old-mne
Poznat
- Poruka
- 7.562
A da umjesto papricica i paradjza predjete na crnogrski kamen, mislim, mi ga svaki dan konzumiramo od kako se odvojismo i mogu vam rec da je vrlo ukusan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sam ja u Srbiji, kupio bih kamionce na gas i samo prenosio robe iz mesta u mesto....Svaki dan bez prestanka...I postao bih tajkun za kratko vreme.
Mnogo pre 5. 10. taj dug je napravljen bato moj...
A posle su samo stizale fakture...
To sto ti pricas izlazi iz kuhinje onih sto su napravili te dugove.
Pa nece oni sami sebi (i narodu) priznati da su kurvini sinovi?
A da umjesto papricica i paradjza predjete na crnogrski kamen, mislim, mi ga svaki dan konzumiramo od kako se odvojismo i mogu vam rec da je vrlo ukusan...
kupuj ti masku mrco i nabi se u sobu u karantin - da ne zaradis ovaj svinjski grip
Kakve monopole?
Ne razumem o cemu pricas?
Na pijaci monopoli???
Ja sam imun na sve vrste virusa!!! Rakija je lijek za sve, jos kad za meze imas domaci bareni kamen, nema frke nikakve...![]()
xexe.... mustro siptarska.......
ima u nasim pantalonama, medju dzepovima, jos tvrdja koscurina koju tvoje siptarke degustiraju kao specijalitet.....i kazu da nema nista ukusnije.
A ti se jos uvek zadovoljavaj kamenjem.....evo bicu demokratican i prodacu ti u pola cene jos malo te droge.
ps. Bas me interesuje, posto ne znam, kako koristite tu crnogorsku drogu ?
Valjda to lupetato o usi ili nesto slicno tome, posto znam sigurno da usi imate ali ne znam da li ima nesto medju njima.
Pijace bez kupaca zbog krize i poskupljenja goriva
Paradajz i paprika na komad
![]()
http://www.blic.rs/ekonomija.php?id=98046
..Jedeš kamen, a tako lako se.reš...svaka čast!![]()
Ucin - docek!!!
Palo i mene malo da podjeßavam...![]()
..ako, ako...samo nek je veselo...