Parada danas u Beogradu !

Al' pazi, sada u igru ulazi i treci, a to je Manje_zlo! Ko je sad on, koliko ima godina, oni svi potpuno isto pricaju i razmisljaju, obrati paznju! Mozda je on taj koji spaja ovu dvojicu, ne znam vise ni ja sta i kako, ali sigurna sam da je sve to jedan te isti, preuzeo od decurlije nickove i sve to!:cool::aha:

Ma nije bre.

Sto si tako luda. Mi nisam jedan covek.

Ja poznajem neke pedere i nemam nista licno protiv njih...Ali ta parada,to je jedna cista glupost.Sta oni zele da kazu sa njom?Ko koga i zasto vodi u krevet mene ne zanima,a u cemu je njihova potreba za eksponiranjem?Zamislite samo kad bi i pedofili,zoofili,nekrofili....i ostali trazili svoje parade.Pa cele godine bi bio ispunjen kalendar paradama ljudi raznih seksualnih orjentacija.Glupo je, to je moje misljenje svidjalo se to nekom ili ne.

Bem ti forum.
A ja mislijo ovde vrvi od naroda.
Kad ono Pobedonoscev s'armijom od 300 nikova ratuje versus Shoko Mjao i njenih nista manje boraca.S'tim sto pobedonoscev ne zalazi na LjiS ,tamo Shoko muva samu sebe.
A jeli ti pobedonoscev imas neki zenski nik da se infiltrira medju neprijatelja?
Ja tipujem da je Shokin nik za takve deljanije Adem.

Jel znate kako se drugačije zove parada pedera u Beogradu ? PEDERADA ! :mrgreen:

generate.php

generate.php

http://www.customroadsign.com/generate.php?line1=******%20SVIH&line2=ZEMALJA,&line3=UJEDINITE&line4=SE%20!
generate.php

generate.php

:hahaha:

Al' pazi, sada u igru ulazi i treci, a to je Manje_zlo! Ko je sad on, koliko ima godina, oni svi potpuno isto pricaju i razmisljaju, obrati paznju! Mozda je on taj koji spaja ovu dvojicu, ne znam vise ni ja sta i kako, ali sigurna sam da je sve to jedan te isti, preuzeo od decurlije nickove i sve to!:cool::aha:

Конфузија достиже врхунцац.

ma nije ,manje zlo je ozbiljan manje vise, pobedonoscev samo seje otrov i žuč, po tome ga prepoznas kao od sale:mrgreen:
a ovaj treci samo blago ironicno gleda na nasu stvarnost i kritikuje je kao neki posmatrac sa strane, manje vise objektivan ponekad voli da filozofira.:roll:
:mrgreen:

Али нажалост Шоља се јавља. Мудро решење загонетке или само варка?

Back