Andrea234
Zainteresovan član
- Poruka
- 122
ajde ljudi pišite nešto baš me zanimju ovakve priče
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Verujem u intuiciju. Neko je ima mnooogo izrazeniju. Ni sama nikada nisam pogresila kada sam slusala instinkt i redovno se presla kada sam ga odbacila.Da li ste ih imali?
Verujete li uopšte u pojave tog tipa?
Šta me je inspirisalo na temu?
Sledeće:
Danas , mi kao porodica, sedeći za ručkom, sećali smo se naših bližnjih, a preminulih.
Pomenuli smo i baku ( tatinu majku) i njenog pokojnog mladjeg brata.
Baka je umrla nakon duže bolesti. Živela je u Apatinu, a veći deo bolesti je ležala kod nas, u Bg-u. Kad se videlo da će joj doći kraj, vratili smo je u porodičnu kuću u Apatin, te je tu skončala.
Naravno, niko nije znao kad će umreti.
Njen rodjeni, gorepomenuti brat, je živeo u Lici, na Udbini. To je od Apatina, autobusom , bilo udaljeno 6-7 sati vožnje.
Jutro kad je umrla, nakon samo pola sata , on je ušetao u kuću i rekao da je došao jer je imao predosećaj da će ona umreti.:shock:
Naravno, nije mu niko javio, jer kao što rekoh, nije se znalo kad će baka sklopiti oči.
Nakon 6 meseci, jedno jutro , on, bakin brat, ustao je , doručkovao i rekao svojoj ženi da je sanjao Seju ( on je tako zvao baku) i da ga je odvela sa sobom.
Pozdravio se sa suprugom i tog dana je poginuo.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Da li verujete da neki ljudi imaju posebne sposobnost, naglašen osećaj...šta bi uopšte ovo bilo? Ili zaista, kako sam i naslovila- paranormalna pojava?

Verujem u intuiciju. Neko je ima mnooogo izrazeniju. Ni sama nikada nisam pogresila kada sam slusala instinkt i redovno se presla kada sam ga odbacila.
A da li neko ima bas tako jake moci da nesto predvidi, i sebi i drugima... :

Ko te kapira, radije te izbegava.Obicno furanje 3 oka,ko zna sta je kapira me![]()
Verujem u intuiciju. Neko je ima mnooogo izrazeniju. Ni sama nikada nisam pogresila kada sam slusala instinkt i redovno se presla kada sam ga odbacila.
A da li neko ima bas tako jake moci da nesto predvidi, i sebi i drugima... Ne znam. Kazu da koristimo samo mali procenat mozga. Ako neko izvuce vise, svasta je moguce...
Inace, ko voli ovakvu tematiku, knjiga "Paralelni svetovi" je zanimljiva. Meni strasna![]()
Ko te kapira, radije te izbegava.

Nije paranormalno, msm nije ni normalno, ali jeste nešto jako strašno. Ovde se pričaju strašne priče, a?
Ja u vikendici, napijem se jedno veče i izađem na terasu da zapalim. U to vreme nam bio ćuk koji se drao na krovu k'o nenormalan, valjda se parili, nemam pojma. I kako ima neko drvo staro sa granama koje pravo gleda u mene i ja u njega kada se izađe na vrata na grani sedi dete, praktično beba i oglašava se kao ćuk. Vratim ja cigaru u paklu i od tad vala pazim šta i koliko pijem. Eto...
onda jeste paranormalnostani, cekaj.. ti si pre dve godine izvadila naocare koje je dete izgubilo pre desetak dana?

Pa jel' verujemo u postojanje nekih predznaka ili najava za neki loš dogadjaj? Dakle u nešto što ne može da se objasni matematičkim putem.

Je li dete bilo crno?

Doziveo sam paranormalno iskustvo u Kovačici kad sam jednog jutra posle zurke ustao i video da Slovakinje leze pored nas,a nista nismo uradili![]()
Слажем се потпуно. Има смисла. Религија је често против оваквих размишљања, те је она највећа брана да се нешто опипљивије сазна у овој области.Mislim da je sesto culo ili intuicija ili kako god vec to zvali prisutno kod svih ljudi, samo da ga neki koriste vise, a neki manje....meni se cesto desava da ono sto sanjam doslovno dozivim i na javi u nekom od narednih dana, ali uvijek sam puno paznje i polagala na svoje snove....isto tako osjetim da se nekom nesto desilo, ne tako cesto, ali povremeno iz cista mira dodje mi u misli neka osoba sa kojom i ne moram biti bliska i ja naprosto ne mogu da skrenem misli, a u glavi citav film i onda istog dana saznam da taj film nije bio samo plod moje maste,nego zbilja na koju me je nesto upozorilo. Mislim da se radi o instinktu koji je potrebno njegovati i ne smatram to cudnim. Cudno je da svijet danas zatvara vrata pred duhovnim sponama koje se tako cesto klasifikuju u paranormalno