Par fixeva za danas plz

Ples.......
......samo....shto Clausura pripada Riveru.... :)

Dsc00032.jpg

Devil`s_Advocate:
Koliko ce josh kola Engleske premier lige do Nove...?
Igra se u sredu 28.12. i igra se 31.12. i mislim da se igra 2.1.2006. posle im sve ide redovno.
Ma to igranje za samu NG tipa 31. i 1,pa cak i 2. je meni van svake pameti. Ali eto...
Jednom sam citao da je Platini izjavio da kada se dvoumio izmedju ponude Juventusa i Mancestera cini mi se,da mu je presudilo to sto nije hteo da ode u Englasku i da igra utakmice za Bozic i NG.

DECO EVO CIKA NEMOS DAJE FIKSEVE ZA 28.12.2005.
NAPOMENA:U PROSLOM KOLU KO ME JE POSLUSAO UZEO JE KINTU
BIRMINGHAM-MAN.UTD. 2
NEWCATLE-CHARLTON 3+
WBA-TOTTENHAM X2
PLYMOUTH-PRESTON 2
READING-LEICESTER 1
SWANSEA-GILLINGHAM 1

+ DODAK ZA 29.12.

ROOSENDAAL-UTRECT 2

POSTOVANI PRIJATELJI KLADJENJA SRDACAN POZDRAV DO 31.12. KADA DAJEM FIKSEVE SKOTSKIH LIGA.

VAS CIKA NEMOS.

PLESsitnihDEMONA:
Igra se u sredu 28.12. i igra se 31.12. i mislim da se igra 2.1.2006. posle im sve ide redovno.
Ma to igranje za samu NG tipa 31. i 1,pa cak i 2. je meni van svake pameti. Ali eto...
Jednom sam citao da je Platini izjavio da kada se dvoumio izmedju ponude Juventusa i Mancestera cini mi se,da mu je presudilo to sto nije hteo da ode u Englasku i da igra utakmice za Bozic i NG.

Ja bash mislio da ce Englezi najvishe da pauziraju....a Italijani da najvishe igraju...medjutim obratno je....Serie A ponovo pochinje 8.01.
Milan ce igrati sa Parmom, a raspali(nezaustavljivi, ali ipak poklekne pred velikim timovima) Juve sa Palermom...
Milan ce reshetat Parmu ko proshle godine 3:0..

Back