Paranoja?!

Одлично Зебро, (мада се мало не слажем са методом - утаманити)
Поставља се питање како ???

Практично од увођења (или увожења) вишестраначја у Србији гајен је и негован култ силеџијства ...
Некада се знало ко је ко и шта је шта,
Знало се за Љубу Земунца, Симбу, Умпах-паха ...
Они су били мангупи ...
А када се појавише Аркани, Легије, Шиптари, Кумови, Шљуке и Куке ...
Када је "бело" завладало,
када је статусни симбол постала прангија уместо мооода и бицепса,
тада је уведено и силеџијство ...
Када је идол престао да буде Брус Ли, а постао Прљави Хари,
битка је почела да се губи ...
:worth:
http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=3150
picture.php

Практично од увођења (или увожења) вишестраначја у Србији гајен је и негован култ силеџијства ...
Они су били мангупи ...

kad?
samo mi recite kad se to desilo?

pa markom kaze da ima..njega nisi opomenuo za spam?

Они су били мангупи ...

Па реко је

Најуочљивији детаљ је да је Неша Чанак напао Давидовића

да је то дало ветар у једра Давидовићу а такође и Неши Чанку

екстремни полуфашиста јача нацисту

dafina i jezda i sverceri gorivom..i oni sa pucaljkama i kajlama..

КОТО
Уз дужно поштовање. Борио сам се против онога пре 5. октобра, али објани ми ово.
dafina i jezda _ Иностране банке, са највећим, лихварским каматама плус хипотека
sverceri gorivom _ Данас плаћамо најскупље гориво у окружењу
oni sa pucaljkama _ Данас су око политичара људи у црном са пуцаљкама. И данас многи гину по престоници.
kajlama _ Па данас не можемо да се окренемо од тих са кајлама, а најгора ствар од свега је та што се они данас називају БИЗНИСМЕНИ.

Још једна ствар КОТО.
Молим те, будимо реални па се сетимо
ТАДА ЈЕ СРБИЈА БИЛА ПОД ЕМБАРГОМ
А ДАНАС УЖИВА У ПОМОЋИ И СВИМ БЛАГОДЕТИМА ЕУРОПЕ.:per:

Они су били мангупи ...

Kako kako, PA SPROVOĐENJEM POSTOJEĆIH ZAKONA ETO KAKO, ZAKONI SE NE SPROVODE, BOJKOTUJU SE

Држава нема моћ да се бори са насиљем када добије већ овако епидемиолошки карактер ,већ мора комплетно друштво ,држава може само да изрази жељу друштва да се спречи насиље.
У овом конкртном случају друштво је навијало за оне који би починили насиље
држава (влас) би у случају да је покушала да се супротстваи силом доживела још веће насиље

Država koja nema moć da uspostavi pravni poredak nije država već banana.

КОТО
Уз дужно поштовање. Борио сам се против онога пре 5. октобра, али објани ми ово.
dafina i jezda _ Иностране банке, са највећим, лихварским каматама плус хипотека
oni sa pucaljkama _ Данас су око политичара људи у црном са пуцаљкама. И данас многи гину по престоници.
kajlama _ Па данас не можемо да се окренемо од тих са кајлама, а најгора ствар од свега је та што се они данас називају БИЗНИСМЕНИ.

Још једна ствар КОТО.
Тада је био ратмтада се срушила савезна држава тада је у Србију дошло преко милион избеглих
тада је.....

Ne smatram da je u pitanju državni udar koji neko pokušava da izvede, smatram da je u pitanju vešta akcija nesposobnih političara ove države da nam skrenu pažnju sa suštinskih pitanja koja se odnose isključivo na užasno stanje u ekonomiji, na potpuno periferne društvene grupe, s kojima bi se, da ima dobre volje, obračunala za 24 sata.

Ne smatram da je država nesposobna da se obračuna sa tzv.ultranacionalističkim, fašističkim i sličnim organizacijama, naprotiv, imaju odlične mehanizme, smatram da ne žele da se obračunaju sa njima i da ih po potrebi vade, kao keca iz rukava, da bi zataškali kojekakve afere, koje potpuno nezapaženo prolaze pored raznih nebitnih skupova pedera, navijača, fašista i sličnih, a mi glupavi nasedamo po ko zna koji put.

Ne smatram da je u pitanju državni udar koji neko pokušava da izvede, smatram da je u pitanju vešta akcija nesposobnih političara ove države da nam skrenu pažnju sa suštinskih pitanja koja se odnose isključivo na užasno stanje u ekonomiji, na potpuno periferne društvene grupe, s kojima bi se, da ima dobre volje, obračunala za 24 sata.

Ne smatram da je država nesposobna da se obračuna sa tzv.ultranacionalističkim, fašističkim i sličnim organizacijama, naprotiv, imaju odlične mehanizme, smatram da ne žele da se obračunaju sa njima i da ih po potrebi vade, kao keca iz rukava, da bi zataškali kojekakve afere, koje potpuno nezapaženo prolaze pored raznih nebitnih skupova pedera, navijača, fašista i sličnih, a mi glupavi nasedamo po ko zna koji put.

Samo što ovi što ih ti nazivaš fašistima a ja ultradesničarima i nisu tako nebitni kada država preza od njih, a mi treba da pazimo kada izlazimo na ulicu da li će neko u nama prepoznati pedera ili stranca
Možda bi i ja bila stranac pošto mi se omakne koja reč na ijekavici?!

Poslednja izmena:

Извини, али морам ти рећи да грешиш.
Нису ни држава, ни политичари неспособни.
Као што си рекла, имају добре механизме да спроведу у дело, све што хоће.Један од механизама су ОБАВЕШТАЈНА И КОНТРА ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА које су прецизно пренеле податке о дешавањима у НАРОДУ, из којих се видело, да је народ тај, то јест, већина, који су против параде и који ће изаћи на улице у том броју, који се назива КРИТИЧНА МАСА, а то је број, који има могућност да покрене демонстрације ширих размера, које би мофле довести до рушења власти.
Поред тога имали су и информације о стању расположења органа реда и безбедности, који су показивали, да би се могао десити сценарио као 5. октобра, кад је милиција скидала униформу и прелазила на страну народа.:dash:

Као што си рекла, имају добре механизме да спроведу у дело, све што хоће.Један од механизама су ИБАВЕШТАЈНА И КОНТРА ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА које су прецизно пренеле податке о дешавањима у НАРОДУ, из којих се видело, да је народ тај, то јест, већина, који су против параде и који ће изаћи на улице у том броју, који се назива КРИТИЧНА МАСА, а то је број, који има могућност да покрене демонстрације ширих размера, које би мофле довести до рушења власти.
Поред тога имали су и информације о стању расположења органа реда и безбедности, који су показивали, да би се могао десити сценарио као 5. октобра, кад је милиција скидала униформу и прелазила на страну народа.:dash:
,:worth:

РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ТЕБЕ И ЊЕ ЈЕ ШТО ТИ ВИДИШ РЕАЛНО ДА ДРЖАВА НЕМОЖЕ ПРОТИВ НАРОДА, ОНА И ДАЉЕ МИСЛИ ДА ЈЕ УВЕК ПОТЕЗ ДРЖАВЕ САМО ПОКУШАЈ ОЧУВАЊА ВЛАСТИ

Па вероватно пре него што си се родила,
а у време када сам се ја момчио ...
Крајем осамдесетих ...
:D
markome, vodim na pice:mrgreen::rotf:
krajem osamdesetih je koto upisala fakultet..:)

КОТО

Још једна ствар КОТО.
zahvaljujuci tim lihvarskim bankama ja napokon imam stan. dok su bili dafina i jezda, bila sam podstanar.
gorivo? pa to nam braca rusi odredjuju cenu?:think:
pa da..oni sto su imali kajle sad su biznismeni..evoluirali su ljudi. prirodno.:)
kao sto su evoluirali razni oni koji su stekli bogatstvo devedesetih, dok mi leba nismo imali da jedemo..
i na kraju..jos nismo usli u eu..:rumenko:

Као што си рекла, имају добре механизме да спроведу у дело, све што хоће.Један од механизама су ОБАВЕШТАЈНА И КОНТРА ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА које су прецизно пренеле податке о дешавањима у НАРОДУ, из којих се видело, да је народ тај, то јест, већина, који су против параде и који ће изаћи на улице у том броју, који се назива КРИТИЧНА МАСА, а то је број, који има могућност да покрене демонстрације ширих размера, које би мофле довести до рушења власти.

Obaveštajna služba je obavijena velom tajne, ne smem ni da pomislim za slučaj da u svemu ovome ima pipke baš i ona sama, jer BIA kada nešto hoće ona to i uradi, povata vehabije, kojekakve kriminalce, čak i policajce optužene za šverc na Kosmetu, a da ne može da pohvata "par "uspaljenih klinaca hm

:D
markome, vodim na pice:mrgreen::rotf:
krajem osamdesetih je koto upisala fakultet..:)

zahvaljujuci tim lihvarskim bankama ja napokon imam stan. dok su bili dafina i jezda, bila sam podstanar.
gorivo? pa to nam braca rusi odredjuju cenu?:think:
pa da..oni sto su imali kajle sad su biznismeni..evoluirali su ljudi. prirodno.:)
kao sto su evoluirali razni oni koji su stekli bogatstvo devedesetih, dok mi leba nismo imali da jedemo..
i na kraju..jos nismo usli u eu..:rumenko:

А МНОГИ ИМАЈУ САМО ДУГ
НЕ НЕГО ТАКСЕ И АКЦИЗЕ КОЈЕ ЧИНЕ ПРЕКО 60%ЦЕНЕ
ДИ МИ ЈЕ КАЈЛА :sad2:
ДАЋЕР БОГ ДА ХОЛАНЂАНИ БУДУ ЧВРСТИ http://forum.krstarica.com/group.php?groupid=654

Back