Rechke
Veoma poznat
- Poruka
- 11.792
Nema problema!![]()
A zar i kod nas ne postoje simbol ruže koja predstavlja rane Isusove? Znam da se taj simbol primenjuje u našoj modernoj heraldici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema problema!![]()

A zar i kod nas ne postoje simbol ruže koja predstavlja rane Isusove? Znam da se taj simbol primenjuje u našoj modernoj heraldici
Ti se sve vise i vise provaljujes kao da si rimokatolik!
Ti mene vrijedjas tvrdeci da na tom krstu u sredini postoji raspece? izmisljas ono sto ne postoji, lazes, sto jest jest.
Ovdje se o crkvenim stvarima radi, a ne organizacijama ili o Rozenkrojcerima i njihovim ruzama. Srce na krstu...o sta sve ne rade i prokleti glupaci ih slijede!?
Ali pogledaj ovo! Zar ovo nije raspeće?! I to pravoslavno, sa razdvojenim stopalima!
![]()
Obrati pažnju!
![]()
![]()
Raspece u srcu ili samo srce (deatlji su razvuceni i nemoguce je tacno odredtiti). Uradi u malo manjoj rezoluciji i bice puno jasnije.

I rece slep kod ociju?Raspece u srcu ili samo srce (deatlji su razvuceni i nemoguce je tacno odredtiti). Uradi u malo manjoj rezoluciji i bice puno jasnije.
Ruze, otkud ruze na krstu? Otkad je ruza u Pravoslavlju simbol Hrista? Otkad je broj Hristovih rana vazan u Pravoslavlju?
Sta je oko raspeca (ako je to zaista raspece)? SRCE! Eto i sad se vidi SRCE na krstu! Ako i jeste raspece, ono je UNUTAR SRCA.
Izvini za raspece, ali ni ti ne mozes tvrditi da nema SRCA oko raspeca.![]()
Vrhovna umjetnost u slikarstvu i jeste prikazati nesto vidljivim, a da se iz blizine ne vidi.Tako je i ovdje: iz vrlo male blizine vidis raspece, malo dalje vidis raspece u srcu, jos malo dalje i vidjeces samo srce.