Parada danas u Beogradu !

sledeci korak ovog propederskog lobija bice , verovatno propagiranje pedofilije kao necega normalnog

i reci ce nam , da je prorok muhamed ozenio svoju zenu aisu kad je imala 6 godina, i cim je jedan sveti prorok uradio to , jasno je to ne moze , biti lose, i predstavlja normalnu stvar.

protiv bolesti se treba boriti i ne dopustiti da bolest prevlada

isto ko sto ovi homoseksualci smatraju da je to nesto normalno, isto tako i ovi sizofrenicari koji pate od manijakalne sizofrenije tripuju da je ceo svet oko njih poludeo i da svi hoce da ih ubiju zato sto su oni jedini normalni.

vidi se da nisi pročitao knjigu do kraja....jeste je oženio kao malu ali se sa njom igrao dok nije porasla.....

Neka mi Bog oprosti što pišem u podforumu za politiku. Tema je bitna i želeo sam da dodam svoje mišljenje.
Za početak, da napišem da imam suprugu i dvoje dece, tako da ne pripadam gej populaciji.
Čitao sam ovu temu od početka, doduše ove zadnje strane manje detaljno jer su neki razvodnili temu. Primećujem da se nekako zaobilazi suština ovog pitanja - zašto je parada otkazana. Apsolutno je nebitno ko je inicijator okupjanja, gej-ovi, rudari, studenti, domaćice... ovo je bilo okupljanje visok rizika i zato je sreća što je otkazano. Ako se setite relativno nedavnih događaja iz Novog Sada, takođe je bilo zabranjeno okupljanje "suprotne" strane, iz istih razloga. Ovde se jasno vidi da diskriminacije nema. Ako je nešto opasno po grad i građane, neće ga biti.
Svi oni koji sad "demokratski" kukaju nad sudbinom gej parade treba da se zapitaju zašto nisu isto tako demokratski postupili kad je zabranje skup nacionalnih udruženja. Po meni su oba čina ispravna.
Druga stvar koju bih spomneuo je jedan post koji sam ovde pročitao, u kome se piše da se ne uzimaju za ozbiljno oni koji imaju malo postova i malu reputacionu moć. Koliko je to prazna izjava, prosto zadivljuje. Zar je kvantitet važniji od kvaliteta? Zar je to korektno? Evo, ja nemam ni veliku reputacionu moć niti veliki broj postova. zar sam zbog toga manje bitan?
Sledeće šta sam primetio je stalno ponavljanje jednog člana i priča o priznavanju medicine i nauke da homoseksualizam nije bolest. I kao argument pozivanje na Vikipediju!? Strašno šta sve ljudi mogu da potegnu kao argument. Od kadaje Vikipedia nešto čemu se treba verovati? Neistina je da naša, Srpska, medicina tako govori. U udžbenicima piše nešto drugo, da je to bolest. Takođe treba imati u vidu da je pozivanje na bilo koji izvor iz SAD za nas nebitan, jer se njihova medicina totalno razlikuje od evropske. To su dve struje koje nemaju puno dodira.
Još jedna bitna stvar je neistina o tome da su članovi gej populacije neravnopravni. Ja pišem o svom iskustvu jer, logično, o tuđim i ne mogu da pišem. Imao sam prilike da sarađujem sa ljudima koji pripadaju ovoj populaciji i nisam primetio da imaju bilo kakava ograničenja u svom poslu i životu. Čak što više, mislim da bolje, tj. imućnije žive od mene. Naravno, nikad nisu potencirali pitanje seksualnosti, tako da nije bilo mogućnosti da dođe do problema. Takođe ne zaboravimo koliko ima javnih ličnosti koje se deklarišu kao homoseksualci. I šta im fali? Naravno, ništa. Ovo pokreće i još jednu često ponavljanu tezu o homofobiji. Čim nisi pristalica homoseksualaca, ti si homofob?! Glupost. Ja nisam njihov pristalica ali ih se ne plašim. Sarađujem s njima i samo mogu da pretpostavim da su homoseksualci (to se, ipak, da lako primetiti) ali oni to ne potenciraju. Da ih se plašim, pobegao bih glavom bez obzira, zar ne? I među heteroseksualcima ima nastranosti, puno. Ali nisam čuo da se neko od njih time javno hvali.
Moramo da priznamo da je puno novca u opticaju kako bi se progurala ideja homoseksualnosti kao nešto ispravno. To je jedan od načina da se razbije porodica koja je kod nas još uvek jaka. Mislim da je baš zbog ovoga jako i protivljanje naših ljudi prema
ideji homoseksualnosti. Takođe i nepriznavanje od strane SPC ove marginalne grupe. Sada ne pišem o agresivnim navijačima i "nacionalicstima", već o običnom svetu koji ne želi ni tuču ni nastranosti.
Što se tiče poređenja invalida i gejova, to je krajnje neukusno. Svaki invalid (na žalost) je dobro svestan svog nedostatka ili poremećaja i bio bi najsrećniji da može da ga ispravi. Gej ne želi da prizna svoj poremećaj, a svestan ga je jer ga toliko potencira. Takođe se često porede homoseksualaci i pedofili. Zašto svi misle da su "deca" ugrožena od strane pedofila, dok gejovi stupaju u odnose svojom voljom? Uzmimo za primer vezu jedne osobe od 20-ak ili 30-ak godina sa drugom osobom (suprotnog pola) koja ima, recimo 16 ili 17 godina. Po čemu je ta, pravno maloletna osoba, nesposobna da svojom voljom stupi u seksualni odnos? Meni je nekako zdravije da budem sa devojkom od 17 godina nego sa mladićem od 25. Ili ja možda grešim?
Na kraju, mislim da ni jedan homoseksualac nije ugrožen dok se nehvali svojim poremećajem. To šta ko radi u svojoj kući neka ostane njegovo lično. Ne želim da delim iskustva iz svog kreveta sa drugima, kao što ne želim da to neko drugi deli sa nama. Bio to gej ili ne.
Sreća je da je "parada" otkazana, jer bi zbog malog broja egzibicionista bili ugroženi mnogi. Policajci, navijači... svi prolaznici koji bi se tu zatekli, stanari lokalnih ulica i njihova imovina, pa na kraju i svi mi koji taj dan na bismo mogli da odemo u centar i prošetamo sa svojom decom ili prijateljima.

Neka mi Bog oprosti što pišem u podforumu za politiku. Tema je bitna i želeo sam da dodam svoje mišljenje.
Za početak, da napišem da imam suprugu i dvoje dece, tako da ne pripadam gej populaciji.
Čitao sam ovu temu od početka, doduše ove zadnje strane manje detaljno jer su neki razvodnili temu. Primećujem da se nekako zaobilazi suština ovog pitanja - zašto je parada otkazana. Apsolutno je nebitno ko je inicijator okupjanja, gej-ovi, rudari, studenti, domaćice... ovo je bilo okupljanje visok rizika i zato je sreća što je otkazano. Ako se setite relativno nedavnih događaja iz Novog Sada, takođe je bilo zabranjeno okupljanje "suprotne" strane, iz istih razloga. Ovde se jasno vidi da diskriminacije nema. Ako je nešto opasno po grad i građane, neće ga biti.
Svi oni koji sad "demokratski" kukaju nad sudbinom gej parade treba da se zapitaju zašto nisu isto tako demokratski postupili kad je zabranje skup nacionalnih udruženja. Po meni su oba čina ispravna.
Druga stvar koju bih spomneuo je jedan post koji sam ovde pročitao, u kome se piše da se ne uzimaju za ozbiljno oni koji imaju malo postova i malu reputacionu moć. Koliko je to prazna izjava, prosto zadivljuje. Zar je kvantitet važniji od kvaliteta? Zar je to korektno? Evo, ja nemam ni veliku reputacionu moć niti veliki broj postova. zar sam zbog toga manje bitan?
Sledeće šta sam primetio je stalno ponavljanje jednog člana i priča o priznavanju medicine i nauke da homoseksualizam nije bolest. I kao argument pozivanje na Vikipediju!? Strašno šta sve ljudi mogu da potegnu kao argument. Od kadaje Vikipedia nešto čemu se treba verovati? Neistina je da naša, Srpska, medicina tako govori. U udžbenicima piše nešto drugo, da je to bolest. Takođe treba imati u vidu da je pozivanje na bilo koji izvor iz SAD za nas nebitan, jer se njihova medicina totalno razlikuje od evropske. To su dve struje koje nemaju puno dodira.
Još jedna bitna stvar je neistina o tome da su članovi gej populacije neravnopravni. Ja pišem o svom iskustvu jer, logično, o tuđim i ne mogu da pišem. Imao sam prilike da sarađujem sa ljudima koji pripadaju ovoj populaciji i nisam primetio da imaju bilo kakava ograničenja u svom poslu i životu. Čak što više, mislim da bolje, tj. imućnije žive od mene. Naravno, nikad nisu potencirali pitanje seksualnosti, tako da nije bilo mogućnosti da dođe do problema. Takođe ne zaboravimo koliko ima javnih ličnosti koje se deklarišu kao homoseksualci. I šta im fali? Naravno, ništa. Ovo pokreće i još jednu često ponavljanu tezu o homofobiji. Čim nisi pristalica homoseksualaca, ti si homofob?! Glupost. Ja nisam njihov pristalica ali ih se ne plašim. Sarađujem s njima i samo mogu da pretpostavim da su homoseksualci (to se, ipak, da lako primetiti) ali oni to ne potenciraju. Da ih se plašim, pobegao bih glavom bez obzira, zar ne? I među heteroseksualcima ima nastranosti, puno. Ali nisam čuo da se neko od njih time javno hvali.
Moramo da priznamo da je puno novca u opticaju kako bi se progurala ideja homoseksualnosti kao nešto ispravno. To je jedan od načina da se razbije porodica koja je kod nas još uvek jaka. Mislim da je baš zbog ovoga jako i protivljanje naših ljudi prema
ideji homoseksualnosti. Takođe i nepriznavanje od strane SPC ove marginalne grupe. Sada ne pišem o agresivnim navijačima i "nacionalicstima", već o običnom svetu koji ne želi ni tuču ni nastranosti.
Što se tiče poređenja invalida i gejova, to je krajnje neukusno. Svaki invalid (na žalost) je dobro svestan svog nedostatka ili poremećaja i bio bi najsrećniji da može da ga ispravi. Gej ne želi da prizna svoj poremećaj, a svestan ga je jer ga toliko potencira. Takođe se često porede homoseksualaci i pedofili. Zašto svi misle da su "deca" ugrožena od strane pedofila, dok gejovi stupaju u odnose svojom voljom? Uzmimo za primer vezu jedne osobe od 20-ak ili 30-ak godina sa drugom osobom (suprotnog pola) koja ima, recimo 16 ili 17 godina. Po čemu je ta, pravno maloletna osoba, nesposobna da svojom voljom stupi u seksualni odnos? Meni je nekako zdravije da budem sa devojkom od 17 godina nego sa mladićem od 25. Ili ja možda grešim?
Na kraju, mislim da ni jedan homoseksualac nije ugrožen dok se nehvali svojim poremećajem. To šta ko radi u svojoj kući neka ostane njegovo lično. Ne želim da delim iskustva iz svog kreveta sa drugima, kao što ne želim da to neko drugi deli sa nama. Bio to gej ili ne.
Sreća je da je "parada" otkazana, jer bi zbog malog broja egzibicionista bili ugroženi mnogi. Policajci, navijači... svi prolaznici koji bi se tu zatekli, stanari lokalnih ulica i njihova imovina, pa na kraju i svi mi koji taj dan na bismo mogli da odemo u centar i prošetamo sa svojom decom ili prijateljima.

Браво! :klap:

П.С. Нека ми Бог опрости, што сам несмотрено све форумаше са малим бројем постова ставила у исти кош.
Овај пост потврђује, да свако правило има изузетке.
;)

Moram da priznam da sam veoma pozitivno iznenađen ovim šta je _011_ napisala. Danas se retko može doživeti da neko bude toliko razuman da prizna grešku i to još javno iskaže.
Izgleda da moje pisenje u ovom podforumu, ipak, nije promašaj.

Ипак је одржана, срећом на затвореном месту и без медијске подршке.

Ekskluzivne Fotografije „Povorke ponosa“
Gej parada na Dedinju
Utorak - 22.09.2009
„Povorka ponosa“ ipak je održana u nedelju u Beogradu. Organizatori su doduše zaista odbili ponudu policije da se okupe na Ušću, ali im je zato i te kako prijalo druženje u dvorištu vile na Dedinju, saznaje „Alo!“.

Naime, prvi diplomata ove skandinavske zemlje Krister Brigens ugostio je u nedelju u svojoj rezidenciji oko 150 domaćih i stranih gej aktivista, ali i nekoliko ambasadora evropskih zemalja.
Brigens je za „Alo!“ potvrdio da je u nedelju organizovao mirno okupljanje na kome su se podjednako dobro provodili gej aktivisti, ambasadori i organi reda.
- U bašti rezidencije ugostio sam između 100 i 150 ljudi. Pozvao sam švedske i strane gej aktiviste koji su bili u Beogradu, organizatore „Belgrejd prajda“, ali i moje kolege diplomate, među kojima i ambasadore Danske, Holandije i Nemačke. Pili smo i dobro vino. U jednom momentu na naš poziv da se posluže kanapeom pridružili su nam se i policajci. Bila je to laka priča među prijateljima - kroz osmeh kaže ambasador Krister Brigens. On dodaje da se nada da će Beograd sledeće godine ipak imati paradu ponosa.

- Mislim da jako bitno da ljudi shvate da takve manifestacije počivaju na dva principa. Parada nije predstavljanje načina života, već normalnosti i tolerancije. Među milion ljudi na poslednjoj paradi u Berlinu većina su bili heteroseksualci - poručuje ambasador.
Za razliku od domaćina, gosti nisu bili specijalno raspoloženi da komentarišu proslavu. Želeći da se raspitamo za utiske sa žurke, ali i zašto je švedska ambasada bolja alternativa za paradiranje od Ušća, pozvali smo Milicu Đorđević iz organizacionog odbora „Povorke ponosa“. Iznervirana što smo uopšte saznali za okupljanje na Dedinju, a još više što smo dobili fotografije sa tog skupa, Milica je odbila da za „Alo!“ da bilo kakav komentar.
- Odakle vam fotografije kad novinari uopšte nisu bili pozvani? Ne želim da dajem bilo kakve komentare o tome i to je stav organizacionog odbora - odbrusila nam je ona, a na pitanje zašto je Dedinje bolja lokacija za paradiranje od Ušća, iznervirano je dodala: „Ja nisam organizator i samim tim nisam osoba kojoj treba da uputite to pitanje.“
Bilo kako bilo, važno je da su beogradski homoseksualci u nedelju ipak imali dobar provod, na lokaciji koja im, sudeći po fotografijama, veoma odgovara.

Ambasador: Biće bolje dogodine

Ambasador Švedske ima samo reči hvale za Ministarstvo unutrašnjih poslova, ali i za organizatore „Povorke ponosa“.
- Mislim da je ministar Ivica Dačić jako profesionalno uradio svoj posao, a da je odluka organizatora i policije da odustanu zbog velikog rizika od nasilja bila zrela i pametna odluka. Svejedno, verujem da će dogodine biti parade - rekao nam je ambasador Brigens.

Karadžić: Prijem ko prijem

Državni sekretar u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava Marko Karadžić bio je u nedelju među zvanicama švedskog ambasadora, ali nije želeo da ulazi u detalje s prijema.
- Dobio sam poziv i otišao na prijem. Takve prilike uvek koristim da razmenim mišljenje sa novim ljudima i ne bih dalje komentarisao - kaže Karadžić. Na pitanje da li je u redu što su organizatori „Povorke ponosa“ odbili da paradiraju na Ušću, a prihvatili poziv švedskog ambasadora, Karadžić kaže: „To nije bila žurka, nego običan prijem“.

Evropska unija „duboko zabrinuta“!

Evropska komisija žali što „Povorka ponosa“ nije mogla da bude održana. Komisija je duboko zabrinuta zbog pretnji ekstremističkih grupa nasiljem organizatorima i učesnicima, ocenjeno je za „Alo!“ u beogradskom predstavništvu administracije Evropske unije.
- Takvo podsticanje nasilja mora da bude jasno osuđeno. Komisija podseća da Srbija ima zakone koji garantuju slobodu izražavanja i okupljanja i zabranjuje bilo kakav oblik diskriminacije. Ti osnovni demokratski principi moraju da se poštuju - kaže glavni portparol EK-a u Beogradu Luca Kadar. Ona ističe da je reč o evropskim vrednostima koje bi trebalo da podržavaju, kako članice Evropske unije, tako i države koje će se pridružiti.

Ekipa Alo! - M. D. M.

http://www.alo.rs/vesti/19497/Gej_parada_na_Dedinju

Izgleda da moje pisenje u ovom podforumu, ipak, nije promašaj.

Тражиш да ти Бог опрости, а онда поступиш за мање од 24 часа као библијски блудни син...
Иначе, што се тиче твог поста, он је компилација свих мудрозборећих постова на овој теми.
Једино што је оригинално у њему је то што лепо констатујеш да остали болесници желе да оздраве, док се ови настрани јавно хвалишу својом болешћу и парадирају под том дијагнозом...:klap:

п.с. Бог не воли сујету. И ја се не уклапам по репутацији у клуб члана _011_, па јој то нисам уопште замерио. Све мислим - млада је, има времена, поправиће се :cmok:

Back