User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
Sta ja znam gde mogu da vas nadjem,u kojim stekovima se kriju prave devojke.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ja znam gde mogu da vas nadjem,u kojim stekovima se kriju prave devojke.
Moje misljenje,takodje.
Al Morena ne shvata da ce muskarci prihvatiti onu prvu na koju nalete,a nece da kopaju po bunarevima trazeci
Moje misljenje,takodje.
Al Morena ne shvata da ce muskarci prihvatiti onu prvu na koju nalete,a nece da kopaju po bunarevima trazeci
Ja imam samo jednu vernu ljubav
ebes sve zene
![]()
tek sada razumem tvoj avatar.
pre mi je bio nekako nejasan
A sta da je bio maljavi muskarac? :O
Papučar si za one koji bi voleli to da budu. Normalno je slušati devojku, šetati s njom, trpeti i praviti se da ti je lepo s njom dok idete u šoping, a pije ti se pivo u parku, etc.
Al ne daj da te zeza u mozak i iskorišćava bez pokrića.
Nemam nista protiv papucara, da budem iskren nekad i meni dodje trenutak kada bih mogao na pola sata da budem papucar...za mene su papucari oni likovi koji ce zbog devojke da batale drustvo koje znaju od vrtica, koji ce stalno pratiti devojku i kupovati joj sta zeli itd...ujedno su i budale...
U odeđenim granicama, da. Šta treba, da je bijem i maltretiram?Aaa i ti si onda papucar!![]()
Ovo je namenjno i tinejdzerima i starijima.Prilikom jedne sedeljke ja izjavim kako kad bi ziveo sa ribom,nebi delili poslove na mushe i zenske i da bi je cuvao kao malo vode na dlanu,a oni svi u smeh papucharu
Ne prodje godinu dana i pricam sa ortakom koji se smejao najvishe!!!
I on zivi sa devojcicom 9 meseci i kaze sex-a sve manje.....
A ja mu kazem majmune,kada dodjes sa posla,svrati o maxi,usisaj....Pa ces da vidish kako devojcica nece biti umorna pa se mozda i ogrebesh za mazenje??!!
Posle mesec dana dobijam poziv,koji pocinje mamu ti j..... Bio si u pravu.Otkako sam krenu da pomazem po gajbi sex chak pada i dok je spremamo,ali ako ikome kazes negiracu!!!
Moje je mishljenje,ako nadjete nekoga,nemoj te biti majmun poslushajte moj savet!!!
Za ljubav se vredi boriti!!!
Ja recimo potpuno shvatam trojanski rat(zbog zene)
Ja josh trazim Andjela,zbog koga bih uraio sve,ukrao joj svet ako treba
Ovo je namenjno i tinejdzerima i starijima.Prilikom jedne sedeljke ja izjavim kako kad bi ziveo sa ribom,nebi delili poslove na mushe i zenske i da bi je cuvao kao malo vode na dlanu,a oni svi u smeh papucharu
Ne prodje godinu dana i pricam sa ortakom koji se smejao najvishe!!!
I on zivi sa devojcicom 9 meseci i kaze sex-a sve manje.....
A ja mu kazem majmune,kada dodjes sa posla,svrati o maxi,usisaj....Pa ces da vidish kako devojcica nece biti umorna pa se mozda i ogrebesh za mazenje??!!
Posle mesec dana dobijam poziv,koji pocinje mamu ti j..... Bio si u pravu.Otkako sam krenu da pomazem po gajbi sex chak pada i dok je spremamo,ali ako ikome kazes negiracu!!!
Moje je mishljenje,ako nadjete nekoga,nemoj te biti majmun poslushajte moj savet!!!
Za ljubav se vredi boriti!!!
Ja recimo potpuno shvatam trojanski rat(zbog zene)
Ja josh trazim Andjela,zbog koga bih uraio sve,ukrao joj svet ako treba
U odeđenim granicama, da. Šta treba, da je bijem i maltretiram?
PA jel ja bijem i maltretiram?
Ali kod mene se zna ko je treba da vodi glavnu rec!![]()
Haos. Ili kada je jedna drugarica moja raskinula sa deckom, i decko je zove na mob, i place, moli je da se pomire. A kakve joj je poruke slao, pokazivala mi, pa smo se smejali zajedno
Sou. Znaci meni je to tako jadno, uzas.
e meni je ovo jadno, na kvadrat