Ne želim u Beograd

Cela Srbija će da živi u megapolisu koji će se nalaziti na potezu NS-BG. Već sada počinje da živi tu. Danas je jedna Inđija bitnija od grada poput Subotice
To je i Toma Nikolić rekao još dok se borio za vlast.
To je super vest
Bila bi da je to ostvareno zbog demografskog priraštaja ali je ostvareno pre svega zbog doseljavanja ljudi iz provincije. Imače bi i Beograd bio u debelom minusu.

Zasto se stidis svog akcenta?
Јер их насилници нагазе са "сељаци дошли у град јел' прескачете шине а"?
"Сељана цмиздри одјеби у твоју вукојебину сељо"."Дошли да нам загађујете урбану средину.""Јадници из којекаквих пичковаца се довукли ај" м'рш кући стоко буђава распала".

То траје од увек ал' узмимо 1975.- 2024. БГ и град Земун нпр.

Јер их насилници нагазе са "сељаци дошли у град јел' прескачете шине а"?
"Сељана цмиздри одјеби у твоју вукојебину сељо"."Дошли да нам загађујете урбану средину.""Јадници из којекаквих пичковаца се довукли ај" м'рш кући стоко буђава распала".

То траје од увек ал' узмимо 1975.- 2024. БГ и град Земун нпр.
To sto je neko nevaspitan nikako nije opravdanje da napustis svoj jezik, ponos, pa i akcenat, samim tim. I svoje dostojanstvo.

To sto je neko nevaspitan nikako nije opravdanje da napustis svoj jezik, ponos, pa i akcenat, samim tim. I svoje dostojanstvo.
То је мноштво деце и младих из Београда и Земуна која тако реагују на дошљаке одакле год да су и тако се понашају према њима јер су дошљаци од некуд.
Мимикрија ради личне безбедности и сигурности је уобичајена појава.

П.с.Не пишем о познатима који фолирају да би се ушлихтали локалцима већ о обичној деци,младима,средњем добу,старима која дођу од некуд у БГ или град Земун у средњу,на факс,да се запосле или се доселе и на такав "третман" могу да наиђу.

Poslednja izmena:
То је мноштво деце и младих из Београда и Земуна која тако реагују на дошљаке одакле год да су и тако се понашају према њима јер су дошљаци од некуд.
Мимикрија ради личне безбедности и сигурности је уобичајена појава.

П.с.Не пишем о познатима који фолирају да би се ушлихтали локалцима већ о обичној деци,младима,средњем добу,старима која дођу од некуд у БГ или град Земун у средњу,на факс,да се запосле или се доселе и на такав "третман" могу да наиђу.
Pa to ti je tako, najveci grad daje i najvise ulicara i nevaspitanih ljudi. Na njih se ne treba obazirati, zlatno je pravilo uvek vazilo i treba i dalje da vazi - govori pravilno, budi pismen, a ostalo sami ce po sebi da otpadnu, ako vec nemaju obraza da se pokaju.

To neces cuti od pismenog coveka u Boegradu, cak ni od starog Beogradjanina, samo od neostvarenih ljudi sa margine.

Mnogi ljudi ne žele u BG koje znam ni ovako da ga posete
Све је папрено а пише да се сат или два сата путује од Блока 42 до Савског венца,што значи да на цену карте и станичне услуге иде и додатни Г.С.П.трошак уз губљење времена.
Ако се батерија телефона испразни пишу казне за неплаћање Г.С.П. иако си платио (треба вратити папирне,ово је брука једна).Храна у Драми је добра ал' прескупа,Мек је крш ал' има вц те се мора нешто купити ту.У бившем парку црвених фењера су мигранти а центар је сив и прескуп како год да га погледаш.Калемегданом ујутру може да иде агресивни пас и док режи и прилази у положају тела и чељусти за напад са леђа власницу "неће куца" боли уво,мрзи је да приђе камоли стави корпу и поводац а онда одвуче агресивног пса кад престане са виком "неће куца" .
Џепароши у превозу а џепароши на улицама,несрећник који лежи на Зеленом венцу на путу и не мрда,хитна и полиција не долазе на позив кажу да га неко помери,наркоман је или алкохоличар.Да не пишем колико подземни пролази умеју да смрде и базде.
a kamoli da žive u njemu.
Screenshot_20240930-000102_Instagram.jpg

Од којих пара ако је минималац плата у самом центру (јел' тако оно беше)?
Бусање о Дорћолу као "битном" а израбљивање радника за минималац.

Poslednja izmena:
Znam ja sve to ali mnogi Beograđani za stanovnike Borče tvrde da oni nisu Beograđani,
Свака градска општина има свој центар и ужи круг центра а све ван тог зову селом.
Ча-ча- ча је село и за Земун и за градске општине БГ.
a Zemunci sami za sebe tvrde da nisu Beograđani.
Тачно,град Земун је град Земун привремено под ..... места преко реке званог Београд.
"Знам за један град поред је Београд"
то је форица како се пева то у Земуну.

Па онда нека не долазе
И да хоће не могу за то сте се постарали ем БАС у предграђу ем....

Pogledajte prilog 1618210
у Београд,
Нема посла у мањим градовима те су људи од 1970. године до 2024.приморани да иду за БГ или да шаљу децу на школовање тамо ако имају пара за ту папрену егзибицију.
Срећни људи живе у Крушевцу,он је фино сређен и ту има сврхе да се буде.
нико их није звао. :rotf:
Ово подјебавање уз извињење за речник али пристојне речи нема за овај тип безобразлука,неваспитања,исмевања и личног самопонижења оног ко се тако односи према дошавшима је разлог озлоглашености БГ.
И чувене изреке "а само тебе чекају" у циљу обесхрабривања од одласка у џунглу на асфалту или највеће село наше земље у зависности ко о томе говори.
Ал' овај коментатор или коментаторка неће то да каже неком са периферије БГ-а или града Земуна јер би био угажен(а) на кеца за провокацију.
Добар савет је љути бибер спреј или љута паприка (легално по закону средство самоодбране)у очи и склонити се јер ово у реалности често буде почетак изазивања физичког сукоба - превентивно отићи пре тога.

Објективно што би долазио ико да се мучи ако не мора....нпр....

Screenshot_20240930-080613_Instagram.jpg

Poslednja izmena:
Ово подјебавање уз извињење за речник али пристојне речи нема за овај тип безобразлука,неваспитања,исмевања и личног самопонижења оног ко се тако односи према дошавшима је разлог озлоглашености БГ.

Доселе се у Београд да се овде породе тако да њихова деца буду Београђани. Праве кланове тако да јебу Београђане у њиховом родном граду. Колико пута ме је само отерао са посла неки дошљак или нека дошљакуша својим безобразним понашањем. Долазе да се шире и да потискују Београђане. Запосли се један у некој фирми, а онда полако преко везе запосли све своје рођаке и комшије са села.

Доселе се у Београд да се овде породе тако да њихова деца буду Београђани.
Узалуд исмеваш нормални акценат,деца и јесу Београђани и Београђанке јер су ту рођена.
Имају већу већу амбицију да ту и остану од локалаца те су боља.
Праве кланове тако да јебу Београђане у њиховом родном граду.
Београђани неки се џукачки понашају кад оду у унутрашњост,то је неко насиље апсолутно бахато,демолирање продавница у смислу трошења производа које не плате већ оставе тако на полицама нпр.
Колико пута ме је само отерао са посла неки дошљак или нека дошљакуша својим безобразним понашањем.
Колико пута због бахатих локалаца неко изгуби посао од дошљака и треба да се врати а нема где и онда тражи нов посао.Ако га не нађе мора да се врати назад.
Долазе да се шире и да потискују Београђане.
За то је одговорна непостојећа скоро економија унутрашњости.
Запосли се један у некој фирми, а онда полако преко везе запосли све своје рођаке и комшије са села.
Видели од локалаца како то иде....?

Poslednja izmena:
Jel ovi što ne vole zli Beograd
Screenshot_20240930-221112_Instagram.jpg

Screenshot_20240930-221148_Instagram.jpg

Енергија града може да буде у плусу или у минусу али ово екстремно раздражује људе а додатно кад се на пример деси ово
Screenshot_20240930-220721_Instagram.jpg

Screenshot_20240930-223305_Instagram.jpg

јер пишу да постоји ставка у плаћању режија (Инфостан за БГ пише да је)кад се ово деси.Данашње дешавање цитирано директно.

odoše nazad u svoja mesta
Ево аутобуска станица је смањена,локални аутопревозник неће возити од новембра и има баш мало људи и аутобуса,уопште путника а да нема ђака било би можда још мање што је застрашујућа чињеница.Крај једне ере кад се на месту аутобуске зида зграда а аутобуска станица смањује на нпр.седам аутобуса.
Радо би се многи вратили да имају где и од чега да живе,буквално нема Београд ништа толико битно већ мука натера да се дође и то оне који баш морају а у други град не иду.
ili ipak ostaju ovde, udomljeni po stanovima kupljenim rasprodatom dedovinom?
Не може да се купи стан ни кућа у БГ на тај начин.Куповину стана или куће у БГ могу себи да приуште гастарбајтери али ево једне чињенице ал' не замери,зашто би то ико радио?
Превелик град,превише спор,превише бучан,огромно отуђење( претежак за налажење друштва,нико никог у згради не зна,јављање на улици не постоји,ама баш људскости нема).
Земун је интересантнији а Крушевац компактнији,да купујем нешто интересовао би ме на пример Крушевац јер није ни превелик ни премали а има где се може запослити.

П.с.Јеси био скоро у Драми,какве су им пљескавице ако си већ у центру?

Poslednja izmena:
Gde to nas ima i koji smo to mi? Ja mislim na Južni pol kada bih otišao naleteo bih na nekog Beograđanina. :) Bio sam relativno blizu Južnog pola i naleteo sam na gomilu njih. :)
И сад си ти као прозивао београђане? Као успео си да избегнеш аргументе. Ајде бре не будали више по крсти него шатор па испред градске скупштине Ниша. Доста су ти други били криви, узми уради мало нешто поводом неспособности оних које си ти изабрао.

И сад си ти као прозивао београђане? Као успео си да избегнеш аргументе. Ајде бре не будали више по крсти него шатор па испред градске скупштине Ниша. Доста су ти други били криви, узми уради мало нешто поводом неспособности оних које си ти изабрао.
Zašto to da radim kada građanjma Niša gradonačelnika biraju Beograđani? I ne obraćaj mi se tako.

И сад си ти као прозивао београђане?
I nisam ja isprozivao Beograđane nego ne mogu da se načudim da odem na krajni sever Rusije i naletim na bandu beogradskim mangupa koje dovodi tu neki beogradski mafijaš po rečima jednog mog kolege. I ne mislim da si svi Beograđani gulanferi nego samo jedan njegov deo.

Back