gost 10000
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
ljudi,da li je normalno da moj sedmak ide na dva dana(jedno nocenje)na zlatibor i za to skola trazi 6200 dindzi?za te pare imaju jedan pun pansion,par ulaznica,za mokru goru,sirogojno,placen put i dve dnevnice za razrednog.rekla sam mu ok,nije dete krivo,ako idu drugi ici ces i ti,ali ...zar ne mogu ja recimo kao roditelj da se raspitam posto je par dana npr. u vrdiku,obican bus sa stanice i da to predlozim razrednom?moramo li da prihvatimo tu jednu soluciju?zelim da moje dete ide,ali ovo osecam kao pljacku.
ne treba zaboraviti ni dzeparac ...
preskopo je....ja ću da idem u istanbool avionom... i biću smešten u centru istanboola 5 poonih dana....za 259e....sa švedskim stolom u hotelu sa 3*........iam i uslooge vodića po gradu...ovo ono...
lako možete da proverite koliko košta noćenje u tom hotelu gde će biti smeštena ...sa tim da se exkoorzije ne koštaju koliko i noćenje za ostale goste....ufoor na mećavnik u drvengrad je oko 50 din do 80 za groopne posete.....kolika je dnevnica reazrednog i čep za direktora i agenta po detetu.....50e?..............misim gloopo je da te neko vooće za nos...i dete..i celu familiju....
) и дежураш да не вилене по собама...кад их излачиш из потока у који су намерно упали обучени и у патикама, кад ратујеш са особљем хотела зашто соба 34 нема топле воде, а у соби 52 се врата од купатила не затварају добро, или зато што траже да платите полупано огледало које ваши ђаци нису полупали...и зато што ђаци ''нису навикли'' да једу бечке шницле и пире кромпир, па све остане непоједено...а родитељи те после притисну како им је дете гладовало на екскурзији (све паре је спискао на сладоледе, и још сте га лечили кад му је било мука)....