Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mnogo mi se svidja

ricci.jpg

282913002.jpg

...dobila sam ga na poklon pre desetak dana i bila sam skepticna jer volim teske i slatkaste parfeme ali ovaj parfemcic mi se zavukao pod kozu...presledak je, topao, mekan a u isto vreme svez i prolecni...ne bih ga ni okrzla pogledom da sam kupovala sama...do sada moje najvece parfemsko iznenadjenje...Chopard Happy spirit

Poslednja izmena:
Trenutno Versense, Versace. Predivan je miris, osvežavajući, ali velika mana je postojanost. Na meni traje maksimalno 1,5 h.

Inače, zna li neko gde se kod nas mogu kupiti Carven- ovi parfemi, Ma griffe me zanima? :))

Trenutno Versense, Versace. Predivan je miris, osvežavajući, ali velika mana je postojanost. Na meni traje maksimalno 1,5 h.

Inače, zna li neko gde se kod nas mogu kupiti Carven- ovi parfemi, Ma griffe me zanima? :))

Mozda ga ne osecas? Nemoguce je da traje tako malo, ako je original..cak i ako je srpski original...Meni se dopao taj parfem...

Ja sma inace za neke fresh parfeme ali jake...sad posto sam trudna..ja bih neki laganiji, romnticniji...ali ne umem da odaberem...Ja sam fun Ange ou Demon...ali to je za opake zene, a ja sam sad trudna...

Mozda ga ne osecas? Nemoguce je da traje tako malo, ako je original..cak i ako je srpski original...Meni se dopao taj parfem...

Ja sma inace za neke fresh parfeme ali jake...sad posto sam trudna..ja bih neki laganiji, romnticniji...ali ne umem da odaberem...Ja sam fun Ange ou Demon...ali to je za opake zene, a ja sam sad trudna...

Pa moguće je i to... a možda prerano izlapi na mojoj koži. Inače, i meni je lep :))

Da se pohvalim, uzela sam danas Ultraviolet, Paco Rabanne... ljubičasto miriše, nema šta :D

Ange ou Demon je zbilja za opake žene :cool:
Svaka čast, znaš li kog je pola dete? :D Dobar mi je Nina Ricci- Love in Paris i Boss Orange, sveži su, lagani :)

Pa moguće je i to... a možda prerano izlapi na mojoj koži. Inače, i meni je lep :))

Da se pohvalim, uzela sam danas Ultraviolet, Paco Rabanne... ljubičasto miriše, nema šta :D

Svaka čast, znaš li kog je pola dete? :D Dobar mi je Nina Ricci- Love in Paris i Boss Orange, sveži su, lagani :)

E, meni se bas dopadaju Paco parfemi, imala sam par...mogla bih jos neki...:)

Mislim da je devojcica...voli kad lepo mirisem...:)

Inace Nina se i meni svdija..ali ti parfemi stvarno nisu kvalitetni...u skladu sa cenom...
A Boss cu da probam...;)

E, meni se bas dopadaju Paco parfemi, imala sam par...mogla bih jos neki...:)

Mislim da je devojcica...voli kad lepo mirisem...:)

Inace Nina se i meni svdija..ali ti parfemi stvarno nisu kvalitetni...u skladu sa cenom...
A Boss cu da probam...;)

Jao, devojčica :heart: U svakom slučaju baš lepo =))
Za Ninu ne znam, nisam imala, prskala sam ga pre neki dan, fin je, mada postojanosti se ne sećam baš :think:
Volim takođe Bvlgari Omnia, ali je tako nepostajan na mojoj koži, užas živi...

Zato J' adore (Dior) i svi Chanelovi traju..... :lol: (i cena im je :lol: )

...ali to je za opake zene, a ja sam sad trudna...

...Kada je hormnoska bura u pitanju, izuzetno je tesko preporuciti miris koji nece iritirati preosetljivo culo mirisa...Nema pravila u smislu aroma koje prijaju, ali mozda treba pokusati sa lakim, svezim notama iz cvetno aldehidne, zelene, vodene ili eventualno vocne grupe...Postojan, kvalitetan parfem iz aldehidne grupe, blag, 'cist', rafinirano svez i pomalo dekadentan kao i svi Chanel-ovim parfemi je novi Chanel 5...Nekoliko buducih mama koje znam odlicno reaguju na njegov sastav...Pogodan je za sve sezone i doba dana...Cestitke i srecno!... :)

...Kada je hormnoska bura u pitanju, izuzetno je tesko preporuciti miris koji nece iritirati preosetljivo culo mirisa...Nema pravila u smislu aroma koje prijaju, ali mozda treba pokusati sa lakim, svezim notama iz cvetno aldehidne, zelene, vodene ili eventualno vocne grupe...Postojan, kvalitetan parfem iz aldehidne grupe, blag, 'cist', rafinirano svez i pomalo dekadentan kao i svi Chanel-ovim parfemi je novi Chanel 5...Nekoliko buducih mama koje znam odlicno reaguju na njegov sastav...Pogodan je za sve sezone i doba dana...Cestitke i srecno!... :)

Hvala. Probacu ga!
Ja sam inace malo skepticna prema chanel-u..nekako mi ti parfemi nikad nisu odgovarali..iako sam uvek imala veliku zelju da ih nosim...:rumenko:

Versense zaista kratko traje, kao i svi "lagani" parfemi...na meni traje par sati, ne vise...bolje je staviti ga malo, ali vise puta na dan...meni je bas miris za ove sad dane, predprolecne, "hladan" je, a leprsav..

Znam te,redovno ih njusim u Liliju:) Imaju i kupke sa istim mirisima,jel...?

inace,ja sam pre 3 nedelje stavila drugaricin parfem,Enigmu iz Oriflame-a,i kaput mi i dalje mirise na njega...stavljam Light blue maltene svaki dan,i tako brzo ispari da ne mogu da verujem:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back