Paranoja?!

To je besmislica i u navodnom komunizmu su postojali mehanizmi za sprovođenje narodne pravde kako ti kažeš jer kada bi narod sprovodio pravdu to bi tek bila anarhija jer bi svakom pojedinačno bilo dozvoljeno da je sprovodi onako kako on misli da treba

A kakve Gospod ima veze sa komunizmom i narodnom pravdom Gospod te u šumu okrenuo da te ne okrene :rotf::rotf::rotf::rotf:
:hahaha:..Везе немаш.
Нико не каже да "народ треба да спроводи правду" већ да правда буде народна (тј. свима исти аршин без обзира на статус, положај у друштву...). И не лупетај више.

Комунизам је ђаволска идеологија, директно уперена против Божијег Закона.
Ето због чега је то проклето.

Е права си зебра...:rotf:

Mislim, više nego precenjuješ ultradesničare. Sve na gomilu da staviš ne verujem da bi mogla da okupiš par 'iljada ljudi.

I nemoj da bi tu turala i navijače i razne kriminalce - jer oni s ideologijama nemaju nikakve veze.

ma nemoj da mi kažeš, a kad ih je već tako malo što ih država ne privede zakonu, zašto preza od njih

:hahaha:..Везе немаш.
Нико не каже да "народ треба да спроводи правду" већ да правда буде народна (тј. свима исти аршин без обзира на статус, положај у друштву...). И не лупетај више.

Комунизам је ђаволска идеологија, директно уперена против Божијег Закона.
Ето због чега је то проклето.

Е права си зебра...:rotf:

Ajde sada, nemoj da se izvlačiš, kaži lepo kralj je zakon i to je to, što okolišaš to je legitiman stav

ma nemoj da mi kažeš, a kad ih je već tako malo što ih država ne privede zakonu, zašto preza od njih
Nije ih privodila i zabranjivala baš zato što ih je malo : a time su hteli da pokažu i koliko su demokrate.
Drugo, imali su oni druženje i 5 oktobra. Mora da se to malo poštuje. :mrgreen:

Pa nisu valjda demokrate palile skupštinu, izloge lomili, tukli se s policijom itd. ? :per:

Kriminalci su interesna grupa.

Navijači ... čista anarhija - hormoni na delu, tuča, frka. I svako može vrlo lako da ih iskoristi za svoje ciljeve. Uz dobru priču, naravno. Pošto im je IQ talentovan, mogu sve da "zagrizu". :hahaha:

Nije ih privodila i zabranjivala baš zato što ih je malo : a time su hteli da pokažu i koliko su demokrate.
Drugo, imali su oni druženje i 5 oktobra. Mora da se to malo poštuje. :mrgreen:

Pa nisu valjda demokrate palile skupštinu, izloge lomili, tukli se s policijom itd. ? :per:

:rotf::rotf::rotf::rotf: teško se snalaziš sa mojim trik pitanjima al dobro, nisi jedini

На пример, Образ овако каже у Основним Начелима:
Ми, Срби, јесмо домаћински народ. То значи да све односе у свету схватамо, доживљавамо и уређујемо по светосавском домаћинском начелу које гласи: Бог је Домаћин света, христољубиви Владар је домаћин државе, побожни Србин је домаћин породице!
Видиш, нигде нема помена Карађорђевића већ се говори уопштено.
Нису Карађорђевићи једини претенденти на престо, сваки Србин је потенцијални Владар односно Монарх, само треба да се докаже на делима!:rtfm:

За краља као за политички модел али не експлицитно за Карађорђевиће.
И ту мислим на ултрадесничаре а не на Двери и сличне њима.

ОСНОВНЕ СМЕРНИЦЕ

Ми смо за Србство са Образом и зато смо:
за православну побожност уместо атеизма и секташтва
за светосавски национализам уместо безбожног мондијализма
за Крст Часни уместо демонске петокраке
за Слободу Златну уместо Новог светског поретка
за школу са вером уместо атеистичких лажи
за војску са родољубљем уместо НАТО окупације
за политику са поштењем уместо партијашког лицемерја
за Државу са Божијим благословом уместо грађанске републике
за христољубивог Владара уместо властољубивих партијаша
за србску саборност уместо антисрбске демократије
за домаћинску привреду уместо распродаје и пљачке
за домаћинску одговорност уместо грађанске себичности
за србску господственост уместо свеопштег простаклука
за Победу уместо пораза
за Образ уместо безобразја!

Evo samo sam ti ovo jedno zamrčila kod obraza pa ti vidi za šta se oni zalažu u 21. veku za "pravoslavnu džamahiriju", dakle kralj i crkva

Зебро, смири се мало..Одговорио сам ти.

Наводиш њихове смернице и сама себе демантујеш.

Где се ту помиње Карађорђевић?..:lol:

Back