga kupim... Ne secam se cene, znas li koliko je sada tacno? Svratila bih do Jasmina, ali sam vecito u strahovitoj zurbi, juce sam htela da obidjem celu Knez Mihajlovu ali sam se zaglavila od ljubavi u Zari![]()
ja sam ga kupila na crno.....30 evra 100 ml....
Jedan štric na vrat i jedan u kosu, mislim da ne može da bude prejako. Wish je, čini mi se, jako sličan Angel-u.
gospodarice, dobar izborNina Ricci, Love in Paris mi se isto jako svideo, vrlo je postojan, cvetan, i liči na Dior J'adore koji sam pre nekoliko nedelja potrošila.
![]()
Omiljenji iskljucivo Boss
Imala sam Femme i jako mi se dopada, toliko sam ga volela da sam ga stavljala samo u veoma specijalnim prilikama, ali bocica nije bila nepotrosna, nazalost...![]()
ali slabo drzi....vise necu uzimati boss
Boss Orange me mami... Ja ih volim
Ipak svaki parfem sa nasom kozom cini posebnu hemiju i na svakom mirise bar malo drugacije![]()
i meni se dopada ali sam popizdela sto brzo ispari....nije ni porediti sa lancomom, diorom, dg.....i lacoste je slab.....
![]()
za leto bih neki osvezavajuci ali da ne vuce na muski miris....imate li preporuku????
takav je moj omiljeni-Armani She beli, ali ga vise ne proizvode, mozda je zaostao u nekoj parfimeriji, proveriza leto bih neki osvezavajuci ali da ne vuce na muski miris....imate li preporuku????