Mislim da mu je Bozidar pravo ime. Zasto da se ceka sajam, zar nema ovako u knjizarama?
ima, ali ga je jako tesko naci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da mu je Bozidar pravo ime. Zasto da se ceka sajam, zar nema ovako u knjizarama?
i onda krece moje omiljeno, prica o samom Bogu i kako smo se otrgli od njega... Paralelni svet je jedina dokumentarna knjiga Bozidara Benedikta,zato mi se narocito dopada.
sto mi se dopada ovaj pojam "dokumentarna knjiga". elem, nema niceg dokumentovanog u njoj, ni jedan jedini dokument, imaju imena, datumi i bla bla, ali dokumenata nema.

Tebi ocigledno nije jasan pojam dokumentarni?! Ako pogledas bilo koji dokumentarni film bice ti jasnije,ali ne ocekuj nekakve dokumente!![]()

pazi, tebi ocigledno nije jasno da sam ja mogla isto tako napisati knjigu![]()

Mogao sam i ja da budem kapetan na belu ladju...ali nisam.![]()

Google je tvoj prijatelj 24h na raspolaganjujel ima neko u pdf formatu knjige Benedikta,

Knjiga je fantasticna. Pogotovo od dela kada pocinje prica o Isusu..pa u nastavku o Reinkarnacijama...
Pocetak odnosno deo sa pricama o duhovima zvuci smesno, naravno uzimam sa rezervom, jer nisam imala bliski susret sa nekom dusom iz druge dimenzije... ali u sustini verujem da je bilo slucajeva... Slazem se da su duhovi svuda oko nas i u nama...
Pri kraju kada se opet vratio na prepricavanja razno-raznih prica, moram reci da sam taj deo citala sa namerom samo da sto pre predjem. Vapila sam za konkretnijim stvarimai onda krece moje omiljeno, prica o samom Bogu i kako smo se otrgli od njega...
Cesto se setim knjige, ostavila je upecatljiv utisak na mene!
Sve je to interesantno, cinjenica i istina je jedna a to je da treba sto vislju svest da razvijemo kako bi mogli neke stvari da prihvatimo i zivimo sa njima, jedna o tih stvari je saznanje da smo mi ovde,samo da bi sto vise iskustva nasa dusa stekla kako bi bila sto spremnija za neki visi nivo, fizicko telo je samo vozilo....
pozdrav svima
Google je tvoj prijatelj 24h na raspolaganju![]()

jel ima neko u pdf formatu knjige Benedikta, obrisale su mi se sve sa kompa kada sam rusio sistem, sada sam ostao bez icega, a secam se da sam na krsti nasao dobar linak sa dosta njegovih dela ali ne mogu ponovo da nadjem, pa ako onaj ko je postavio te knjige molim ga da mi posalje pp.. hvala![]()
Aha..u njemu zive kucni ljubimci..nemam ih
nemoj da zaebavash
i josh jednom dobro razmisli
Kada je Benedikt u pitanju, ne zaboravimo "Milenijum", sjajna je.
Jel mogu mozda da nabavim ovu knjigu preko interneta?
Jel mogu mozda da nabavim ovu knjigu preko interneta?