John Marston
Domaćin
- Poruka
- 3.717
e meni je ovo jadno, na kvadrat
Ne seri

@Over: Meni se tako jako razvio metabolizam, da zbog ribe ne bih pustio kap znoja, kamoli suzu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopste nije jadnica. TI si jadnica sto donosis takav zakljucak o osobi koju ne znas, a dajem ruku da si mnogo gore stvari radila.
Takodje, ne poznajes devojku tako da ne mzoes da kazes "a za neko vreme ce da cmizdri za nekim likom ko mala beba"
To kao kad bih ja rekao "a za neko vreme ces ti da radis sa djubretarima jer si losa u skolI", a nit te poznajem, nit znam kakva si u skoli.
A poruke su haos. Pa kako da ne zajebavas momka koji place za ribom? Pa to jednostavno mora da se zajebava.
svaka devojka u jednom trenutku tako cmizdri za nekim, to je zivotna cinjenica..
pa docice neki lik za kojim ces balaviti nenormalno,on ce te odjebati neocekivano
a ti u rasulu
pa docice neki lik za kojim ces balaviti nenormalno,on ce te odjebati neocekivano
a ti u rasulu
veruj mi, tebi je teze nego meni![]()
ja sam jedno nezno i osetljivo bice...![]()
svaka devojka u jednom trenutku tako cmizdri za nekim, to je zivotna cinjenica...a da je jadnica jadnica je, sta drugo da mislim o osobi koja se podsmeva nekome ko je toliko voli, ili sta vec...i jos pokazuje i drugima da mu se i oni podsmevaju...kladim se da bi mislio da je jadnica da si ti na mestu tog lika...