Paralelni svet

Knjiga je fantasticna. Pogotovo od dela kada pocinje prica o Isusu..pa u nastavku o Reinkarnacijama...
Pocetak odnosno deo sa pricama o duhovima zvuci smesno, naravno uzimam sa rezervom, jer nisam imala bliski susret sa nekom dusom iz druge dimenzije... ali u sustini verujem da je bilo slucajeva... Slazem se da su duhovi svuda oko nas i u nama...
Pri kraju kada se opet vratio na prepricavanja razno-raznih prica, moram reci da sam taj deo citala sa namerom samo da sto pre predjem. Vapila sam za konkretnijim stvarima :) i onda krece moje omiljeno, prica o samom Bogu i kako smo se otrgli od njega...
Cesto se setim knjige, ostavila je upecatljiv utisak na mene!
Sve je to interesantno, cinjenica i istina je jedna a to je da treba sto vislju svest da razvijemo kako bi mogli neke stvari da prihvatimo i zivimo sa njima, jedna o tih stvari je saznanje da smo mi ovde,samo da bi sto vise iskustva nasa dusa stekla kako bi bila sto spremnija za neki visi nivo, fizicko telo je samo vozilo....
pozdrav svima

Kada je Benedikt u pitanju, ne zaboravimo "Milenijum", sjajna je. Takođe bih preporučila Džejms Redfilda i njegove 3 knjige: "Tajna Šambale", "Celestinsko proročanstvo" i "Deseti uvid".

jel ima neko u pdf formatu knjige Benedikta, obrisale su mi se sve sa kompa kada sam rusio sistem, sada sam ostao bez icega, a secam se da sam na krsti nasao dobar linak sa dosta njegovih dela ali ne mogu ponovo da nadjem, pa ako onaj ko je postavio te knjige molim ga da mi posalje pp.. hvala :)

Knjiga je fantasticna. Pogotovo od dela kada pocinje prica o Isusu..pa u nastavku o Reinkarnacijama...
Pocetak odnosno deo sa pricama o duhovima zvuci smesno, naravno uzimam sa rezervom, jer nisam imala bliski susret sa nekom dusom iz druge dimenzije... ali u sustini verujem da je bilo slucajeva... Slazem se da su duhovi svuda oko nas i u nama...
Pri kraju kada se opet vratio na prepricavanja razno-raznih prica, moram reci da sam taj deo citala sa namerom samo da sto pre predjem. Vapila sam za konkretnijim stvarima :) i onda krece moje omiljeno, prica o samom Bogu i kako smo se otrgli od njega...
Cesto se setim knjige, ostavila je upecatljiv utisak na mene!
Sve je to interesantno, cinjenica i istina je jedna a to je da treba sto vislju svest da razvijemo kako bi mogli neke stvari da prihvatimo i zivimo sa njima, jedna o tih stvari je saznanje da smo mi ovde,samo da bi sto vise iskustva nasa dusa stekla kako bi bila sto spremnija za neki visi nivo, fizicko telo je samo vozilo....
pozdrav svima

sto se tih prica tice, a i generalno cele knjige, mnogi previde stvarni pun naslov ove knjige. dakle, knjiga se zove paralelni svet, fantazija ili stvarnost ( e sad, da li je taj nastavak naslova namerno stampan manjim slovima, ne znam) sve slike koje su tamo date ssu fotomontaza. sve price su mogle da se dese, ali i nisu. ali ona njegova cuvena misao s kraja knjige, o tome da bi bilo ogromno tracenje suvisnog prostora da smo sami i jedini u univerzumu mi je oduvek bila fascinantna.

Kada je Benedikt u pitanju, ne zaboravimo "Milenijum", sjajna je.

Benedikt ? Da nije u pitanju trenutno aktuelni pape ? Franjevac ?

Jel mogu mozda da nabavim ovu knjigu preko interneta?

Trosices svoje vreme na ovo ? Sta mislis da ces saznati a da vec ne znas za jednu te istu serviranu pricu koja se vrti decenijama,covek dozivljava klinicku,prolazi kroz tunel i tamo ga ceka Isus na nekoj livadi zelene trave gde se beru cvetici i ljubicice.

Back