Par pitanja o devicama

Hurricane

Zainteresovan član
Poruka
152
Nisam bas upucen u celu pricu, pa se nadam da cete mi oprostiti...
Koliko sam ja cuo, nagrada za muslimane samoubice, dzihadlije i slicne vesele "dobrovoljce" je raj u kojem ih cekaju device.
E sad, nesto me zanima u vezi tih devica.
Dali su to zene koje su umrle nevine, pa im je sada nagrada da u raju budu nagrada nekim "borcima" za islam ili se one posebno "stancuju" na nebu u te svrhe? Ako je ovo drugo u pitanju, dali one imaju dusu ili su samo kao neke isprogramirane lutke? Sta se desava sa njima kada ispune svrhu svoga postojanja tj. kada ih obrezani gore deflorisu?

ko zna, moze biti da je hteo da se dodvori svima kojima ne pasuju bas haremi sa devicima, ili nemaju pristup, pa bar da ih zavara pricom insfrustrirane.
zamisli, budes junfers celog zivota i tesi te baja pedofil da ces sve da nadoknadis kad riknes, cak i vise od toga ako zastranis od muke. odvratno.

Kakvi ste pa vi to Hriscani kad ismevate drugu religiju. I smesni ste mi i muka mi je od Vas. Ovo nije mesto gde bi trebalo da se utvrdi prava religija, a jos manje da se vredjate medjusobno, vec da se konstruktivno i sa argumentima prica o religiji. Hriscani ste koliko su i krstasi bili hriscani. Bore se za hriscanstvo uijajuci druge :x .

MaranAta:
Има ли неки мухамеданац да нам објасни ову ситуацију са девицама и оргијањем ? :roll:
To se ne moze objasniti jer pitanje ti nije ispravno. Prvi put da cujem da se sa devicama orgija i znas li ti sta su uopste device? U Kur`anu casnom se ne spominju device vec se spominju dzenetske hurije (ljepotice) i ne pominje se nikakvo "orgijanje". Vi samo mozete da sanjate o devicama i ocito ste zaboravili sta to znaci pa zato lupate.."orgijanje sa devicama"...svasta. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

О Саро, Саро... па ти или не знаш шта пише у курану, или овде покушаваш да спасеш оно што се спасити не може... Ево теби па читај шта пише у курану:

(куран 55)
Ysf.Ali 56. In them will be (Maidens), chaste, restraining their glances, whom no man or Jinn before them has touched;-
M.Khan 56. Wherein both will be those (maidens) restraining their glances upon their husbands, whom no man or jinn yatmithhunna (has opened their hymens with sexual intercourse) before them.
Shakir 56. In them shall be those who restrained their eyes; before them neither man nor jinni shall have touched them.
-----------------------------------------------
А ево ти и превод потурчењака Млива из Бугојна:

56. U njima su (hurije) kratkih pogleda, nije ih prije njih razdjevičio čovjek, niti džinn.

Дакле... девице за оргијање. 8) :lol:

MaranAta:
О Саро, Саро... па ти или не знаш шта пише у курану, или овде покушаваш да спасеш оно што се спасити не може... Ево теби па читај шта пише у курану:

(куран 55)
Ysf.Ali 56. In them will be (Maidens), chaste, restraining their glances, whom no man or Jinn before them has touched;-
M.Khan 56. Wherein both will be those (maidens) restraining their glances upon their husbands, whom no man or jinn yatmithhunna (has opened their hymens with sexual intercourse) before them.
Shakir 56. In them shall be those who restrained their eyes; before them neither man nor jinni shall have touched them.

56. U njima su (hurije) kratkih pogleda, nije ih prije njih razdjevičio čovjek, niti džinn.

Takvu produkciju djevica ni Allah ne može postići...Elem računica ako svaki džihadlija dnevno potroši bar četiri djevice....koliko li Allah mora da ih ima na kontigentu,imajući u obzir da jedna djevica mora da odrasta bar 14 godina....
Ili kao zamjenu služe i dječaci.... :shock:

Hurricane:
Koliko sam ja cuo, nagrada za muslimane samoubice, dzihadlije i slicne vesele "dobrovoljce" je raj u kojem ih cekaju device.
Dali su to zene koje su umrle nevine, pa im je sada nagrada da u raju budu nagrada nekim "borcima" za islam ili se one posebno "stancuju" na nebu u te svrhe? Ako je ovo drugo u pitanju, dali one imaju dusu ili su samo kao neke isprogramirane lutke? Sta se desava sa njima kada ispune svrhu svoga postojanja tj. kada ih obrezani gore deflorisu?

Nisam musliman, ali svakako vidim kao glupo i besmisleno ovo pitanje koje je trebalo vec davno da bude obrisano. Devica kao simbol cistote i nepokvarenosti uopste nije medju muslimana posmatrana kao objekat sexualne pozude i razvrata.

*Mihal*:
Hurricane:

A zašto sreće ti muslimanima služe žene.... :shock:
A znaš i sam kakvo je mišljenje ISLAMA o ženi... :roll: :wink:

MaranAta:

(куран 55)

HAHAHAHAHAHAHAHA
Moram velikim slovima da se pisem jer sam zamlo pao u nesvest kako si xxx pametan. PA ti ni engleski neznas poslacu ti Kuran na srpskom. To sto pise whom no man or Jinn before them has touched znaci da to nisu zene sa ovog naseg sveta vec zene koje vec zive u raju prevedeno na tvoj jezik hurije su dzenetske lepotice a ne reinkaracije zena sa ovog sveta. Zato i pise da njih nije nije dotakla ljudska ruka a ni ruka dzina ono man znaci covek (opsti pojam) a ne muskarac. A kad bi jedna hurija sisla na zemlju nebi joj ni sve manekenke na svetu da se sastvae bile ni pric ni doc svi bi se muskarci zaljubili u nju tako stoji u jednom od predanja. A orgijanja nece biti to sam ti objasnjavao 1000 puta nemoj ozbiljno da moram da ti sve crtam. Ti koji su zeljni orgijanja i takvih gluposti nece ni otici u dzenet.

A znaš i sam kakvo je mišljenje ISLAMA o ženi... :roll: :wink:[/quote]

Ja neznam kako mislis kako je misljenje muslimana o zeni. Napisi kako si ti to cuo a ja cu ti odgovoriti jesi li cuo tacnu pricu ili jos jednu laz.

sagapo:
A znaš i sam kakvo je mišljenje ISLAMA o ženi... :roll: :wink:

Ja neznam kako mislis kako je misljenje muslimana o zeni. Napisi kako si ti to cuo a ja cu ti odgovoriti jesi li cuo tacnu pricu ili jos jednu laz.[/quote]

Položaj žene u islamu je krajnje ponižavajući....I kamila ima više poštovanja od žene.... :shock:

FARMACEUT:
DusanB:
Koliko ja znam onima koji poginu za Alaha na onom svetu obezbedjeno je 70 devica.
samo toliko..... :shock: Baš je škrt taj Allah.... :shock:

Prvo to za 70 devica je netacno jer hurije (napominjem to nisu obicne zene device) vec dzenetske lepotice su nagrada samo za one koji su cuvali svoj polni organ od bluda. Koji su imali polne odnose samo u braku i samo sa svojim zenama i koji nisu pre braka imali polne odnose vec su u brak usli nevini. Vidite u islamu se ne postuje samo zenina nevinost vec je vazna i muska. Jer ako ste tako posteni i pravedni prema zenama onda je glupo od zene da bude nevina i postena a da je vama dozvoleno da pre braka uzivate do mile volje.
Drugo sto se tice onih koji poginu na Allahovom putu za njih je nagrada dzenet bez sudjenja ma sudnjem danu sto znaci 100% dzenet ali ima i tu jedna zackoljica kaze se da ce njima biti oprosteni svi gresi prema Allahu ali nemogu im biti oprosteni grasi koje su uradili naspram ljudi. Objasnjenje: Ako si uvredio nekoga ili ako si mu ucinio bilo kakvo zlo ako si oduzeo neciju imovinu na koju nisi imao prava ako si ubio nekog itd itd onda ti te grahe mogu samo ti ljudi oprostiti i ako ti ne oproste osobe prema kojima si zgresio imaces kaznu za to. Drugo to sto vi gledate dansnje Palestince, Avganistance itd kako ubijaju sebe u samoubilackim napadima ta njihova dela su zestoko osudjena od islamskih znalaca i ne smatraju se dzihadom borbom na Allahovom putu jer je samo samoubistvo najvece proklestvo i za samoubistvo nema opravdanja vec se ide pravo u dzehenem. Sad da bi musliman bio smatran ratnikom na Allahovom putu prvo treba da bude objavljen dzihad to jest moraju ALİmi da se se sloze i da donesu odluku da je İslam ugrozen sa necije strane da je protivna strana krenula da ubija neduzne muslimane i da ih tako strahom ili bilo cime tera da promene svoju veru. TAda kada se objavi dzihad sto u prevodu znaci sveti rat svi muslimani koji poginu u tom ratu ako su bili iskreni vernici i ako su se borili samo da bi zastitili svoju veru svıje imetke i nakraju najvaznije svoj zivot onda oni time zaradjuju dzenet bez sudjenja za pocinjene grehe iskljucujuci samo one gore navedene prema ljudima. Za sve informacije postavite samo pitanje ja cu vam odgovoriti nema potreba za svadjama i prepucavanjima dovoljno je pitati.

Ja neznam kako mislis kako je misljenje muslimana o zeni. Napisi kako si ti to cuo a ja cu ti odgovoriti jesi li cuo tacnu pricu ili jos jednu laz.[/quote]

Položaj žene u islamu je krajnje ponižavajući....I kamila ima više poštovanja od žene.... :shock:[/quote]
Neznam odakle da pocnem. Ali mislim da je najbolje od pocetka. Prvo zena u islamu ima visoki polozaj jer se govori u mnogim predanjima da je boziji poslanik govori da onaj ko se bude lepo ponasao prema zeni koji se bude trudio uvek da joj udovolji i sa kime njegova zena bude zadovoljna (u smislu da netrpi njegove zulume samo zbog svoje egzistencije ili zbog straha) vec zena treba da je u potpunosti zadovoljna sasvoji muzem da bi taj covek zasluzio dzenet. (a tebi jedno pitanje koliko muskaraca se danas trudi da ispuni sve zahteve svoje zene samo zarad raja)???? Dalje, prvo kad se zena udaje za nekoga pri vencanju treba da postoji neko sa zenine strane koji ce da se dogovori za vrednost te zene to jest koliko minimalno para treba da potrosi njen muz tokom njihovog braka na poklone i druge ukrase za svoju zenu to je sveta obaveza i onaj ko ne ispuni to sto obeca bice kaznjen. Evo primera jednog vencanja u Novom Pazaru dvoje maldih odlaze kod Hodze na vencanje hodza ih vencava i potom pita zeninu stranu koliko trazi da njen muz tokom zivota potrosi para na poklone (zlatni nakit i druge potrebe) za svoju maldu. Reci cu vam da je prosek kod nas da covek najmanje mora da potrosi 5000 eura za poklone a na nekim svadbama sam cuo i cifre do 50000 100000 eura pa mozete zakljuciti da nije bas lako da se kod nas covek ozeni. Posele toga covek mora da obezbedi sve potrebne stavari za njihovu egzistenicju opet se cela stvar svaljuje na muza to jest on je taj koji sve treba da obezbedi jer zena u islamu je zasticena od rada njena jedina obaveza je da se brine o domacinstvu o kuci i o deci. Mislim sada ce nek zene reci a sad je moderno doba sada zene rade isto kao i muskarci a ja cu onda njih upitati da li su sigurne da porodiva moze da opstane bez zenske ruke koja drzi kucu i porodicu na okupu i sve na svome mestu. Znam reci ce da danas zene rade istom parom kao i muskarci a decu ko cuva pa opet neka tamo placena dadilja sto zanci da opet neka zena mora taj posao da obavi malo je nezamislivo da muskarac cuva decu i da ih presvalaci hrani itd (svaka cast izuzecima i to muskarci mogu ali samo u specijalnim slucajevima kad nema zene u blizini :)))
DAlje, zene imaju pravo kao sto reko na sve njihove potrebe u zivotu znaci obaveza je muskarca da im pruzi egzistenciju (krov nad glavom, hranu i naravno ljubav) a zenina obaveza je da to porodicno gnezdo drzi na okupu da brine o deci itd sta je tu lose. Sto se tice braka sa vise zena to je samo jos jedna olaksica u islamu ali ne i obaveza. Sta mislite koliko zena bi pristalo na to ali reci te i iskreno koliko bi :))) Naveo sam jednom primer da ima ljudi koji kuci imaju i zenu i decu koje vole a ipak imaju i ljubavnicu plus sto za tu ljubavnicu zna i njegova prava zena a i njegova ljubavnica naravno zna da on ima zenu pa se niko ne buni nego to nekako funkcionise sa manjim ili vecim problemima. Evo opet nekih pravila iz islama sto se tice te zenidbe sa drugom zenom. Covek mora da obezbedi drugoj zeni sve uslove kao i prvoj sto znaci mora da joj obezbedi sobu ili cak i kucu (to vam je ono kod nas ljubavno gnezdo za ljubavnicu) samo sto u islamu tu nema oprevare i lazi vec se muz prvo dogovori sa svojom zenom da li ona prihvata da on ozeni jos jednu i koji su njeni uslovi pa ako dodje do sporazuma tek tada moze da ozeni drugu. Bez odobrenja svoje prve zene nema ni druge prosto kao pasulj. A sada sto bi to vama smetalo ako njima ne smeta ako je necija zena pristala da njen covek ima dve tri ili cetiri zene sto to vama smeta ja neznam. Mislim stvarno ako mislite da suy te zene ugrozene zar nebi mogle one same da izaberu da nece da dele svog muza to im pravo daje islam. Na primer boziji poslanik vecina zena bozijeg poslanika su bile zene koje su u ratu ostale bez muza sa puno dece zene koje su u teskom finansiskom stanju itd i njima je samo pruzena jos jedna sansa za postenim zivotom da se spasu bede. KAko je moj brat Abdi napisao jednom da u zemljama gde ima viska zena da je to saps za one koje bi po vasim pravilima imale pravo na samo jednog muza da se i one udaju i da stvore porodicu. Sami znate kakva je situacija u nasoj zemlji 7 zena na jednog muskarca zar vam nije zao ni malo one usedelice koje mastaju da imaju porodicu muza i decu. A i taj visak zena nas je doveo do onog fenomena kako sam cuo jednom na TV Pinku da zene napadaju muskarce da su sada zene te koje se nabacuju i koje smekaju a da su muskarci postali preplaseni tim fenomenom jer su zene izgubile svako smopostovanje prema sebi. A za obrnute slucajeve kada ima viska muskaraca tu nema zenidbe sa dve tri cetri vec samo sa jednom aoni muskarci koji nemaju zenu pa zaboga oni su muskarci nnjima nije potreban niko da ih izdrzava. Njima se preporucuje post i strpljenje dok im se prilika ne ukaze. Po vama bi sad ovo bilo nepravda prema muskarcima a govorite o nepravdi islama prema zenama.
JOs nesto da zabvrsim jer ovo ce postati knjiga kako sam poceo. Kada zena odluci da napusti muza ako joj ne odgovara muz je duzan da je isplati za onu svotu koju su se dogovorili na vencanju jer nije uspeo da joj kupi poklona u vrednosti te svote.U kratko da rezumiram. Muskarac nesme da ugrozi zenina prava ni u kom smislu. Nesme da je vredja da joj uskracuje njene potreba da je fizcki zlostavlja itd. Dacu vam primer kako moze covek da kazni svoju zneu ako je zasluzila. NA primer zena je nesto uradila sto nije trebala onda muskarac treaba da ako hoe da je kazni da ne prica sa njom tri dana. Ako posle ta tri dana zena opet radi to sto se njenom muzu ne svidja onda je kaznjava takp sto tri dana nece spavati sa njom a ko jos uvek nastvi sa neposlusnoscu onda moze da je udari ali samo jednom i to nesme da je udari po licu i nesme da ostane modrica. Mislim da je fer mada onaj ko voli svoju zenu i ako mu vera dozvoljava da je udarinece je nikada udariti a vidjao sam moga komsiju Nikolu kako lomi zeni sve kosti i suta je po dvoristu kao loptu neznam u cijoj je veri onda ugrozena zena. A mozda ce te me pitati za ono zasto zene moraju da budu pokrivene u islamu to cu vam objasniti sad ukratko a mozda negde u sledecim postovima malo opsirnije. Naredba o pokrivanju je stigla kao zastita zene od napada muskih nasilnika i onih koji nemogu sebe da kontrolisu kada se u blizini nalazi zensko do pola razgoliceno telo. NEk me isprave vase devojke ako gresim ali zar ih ponekad ne nervira kada razgovaraju sa nekim muskracemö a on pilji u njene grudi i bale mu se otegle do zemlje ni ne slusajuci sat mu ona prica ili kad hodaju ulicom utegnute u pantalonice koje hoce da puknu po savu a za njima laju i urlaju kada prodje pored neke grupe uspaljenih ulicara(kamo srece da samo zvizde i laju vec sam video i puno slucajeva fizickog napada na doticne devojke kad im ti muskarci prilaze i onako nonsalantno prihvataju njenu straznjicu ispitujuci mekocu). DA neduzim objasnicu negde sve kako je pocelo to o pokrivanju sta su bili razlozi te odluke i tog zakona koji je dosao od Allaha.

Sizif:
sagapo:
... u islamu je zasticena od rada njena jedina obaveza je da se brine o domacinstvu o kuci i o deci. ...
To što ti kažeš je okrenuta istina - ženama je posredno ili neposredno zabranjeno da rade.

Pa tek su sad počele dobijati pravo glasa, imaš li šta o tome da prokomentarišeš?

Da ti kazem u poverenju! Bolje i da se nista i ne pitaju :))) Nego da me pogresno ne shvate zene u islamu je demokratija i za zene tako da je Turska imala svog premijera Zenu. A sad im ti kazi da li si cuo za neku pesednicu USA.

Pa ja prosto ne znam jesi li ti stvarno glup ili se samo trudis da te mi tako dozivimo?! Pokusavas da odbranis polozaj zene u islamu, a sam pruzas gomilu dokaza za to da ih postujete kao i prosecna goveda!!!
Elem,

sagapo:
(a tebi jedno pitanje koliko muskaraca se danas trudi da ispuni sve zahteve svoje zene samo zarad raja)????

Ispunjavati zeni prohteve samo zarad odlaska u raj je vrhunac licemerja i sebicnosti ! Zeni se udovoljava zato sto se zena voli, a ne zato sto ona predstavlja ulaznicu za raj !

sagapo:
kad se zena udaje za nekoga pri vencanju treba da postoji neko sa zenine strane koji ce da se dogovori za vrednost te zene to jest koliko minimalno para treba da potrosi njen muz tokom njihovog braka

Evo ti savrsen dokaz da zene posmatrate kao stoku ! Kol'ko kila, tol'ko para ! Pa, majmune zatucani, shvatas li ti obim svoje gluposti???

sagapo:
Evo primera jednog vencanja u Novom Pazaru dvoje maldih odlaze kod Hodze na vencanje hodza ih vencava i potom pita zeninu stranu koliko trazi da njen muz tokom zivota potrosi para na poklone

Ma ovo je vrhunac gluposti koji se ne da ni komentarisati!!! Pita li se tu zena nesto ili je samo dovedu na povodcu kao stoku, pa se onda cenjkaju oko toga koliko ona vredi i koliko muz treba na nju da skrka para?!?! Primitivizam.

sagapo:
zena u islamu je zasticena od rada njena jedina obaveza je da se brine o domacinstvu o kuci i o deci.

U prevodu:"Kuvaj, peri, seri, radjaj, jer za drugo nisi!!!" Postovanje, nema sta!

sagapo:
Mislim sada ce nek zene reci a sad je moderno doba sada zene rade isto kao i muskarci a ja cu onda njih upitati da li su sigurne da porodiva moze da opstane bez zenske ruke koja drzi kucu i porodicu na okupu i sve na svome mestu. Znam reci ce da danas zene rade istom parom kao i muskarci a decu ko cuva pa opet neka tamo placena dadilja sto zanci da opet neka zena mora taj posao da obavi malo je nezamislivo da muskarac cuva decu i da ih presvalaci hrani itd (svaka cast izuzecima i to muskarci mogu ali samo u specijalnim slucajevima kad nema zene u blizini ))

Jesi li ti, nesrecnice, cuo za slobodu izbora, za ravnopravnost ili bilo sta od toga??? I zbog cega je nezamislivo da muskarac ucestvuje u cuvanju, hranjenju i presvlacenju dece? To bi po tebi verovatno predstavljalo nepostovanje zene? E, jado!

sagapo:
DAlje, zene imaju pravo kao sto reko na sve njihove potrebe u zivotu znaci obaveza je muskarca da im pruzi egzistenciju (krov nad glavom, hranu i naravno ljubav) a zenina obaveza je da to porodicno gnezdo drzi na okupu da brine o deci itd sta je tu lose.

Lose je zbog toga sto je to nametnuto resenje! Ne pruzas zeni slobodu izbora, samim tim ne pruzas joj ni postovanje!

sagapo:
Evo opet nekih pravila iz islama sto se tice te zenidbe sa drugom zenom. Covek mora da obezbedi drugoj zeni sve uslove kao i prvoj sto znaci mora da joj obezbedi sobu ili cak i kucu (to vam je ono kod nas ljubavno gnezdo za ljubavnicu) samo sto u islamu tu nema oprevare i lazi vec se muz prvo dogovori sa svojom zenom da li ona prihvata da on ozeni jos jednu i koji su njeni uslovi pa ako dodje do sporazuma tek tada moze da ozeni drugu. Bez odobrenja svoje prve zene nema ni druge prosto kao pasulj. A sada sto bi to vama smetalo ako njima ne smeta ako je necija zena pristala da njen covek ima dve tri ili cetiri zene sto to vama smeta ja neznam

Meni to uopste ne smeta, pod uslovom da i zene imaju isto tako pravo da "privedu" cetiri komada!

sagapo:
Sami znate kakva je situacija u nasoj zemlji 7 zena na jednog muskarca zar vam nije zao ni malo one usedelice koje mastaju da imaju porodicu muza i decu.

Ne znam gde si iskopao taj podatak, ali nema veze. Zanima me zasto islam u toj situaciji ne dozvoli da covek ozeni sedam zena, jer ako ozeni "samo" cetiri, opet ispada da tri nesretnice treba da izvise???

sagapo:
A i taj visak zena nas je doveo do onog fenomena kako sam cuo jednom na TV Pinku da zene napadaju muskarce da su sada zene te koje se nabacuju i koje smekaju a da su muskarci postali preplaseni tim fenomenom jer su zene izgubile svako smopostovanje prema sebi.

To nije "fenomen" vec reklamna kampanja za "josneznamostaalicemosaznatikadazatododjevreme".

sagapo:
A za obrnute slucajeve kada ima viska muskaraca tu nema zenidbe sa dve tri cetri vec samo sa jednom aoni muskarci koji nemaju zenu pa zaboga oni su muskarci nnjima nije potreban niko da ih izdrzava.

U zaostalim sredinama i sl. vukojebinama zene se udaju da bi bile izdrzavane. U modernom svetu, toga hvala bogu, nema!

sagapo:
Njima se preporucuje post i strpljenje dok im se prilika ne ukaze. Po vama bi sad ovo bilo nepravda prema muskarcima a govorite o nepravdi islama prema zenama.

Naravno da je nepravda, samo sto je islam ipak manje nepravedan prema muskarcima nego prema zenama!

sagapo:
Kada zena odluci da napusti muza ako joj ne odgovara muz je duzan da je isplati za onu svotu koju su se dogovorili na vencanju

Opet stocna pijaca!!! Vratis kravu jer ti se ne svidja kol'ko mleka daje, ali usput moras nesto i da platis jer si je muz'o godinu dana!!!

sagapo:
Muskarac nesme da ugrozi zenina prava ni u kom smislu. Nesme da je vredja da joj uskracuje njene potreba da je fizcki zlostavlja

Ali zato moze da je "otpusti" tako sto joj posalje dva SMS-a!!! Postovanje, ubilo se.

sagapo:
Dacu vam primer kako moze covek da kazni svoju zneu ako je zasluzila. NA primer zena je nesto uradila sto nije trebala onda muskarac treaba da ako hoe da je kazni da ne prica sa njom tri dana. Ako posle ta tri dana zena opet radi to sto se njenom muzu ne svidja onda je kaznjava takp sto tri dana nece spavati sa njom a ko jos uvek nastvi sa neposlusnoscu onda moze da je udari ali samo jednom i to nesme da je udari po licu i nesme da ostane modrica.

Da li ti shvatas koliko to sve zvuci naivno??? Da li zena ima isto takvo pravo kaznjavanja muza, ako je ovaj to zasluzio???

sagapo:
vidjao sam moga komsiju Nikolu kako lomi zeni sve kosti i suta je po dvoristu kao loptu neznam u cijoj je veri onda ugrozena zena.

Budala ima svuda, to je istina. Evo, ja sam vidjao moga komsiju Dzafera kako lomi zeni sve kosti i suta je po dvoristu kao loptu neznam u cijoj je veri onda ugrozena zena :wink:

sagapo:
Naredba o pokrivanju je stigla kao zastita zene od napada muskih nasilnika i onih koji nemogu sebe da kontrolisu kada se u blizini nalazi zensko do pola razgoliceno telo.

Pa da, toliko ste posteni da kaznjavate zrtvu umesto krivca.

sagapo:
NEk me isprave vase devojke ako gresim ali zar ih ponekad ne nervira kada razgovaraju sa nekim muskracemö a on pilji u njene grudi i bale mu se otegle do zemlje ni ne slusajuci sat mu ona prica ili kad hodaju ulicom utegnute u pantalonice koje hoce da puknu po savu a za njima laju i urlaju kada prodje pored neke grupe uspaljenih ulicara(kamo srece da samo zvizde i laju vec sam video i puno slucajeva fizickog napada na doticne devojke kad im ti muskarci prilaze i onako nonsalantno prihvataju njenu straznjicu ispitujuci mekocu).

Sloboda izbora, ali ti to ne mozes da shvatis.

sagapo:
Da ti kazem u poverenju! Bolje i da se nista i ne pitaju ))

No comment

sagapo:
Sami znate kakva je situacija u nasoj zemlji 7 zena na jednog muskarca zar vam nije zao ni malo one usedelice koje mastaju da imaju porodicu muza i decu. A i taj visak zena nas je doveo do onog fenomena kako sam cuo jednom na TV Pinku da zene napadaju muskarce...
Ponekad se zapitam da li je sve OK s tobom kad pišeš onolike kilometre teksta lišenog svakog smisla.

Ovo što si napisao da sedam žena dolazi na jednog muškarca je notorna besmislica (da ne kažem glupost). Ne znam za zemlju na svetu gde je razmera 7:1, pa posle drugog svetskog rata nije bilo tako a kamoli danas. Ako te interesuje da naučiš kakav je odnos polova u našoj zemlji, pošto vidim da pokazuješ interes za tu problematiku, mani se Pinka i čitaj podatke Andragoškog instituta u Beogradu:

pri rođenju: 108 muškaraca na 100 žena
do 15 godina: 107 muškaraca na 100 žena
15-64 godine: 97 muškaraca na 100 žena
preko 65 godina: 75 muškaraca na 100 žena
ukupna populacija: 95 muškaraca na 100 žena

Podaci su iz 2003. godine za celokupnu teritoriju SiCG.

Dok ako se racuna celi svet, 2000-te godine je bilo 44% muskaraca a 56% zena.

Takodje, podatak za Evropu govori da na 100 punoletnih muskaraca dolazi 28 neozenjenih, dok su zene daleko u boljem polozaju: od 100 punoletnih zena, svega 13 je neudato.

Dakle, to sa vise zena nema nikakvog smisla...

Pre bi trebalo dozvoliti poliandriju ako pogledamo statistike ;)

Back