PAPILOTNE (?)

meni se prvi bogme sviđa iz 2 razloga
1. biću ko kod kuće
2. drugi mi je mnogo ozbiljan
+
mala anegdota
odem ja tako u prokleti jasmin i tražim od zle tete "znate onu spravicu za uvijanje trepavica".
a teta sa mirom u srcu klimne glavom i podeli sa mnom stručni tremin: KARLAŠ..

ljudi moji kako je meni to mađarski zazvučalo, al ok, karlaš-karlaš, šta tu ima.
pola godine kasnije ja ukapiram da to ima možda neke veze sa rečima curl i lash
=I

@parka,super ti je temica:D
Ja sam kao klinka stavljala krpice pa sam bila ko afrikanac:lol:
Mozes da zamislis klinku koja ima dugacku kosu do pojasa, milion i dvesta krpica na glavi i naravno spava sa njima (stavljala sam hulahop na glavu da mi se nebi razvezale i spale)
Onda sam stavljala mini val jer me je mrzelo da vise zuljam glavu po celu noc.
Opet mi je porasla grivaaaa,al ne pomisljam da je kovrdzam.
Onaj tip je super namotao devojci papilotne jer je prvo bila dobro isfenirana pa je islo glatko,a i nema bas neku kosu. Sta bi radio da sam mu ja sela na stolicu hahhaha. Mene kad vide frizeri okrecu ocima,jer moraju da me feniraju 2 sata hahaaaa,a tek papilotne:roll:

ja krpice i dan danas stavljam i mnogo mi je zabavno.
:heart: mi popizdi, al to samu stvar čini još zabavnijom =)

edit: he he aj dont nou. to mu je namena. a ko zna, možda je nekom i neodoljiv

Poslednja izmena:
jel postoji mogucnost odpadanja trepavica od upotrebe : / meni je ta naprava uvek delovala strasno i ne zelim je u blizini i stvarno vragana kakve su ti to sm drugarice kada ti takve poklone daju?:confused:

jel postoji mogucnost odpadanja trepavica od upotrebe : / meni je ta naprava uvek delovala strasno i ne zelim je u blizini i stvarno vragana kakve su ti to sm drugarice kada ti takve poklone daju?:confused:

pazi, ja do danas nisam ni znala cemu to sluzi, a ni sad nisam sigurna...
ko zna mozda teta Hanibalka...laze? :shock:
lako je njoj nama...neukim formasicama pricati pricu...eeee...:(

sto se parke tice - parka, jasno je ko dan, tetka u Yasminu te slagala...
zasto, to samo ona zna...:roll:

btw aj alal kazi kako cemo rinejmovat temicu...

da odgovorim na temu
ni meni ne trebaju vikleri imam prirodno kovrdzavu kosu
imao sam neko vrijeme ovakvu frizuru:)
nemoj da lazes i baci odmah na forum svoju sliku sa viklerima! :mrgreen:

tema: ne koristim pomagala za kosu osim najobicnije cetke jer imam loknastu kosu :neutral: prvo sam pokusavala da je slepim nekako i feniram,ali posto nije islo primenila sam strategiju obrnute psihologije i kupila sampon za kovrdzavu kosu i sad su mi se lokne jos vise izdefinisale :lol:

nemoj da lazes i baci odmah na forum svoju sliku sa viklerima! :mrgreen:

tema: ne koristim pomagala za kosu osim najobicnije cetke jer imam loknastu kosu :neutral: prvo sam pokusavala da je slepim nekako i feniram,ali posto nije islo primenila sam strategiju obrnute psihologije i kupila sampon za kovrdzavu kosu i sad su mi se lokne jos vise izdefinisale :lol:

znaci, to cudo - radi? :shock:

ma, zaebite viklere/papilotne...moj problem je upravo rijesen :grin:

e da - poklanjam 10 nekih tunjavih viklera/papilotni...ko novi...
+ gratis sprava za mucenje trepavica (navodno); ganjc nova...;)

ps naravno, tema moze dalje - npr. oni alati za borbu s kurijim ocima su mi misterija
doduse, i kurije oci su mi misterija; ko su one, odakle dolaze, kamo idu...eto...;)

ps naravno, tema moze dalje - npr. oni alati za borbu s kurijim ocima su mi misterija
doduse, i kurije oci su mi misterija; ko su one, odakle dolaze, kamo idu...eto...;)
sine..
ono deluje kao nešto što ne bi smeli da upotreblajvaju neuki korisnici bez diplome medicinskog fakulteta i barem jedne godine specijalizacije na hirurgiji =I

vako; "inspirirana" Parkinim afatarom (koji je btw sjajan....;)) i vlastitim
nevoljama s tim...papilotnama rijesila sam da s vama postovane kolegice
podijelim muku i potrazim savjet;

daklem, jednom (dobro, dvaput...) u zivotu padoh u iskusenje da upotrijebim
te...objekte
nevjesta, kakva vec jesam (eto, priznajem...) suocila sam se sa slijedecim problemima;

1. objekti odbijaju da me slusaju i rade sta ja ocu; umjesto da se zamotaju oni spadnu,
2. kad se konacno zamotaju i prisarafe onda se zapetljaju i odbijaju da spadnu,
3. neki od njih su prosto...nestasni i potpuno se izgube u kosi

pitanje - jel ima tu neka caka; sta raditi da na kraju ne izgledas npr. ovako...
(uvjetno receno + zanemarite...kolorit i duljinu)

glenn_close150.jpg

ili sam ja jednostavno...izgubljena za...papilotne... :confused:

Е бре Врагана, сад си ме изненадила.:D
Чему виклери?:lol:

(инспирисана темом:http://forum.krstarica.com/threads/210103) :)

Poslednja izmena:
sine..
ono deluje kao nešto što ne bi smeli da upotreblajvaju neuki korisnici bez diplome medicinskog fakulteta i barem jedne godine specijalizacije na hirurgiji =I

nista ne brini - eve je Sevilja, to nam ona to pojasnit caskom... :D

ps ko zna, mozda opet dobijemo video, al neki sa xxx (zbog radi - krv, nasilje & prenaglasena erotika ba...) :mrgreen:

odem ja tako u prokleti jasmin i tražim od zle tete "znate onu spravicu za uvijanje trepavica".
a teta sa mirom u srcu klimne glavom i podeli sa mnom stručni tremin: KARLAŠ..

ljudi moji kako je meni to mađarski zazvučalo, al ok, karlaš-karlaš, šta tu ima.
pola godine kasnije ja ukapiram da to ima možda neke veze sa rečima curl i lash
=I
:rotf: Одлично!

nista ne brini - eve je Sevilja, to nam ona to pojasnit caskom... :D

ps ko zna, mozda opet dobijemo video, al neki sa xxx (zbog radi - krv, nasilje & prenaglasena erotika ba...) :mrgreen:
Севиља не зна ништа о папилотнама, пошто има коврџаву косу исте јој нису неопходне.:grin:
Севиљин проблем је како исту исправити.:whistling:

Севиља не зна ништа о папилотнама, пошто има коврџаву косу исте јој нису неопходне.:grin:
Севиљин проблем је како исту исправити.:whistling:

pa ne pitamo te za papilotne
nego ti nudimo poziciju strucnog kosultanta;
jer ako krene npr. prica oko kurijih ociju bice krvi do koljena,
a ovdje nitko osim tebe i marinec ne zna prvu pomoc... :lol:

btw ja probala onaj sampon koji pomenu Politicka Vila...radi to, fala Vilo ;)

Back