Papucari

Je l' neko od vas stvarno vodio devojku u soping? :lol:

Ja ni sam ne idem da sopingujem, nije mi padalo na pamet da probam devojku da vodim...seljak sam bas :lol:

Ja sam jedno vreme razmišljao u tom pravcu pošto užasno mrzim da šopingujem (mislim garderobu , na pijaci sam ko riba u vodi :mrgreen: ) , i posle treće obidjene radnje postanem nervozan i nekoga bi ubio . Pa sam mislio da povede nju da ona sve pročeprka i pregleda , pošto je znala šta nosim manje-više , pa da ja samo odaberem na kraju šta hoću iz užeg izbora . Ali ni to nije upalilo pošto mi je opet bilo dosadno ,a ona nije htela da je ja čekam u obližnjoj birtiji dok ona bira stvari za mene . :(

Pa hebiga, govorim iz svog iskustva... :aha:

Doduse i ono za sto manje inteligentna to bolja, sam se zezao... :)

Prosecne su dusa

edit: A ti to sada branis ove visoko inteligentne zato sto si ti takva, aa? :mrgreen: :per:

Nemoj da se pravdas upravu si sve. Zene jesu glupe. Navedi mi jednu zenu koja vodi neki humoristicki program,a da nije dnevnik? I glupe jesu mnogo zanimljivije jer mogu dosta da brbljaju,a dok "pametne" i jesu glupave i ne umeju ni da razgovaraju. Jeste da su ove malo vise glupe od pametnih i da su im fazoni truliji,ali je ekstra sa njima i jos ako si ti malo pametan ili znas neki fazon ima da te gledaju kao Mojsija. Glupe rulz!!!

e ovo sto se tice uvodnog posta, slazem se za sve sa johnom xD

a sto se tice papucara, ne volim ih :mrgreen:
npr moja drugarica voli te papucare koji dnevno salju 20 pateticnih poruka, znaci decko je zove na telefon i place joj, govori sam za sebe kako je chkapi itd.. :lol:
meni se peglira od takvih likova, al neko to voli O_o

Nemoj da se pravdas upravu si sve. Zene jesu glupe. Navedi mi jednu zenu koja vodi neki humoristicki program,a da nije dnevnik? I glupe jesu mnogo zanimljivije jer mogu dosta da brbljaju,a dok "pametne" i jesu glupave i ne umeju ni da razgovaraju. Jeste da su ove malo vise glupe od pametnih i da su im fazoni truliji,ali je ekstra sa njima i jos ako si ti malo pametan ili znas neki fazon ima da te gledaju kao Mojsija. Glupe rulz!!!

Kakve si ti zezalice jeo jutros?:zcepanje:

e ovo sto se tice uvodnog posta, slazem se za sve sa johnom xD

a sto se tice papucara, ne volim ih :mrgreen:
npr moja drugarica voli te papucare koji dnevno salju 20 pateticnih poruka, znaci decko je zove na telefon i place joj, govori sam za sebe kako je chkapi itd.. :lol:
meni se peglira od takvih likova, al neko to voli O_o

Haos. Ili kada je jedna drugarica moja raskinula sa deckom, i decko je zove na mob, i place, moli je da se pomire. A kakve joj je poruke slao, pokazivala mi, pa smo se smejali zajedno :hahaha:

Sou. Znaci meni je to tako jadno, uzas.

E kad smo vec kod toga. Sta bi najvise voleli da radite sa ribom, a da je te papucarske prirode?

Ja imam neku retardiranu zelju, koju necu reci, ni da me cerecite 24/7.

najvise volim ono da blejimo sa nekim zajednickim drustvom, gledamo film, pricamo, mozemo i sami, ponekad i bolje je ako smo sami.. A i lepo je kad zivite zajedno pa mozete uvek da se nocu zezate ( ne nije rec samo o seksu) nego uopste ovako ostajanje do kasno, pricanje, sloboda itd. Vrlo je lepo to sve. A i smisao vezenije da tek tako menjas devojke vec da ultimativno nadjes porodicu, msm tome sluzi ljubav vezivanje i ostalo, to je neki prirodni cilj. Nije da sam sada ja nesto totalno ozbiljan i to, ali kapiram da je sve podredjeno tome, jer ipak priroda ima svoje ciljeve koji su uvek glavni
Inace neko pomenu devojke koej bleje u parku piju pivo, iskreno nije mi primamljivo tako nesto, radije bih da devojka bude razlicita od mene, cak sta vise pomalo me i odbija tako nesto, msm ne znam niakda nisam bio sa takvom nekom, uvek sam osecao averziju tako da mozda nisam objektivan :S

najvise volim ono da blejimo sa nekim zajednickim drustvom, gledamo film, pricamo, mozemo i sami, ponekad i bolje je ako smo sami.. A i lepo je kad zivite zajedno pa mozete uvek da se nocu zezate ( ne nije rec samo o seksu) nego uopste ovako ostajanje do kasno, pricanje, sloboda itd. Vrlo je lepo to sve. A i smisao vezenije da tek tako menjas devojke vec da ultimativno nadjes porodicu, msm tome sluzi ljubav vezivanje i ostalo, to je neki prirodni cilj. Nije da sam sada ja nesto totalno ozbiljan i to, ali kapiram da je sve podredjeno tome, jer ipak priroda ima svoje ciljeve koji su uvek glavni
Inace neko pomenu devojke koej bleje u parku piju pivo, iskreno nije mi primamljivo tako nesto, radije bih da devojka bude razlicita od mene, cak sta vise pomalo me i odbija tako nesto, msm ne znam niakda nisam bio sa takvom nekom, uvek sam osecao averziju tako da mozda nisam objektivan :S

To i ja volim. Onako, da te nervira na nacin, da bi je odma' izljubio :lol:

idi spavaj molim te...

Ne mogu da verujem da sam se prevrnuo kad sam ovo procitao... :rotf: :hahaha:

Au Johne al' te iskulira Over :lol: :hahaha1:

Tako je, u pravu sam... :rumenko:

Salim se, u pravu si, potpuno se slazem... :mrgreen:

Problem je sto kad riba oblece oko muskarca, to je kul.
A kad muskarac kulira ribu, ona se jos vise naprzi.
Doduse, kad pokaze i on ta sva...osecanja, onda riba izgubi zelju. Uvek tako bilo. Zato i odbijam da se zaljubim :D

Papučari ... ima ih na svakom koraku :lol: pre neki dan prilazi mi poznanica da se raspita o jednom momku iz mog odeljenja,
a malo posle, vidim je sa njenim stalnim dečkom u obgrljenoj pozi i bila sam malo ono :eek: ... posle par dana, pitam njenu najbolju drugaricu,
šta se to dešava sa njom, a ona mi veli da je to uobičajna stvar i da Dušan (to je ime papučara) to sve zna, ćuti i trpi.

ja sam još uvek u šoku :confused:
s kakvim li sve krševima, vi, momci ne izlazite :roll:
stvarno ne mogu da verujem

Back