Paranoja?!

,:worth:

РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ТЕБЕ И ЊЕ ЈЕ ШТО ТИ ВИДИШ РЕАЛНО ДА ДРЖАВА НЕМОЖЕ ПРОТИВ НАРОДА, ОНА И ДАЉЕ МИСЛИ ДА ЈЕ УВЕК ПОТЕЗ ДРЖАВЕ САМО ПОКУШАЈ ОЧУВАЊА ВЛАСТИ

Šta je bre tebi, pa ne ide država protiv naroda u ovom slučaju već protiv nasilnika i siledžija, šta lupetaš bre.

Obaveštajna služba je obavijena velom tajne, ne smem ni da pomislim za slučaj da u svemu ovome ima pipke baš i ona sama, jer BIA kada nešto hoće ona to i uradi, povata vehabije, kojekakve kriminalce, čak i policajce optužene za šverc na Kosmetu, a da ne može da pohvata "par "uspaljenih klinaca hm

Зебрице.
Како не схваташ, да нису у питању клинци, ни њихове организације, које су бројчано мале.
У питању је намера власти, како би донела уредбу о забрани окупљања, јер опет њени оперативци имају податке о намери окупљања критичног броја радника...:dash:

Зебрице.
Како не схваташ, да нису у питању клинци, ни њихове организације, које су бројчано мале.
У питању је намера власти, како би донела уредбу о забрани окупљања, јер опет њени оперативци имају податке о намери окупљања критичног броја радника...:dash:

jesu to oni isti operativci sto im zapalise americku ambasadu u po beograda?:think:

da, secam se i perioda pre oktobarske revolucije..tad je bilo sve za dzabe, ali..niceg nije bilo..ni lekova, ni konca za rane...ni mleka cak
al je bila dafina i jezda i sverceri gorivom..i oni sa pucaljkama i kajlama..

интересантно размишљање......
дакле није било лекова....сад их има ал само за кеш...
млеко се просипа....држава диктира цену ко пре револуције....
Дафина,Језда некад пирамида...сада ''угледне''МЛМ компаније,''свецке'' банке,кредити
гориво некад лоше 2-3дем...сада јаче од евра такође лоше...
некад пуцаљке,кајле.....сада владавина права...
тендери,агенције,приватизција легално..

напредак нема шта.....
нова радна места,стандард ко Њемачки,плате по иљаду ојера,сређена инфрастктура,
школство,здравство,привреда све цвета,грађани задовољни све за девет година....
свака част.....

Poslednja izmena:
DOBRO, SAD MOZEMO I OZBILJNO DA PRICAMO.
DAKLE, NE PODNOSIM KAD MI NEKO GOVORI KAKO JE RANIJE BILO BOLJE!
nije bilo bolje!
ali ni sad nije bolje.
ideja je dobra, tenderi su zakon,,kad ne bi bili namesteni.
lekovi kostaju, pa sta..kad nam ne bi skidali zdravstveno
strane banke imaju kamate, pa sta//kad ne bi svi oko nas imali manje
korupcija, dame i gospodo, lopovi, lopurde, kriminalci, otimaci, lihvari, krvopije, zamazaci ociju, bezboznici, ni u sta ne veruju..
ne, ne stidim se mile, jer od onog nije moglo gore..
ali i ovo je lose!!!!!
treba ih bre sve preko kolena ...
mazu nam oci paradama, oce biti nece biti, a narod nema leba da jede..
jesmo li zbilja tolika goveda?:think:

Кото
Песма за тебе али без љутње.

ПИСМО

ЕВРОПИ

Пишем из земље дивље,
из земље лудих Словена,
иза ме је сво живље –
крвљу пишем из вена.

Господо, Високи, Богати,
пишем у првом лицу –
јавља се један рогати –
хоће у Заједницу.

У име нас слепих, робља,
ја, невид, ево, пишем –
пустите бар до предсобља,
Да само омиришем.

Узми ме, горди свете,
под хлад свој, у сену
па макар ко лудо дете
поцупкај на колену.

Да само остварим санак -
бацићу каму, тетејац,
шајкачу, гуњ и опанак –
само да будем Европејац!

За Солан мењам и Језду,
на трампу хоћу сваку;
дајте бар једну звезду
или нам вратите петокраку!

Рајко Мицин

DOBRO, SAD MOZEMO I OZBILJNO DA PRICAMO.
DAKLE, NE PODNOSIM KAD MI NEKO GOVORI KAKO JE RANIJE BILO BOLJE!
nije bilo bolje!
ali ni sad nije bolje.

ideja je dobra, tenderi su zakon,,kad ne bi bili namesteni.
lekovi kostaju, pa sta..kad nam ne bi skidali zdravstveno
strane banke imaju kamate, pa sta//kad ne bi svi oko nas imali manje
korupcija, dame i gospodo, lopovi, lopurde, kriminalci, otimaci, lihvari, krvopije, zamazaci ociju, bezboznici, ni u sta ne veruju..
ne, ne stidim se mile, jer od onog nije moglo gore..
ali i ovo je lose!!!!!
treba ih bre sve preko kolena ...
mazu nam oci paradama, oce biti nece biti, a narod nema leba da jede..
jesmo li zbilja tolika goveda?:think:

Дакле,нигде нисам написао да је пре било боље само сам повукао паралелу.Ви сте написали како је било некад,направио сам поређење и упитао у чему је напредак?
Али како се да приметити из Вашег текста слажете се да је ово једна шарена лажа и да још једна декада наших живота оде у ветар,те сматрам наша мишљења усаглашеним и верујем да ће бити све више сличних.....

Дакле,нигде нисам написао да је пре било боље само сам повукао паралелу.Ви сте написали како је било некад,направио сам поређење и упитао у чему је напредак?
Али како се да приметити из Вашег текста слажете се да је ово једна шарена лажа и да још једна декада наших живота оде у ветар,те сматрам наша мишљења усаглашеним и верујем да ће бити све више сличних.....

pa ne mozemo biti slepi doveka..ne mogu nas zavlaciti ispraznom retorikom doveka, dok nam maznjavaju iz ociju..
vreme je da se osvestimo. svi.

Back