Godfroa
Gost
- Poruka
- 519
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово је неки магијски симбол![]()
Uopste me ne cudi to sto ti je ova knjiga nepoznata.![]()
Svi znamo sta je pravoslavni krst, ostavimo to. Nije Hrstos raspet na nekom geometrijski uoblicenom krstu kao sto je na asirijskom caru!
Нисам био овде неколико дана и ево прочитах твоју тему. Слушај пријатељу, стварно сам се запрепастио колико си залутао у констуркцијама, незнању и злонамерју.
Претпостављам да си од оних што се врте око дуда тј.од зилота али то није разлог да се понашаш као некаква параноична баба која измишља нешто чега нема и конструише приче до болесног стања.
Веома је ОПШИРНА и КОМПЛИКОВАНА ставрографија тј. начин ликовног представљања хришћанског крста. Ти си из незнања СВЕ ПОМЕШАО и показао самовелику злурадост. Ако је нека секта или неки ред узео за своје обележје хришћански крст - ТО НЕ ЗНАЧИ ДА МИ САДА ТРЕБА ДА ГА СЕ ОДРЕКНЕМО и ТО НЕ ЗНАЧИ ДА ЈЕ ТАЈ КРСТ САДА ЊИХОВ.
Појма ти о ставрографији немаш а пошто је то више него компликована материја не може се излагати на неком пдф религија у неколико реченица.
Што се приказивања звезда тиче, и петокраке(БЕЛЕ) и шестокраке и седмокраке и осмокраке - све оне имају своје место у православној иконографији.
И зато више престани да лупеташ, молим те.
![]()
Petokraka u krugu za SPC je hriscanski znak!?
![]()
Vladike SPC pred "svetim hramom".
Svestenstvo vam je listom u masonima, rozenkrojcerima i templarima.To nije tajna (narocito ovamo u USA).
![]()
A sve vicu da nisu templari!
Petokraka u krugu za SPC je hriscanski znak!?
Vladike SPC pred "svetim hramom".
Svestenstvo vam je listom u masonima, rozenkrojcerima i templarima.To nije tajna (narocito ovamo u USA).
A sve vicu da nisu templari!
Ми одавде НЕ ЗНАМО зашто је стављена таква петокрака у кругу и шта она симболизује тамошњим верницима СПЦ ... имаш, рецимо, пример у Војводини за време Аустро-угарске Србима је дозвољена градња цркава АЛИ ПОД УСЛОВОМ ДА АРХИТЕКТУРА ЦРКВЕ БУДЕ РИМОКАТОЛИЧКА... и шта сада??? Треба да их због тога оптужујемо???
Ако је поп позван да свети водицу или да сече славски колач ОН МОРА ДА ОДЕ АКО ГА ЗОВЕ ПАРОХИЈАН али то не значи да је он темплар или розенкројцер, поготово што њихови чланови живе у убеђењу да су највећи православци... знам овде пример у Бг да је један свештеник позван у Ротари клуб да пресече славски колач - и он је отишао... ја не бих... али то не значи сада да је поп члан Ротари клуба...
Odlicno !
Treba saradjivati sa hramovnicima i ovakva slika raduje.
Nisam znao da su svestenici SPC toliko efikasni, svaka cast !
Pa zar ne znas da su oni sebi izgradili posebni "pravoslavni" hram u Sremu?
![]()
Nis,Saborni hram prije namjernog spaljivanja: krst na kapiji: rozenkrojcerska ruza !
Sa tom pricom, eremita, mozes uspavljivati svoju savjest, drugima ne mozes. Ma sumnjiv si ti dok ti je i petokraka hriscanski znak! Nije ni cudo sto vasa sabraca iz MP predlazu Staljina za sveca!
Eto, postade i rascvjetani krst, simbol vaskrsenja!?
Evo ti malo materijala, i nemoj da branis one kojima nije stalo do tvoje odbrane, jer su i bez tebe silni i jaki:
http://www.templari.hr/crkveni-sabori-koncili/ekumenski sabori.html
http://mymartyrdom.com/orthomason.htm
Odlicno !
Treba saradjivati sa hramovnicima i ovakva slika raduje.
Nisam znao da su svestenici SPC toliko efikasni, svaka cast !
Сарадња са храмовницима=сарадња са ђаволом.
Уопште не браним њих него СПЦ - о њима имам доста лоше мишљење.
И шта ти значе ови линкови ? Какве то благе везе сада има???
У православно-византијској архитектури а и у иконопису постоји безброј примера РАСЦВЕТАЛОГ КРСТА и као рељефи на фасадама и као шаре између фресака са сценама из Библије - тако да опет показујеш жестоко незнање на основу кога стално извлачиш погрешне закључке.
Мрзи ме да сада скенирам из књига и да те овде подучавам, потруди се сам... али ево нашао сам на интернету РУСКИ РАСЦВЕТАЛИ КРСТ:
![]()
Ne lupetaj zatucani covece.
Zar te Sv. Sava nije nicemu naucio ?
Ne lupetaj zatucani covece.
Zar te Sv. Sava nije nicemu naucio ?
А ко је тебе научио тим хулама?
Не бригај ти за Светога Саву - сигурно није никог учио да буде масончина или розенкројцер или неки други ћакнути и наопаки лик... чињеница је да они, нарочито на Западу постоје и да су веома бројни - али то нема никакве везе ни са Св.Савом ни са Православљем.
Сети се приче о Стрезу ... има је описане у Житију Св.Саве.
Не бригај ти за Светога Саву - сигурно није никог учио да буде масончина или розенкројцер или неки други ћакнути и наопаки лик... чињеница је да они, нарочито на Западу постоје и да су веома бројни - али то нема никакве везе ни са Св.Савом ни са Православљем.
Сети се приче о Стрезу ... има је описане у Житију Св.Саве.