- Poruka
- 7.656
Kakav bre kralj? To je demode ,pratite li svetske tekove ?
Botule the emperor !
Mikado Bota.
Botule the emperor !

Mikado Bota.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To je besmislica i u navodnom komunizmu su postojali mehanizmi za sprovođenje narodne pravde kako ti kažeš jer kada bi narod sprovodio pravdu to bi tek bila anarhija jer bi svakom pojedinačno bilo dozvoljeno da je sprovodi onako kako on misli da treba
A kakve Gospod ima veze sa komunizmom i narodnom pravdom Gospod te u šumu okrenuo da te ne okrene![]()
..Везе немаш.
Mislim, više nego precenjuješ ultradesničare. Sve na gomilu da staviš ne verujem da bi mogla da okupiš par 'iljada ljudi.
I nemoj da bi tu turala i navijače i razne kriminalce - jer oni s ideologijama nemaju nikakve veze.
..Везе немаш.
Нико не каже да "народ треба да спроводи правду" већ да правда буде народна (тј. свима исти аршин без обзира на статус, положај у друштву...). И не лупетај више.
Комунизам је ђаволска идеологија, директно уперена против Божијег Закона.
Ето због чега је то проклето.
Е права си зебра...![]()
Nije ih privodila i zabranjivala baš zato što ih je malo : a time su hteli da pokažu i koliko su demokrate.ma nemoj da mi kažeš, a kad ih je već tako malo što ih država ne privede zakonu, zašto preza od njih

Kakav bre kralj? To je demode ,pratite li svetske tekove ?
Botule the emperor !
Mikado Bota.

Nije ih privodila i zabranjivala baš zato što ih je malo : a time su hteli da pokažu i koliko su demokrate.
Drugo, imali su oni druženje i 5 oktobra. Mora da se to malo poštuje.
Pa nisu valjda demokrate palile skupštinu, izloge lomili, tukli se s policijom itd. ?![]()

teško se snalaziš sa mojim trik pitanjima al dobro, nisi jediniТо јесте легитиман став али овде помињеш Карађорђевиће а нико од ултрадесничара њих не жели на престо!Ajde sada, nemoj da se izvlačiš, kaži lepo kralj je zakon i to je to, što okolišaš to je legitiman stav

Sam se ti zezaj dok im ne upadneš u klinčKriminalci su interesna grupa.
Navijači ... čista anarhija - hormoni na delu, tuča, frka. I svako može vrlo lako da ih iskoristi za svoje ciljeve. Uz dobru priču, naravno. Pošto im je IQ talentovan, mogu sve da "zagrizu".![]()

То јесте легитиман став али овде помињеш Карађорђевиће а нико од ултрадесничара њих не жели на престо!![]()
За краља као за политички модел али не експлицитно за Карађорђевиће.kako da ne, nemoj da me teraš da im sad počnem obilaziti sajtove.,mahom su svi za kralja
Видиш, нигде нема помена Карађорђевића већ се говори уопштено.Ми, Срби, јесмо домаћински народ. То значи да све односе у свету схватамо, доживљавамо и уређујемо по светосавском домаћинском начелу које гласи: Бог је Домаћин света, христољубиви Владар је домаћин државе, побожни Србин је домаћин породице!

За краља као за политички модел али не експлицитно за Карађорђевиће.
И ту мислим на ултрадесничаре а не на Двери и сличне њима.
Pitanje za domaći:Evo samo sam ti ovo jedno zamrčila kod obraza pa ti vidi za šta se oni zalažu u 21. veku za "pravoslavnu džamahiriju", dakle kralj i crkva

Зебро, смири се мало..Одговорио сам ти.
Наводиш њихове смернице и сама себе демантујеш.
Где се ту помиње Карађорђевић?..![]()
Зебро, ти си стварно у параноји...![]()
Zebra,treba da se odmoriš, biće vremena za forum.

Dobro bre zebra pusti malo druge ljude da pisu na tvojoj temi,sta si je privatizovala ko da si iz g17![]()

ti nemož da dođeš na red da progovoriš jadan