Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
E da naidje jedan cunami...![]()
Taman neko i da potvrdi ono sto sam napisao u prethodnom postu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da naidje jedan cunami...![]()
Nema razloga da nekog to boli, ako je na primer, iz Niša... More, je za kontinentalce pitanje novca... i uvek je bilo tako...
To mu dođe isto kao da neko ko uzgaja pacove i uokolo lupeta kako je uspješan proizvođač!!!Eto, nista bez siptarskih paradajz turista, lepo je sto priznajes. I red je da se Crna Gora procuje kao omiljena siptarska turisticka destinacija.

Velikoalbanska rivijera!!!I nema, ali eto imas i takvih ljudi, kojima je samo bitno sirenje granica i izlazak na more, a kako ce zivjeti u toj novonastaloj drzavi, o tome ne razmisljaju.
- Nas nekoliko budvanskih restoratera je računalo da smo čak za 70 odsto jeftiniji, kada je riječ o mesnoj ponudi od one na kioscima brze hrane. Od našeg jednog ćevapa može se napraviti njihov hamburger koga prodaju za tri eura, a kod nas je sa svim dodacima, od pomfrita do salate deset ćevapa šest eura. Nažalost, dobili smo goste kojima je ljepše da jedu na ulici nego za stolom u restoranu – naveo je Niklanović i dodao da je najveća koncentracija turista u Budvi, dok su ostala primorska mjesta gotovo poluprazna
Oni koji mogu, oni ljetuju na tim egzoticnim destinacijama, a dok ostali sjede kuci, isto kao u Srbiji.
Uostalom, Hrvati i mi imamo more, a vi? Mnoge u Srbiji to jos boli.

ako koza laze rog ne laze...Poslusaj sta Dr. Seselj prica i provali kako ljudi krepaju od smijeha... Prosto ne znas ko je od koga veci bidon... Obrati paznju na 1:40 sekundu...
![]()

upravo tako. crnogorac nigde nije nikad mrdnuo van svoje rodne vukojebine![]()
Da li ste vi nekada culi gde letuju 'rvati ili crnogorci? Pa oni ne micu od onih selendri na Jadranu...![]()
Oni koji mogu, oni ljetuju na tim egzoticnim destinacijama, a dok ostali sjede kuci, isto kao u Srbiji.
Uostalom, Hrvati i mi imamo more, a vi? Mnoge u Srbiji to jos boli.
mislim da bi trebalo promjeniti naziv teme jer ovu sezonu ni croatima a ni mne-asima ne spasi niko, najmanje haradinajeva banda- oni su sebi vec kupili znacjan dio obale. sad samo treba da se *ebu sledecih 50ak godina a onda, zna se....bombardovanje mne, nato baza u baru, kosObala republjik a crnogorci? zivo me interesuje...

KO bre ima more?!?!ko bre nema more?!?!?
Pa 60% poseda na crnogorskoj obali drze srbi
Evo ja na vasoj "rivijeri" imam kucu vecu no svi gorci ovde sa foruma zajedno.....mislim da ih sve spoje
Bednici maleni.......
I mislite da niko i nikada nece izvaliti koliko ste jadni.......dobro,pravicemo se blesavi......![]()

Evo ja na vasoj "rivijeri" imam kucu vecu no svi gorci ovde sa foruma zajedno.....mislim da ih sve spoje
Bednici maleni.......
I mislite da niko i nikada nece izvaliti koliko ste jadni.......dobro,pravicemo se blesavi......![]()
Ne budi tako siguran![]()

Ne budi tako siguran![]()
Taman neko i da potvrdi ono sto sam napisao u prethodnom postu.
Kupi novu tastaturu ili...

A što će mi?
Bednici maleni.......

Nesto ti, izgleda, nije u redu sa tasterima: Shift, Caps Lock...