PAPILOTNE (?)

da odgovorim na temu
ni meni ne trebaju vikleri imam prirodno kovrdzavu kosu
imao sam neko vrijeme ovakvu frizuru:)
4245592

Onda ćemo da te šišamo. :D
Ili ćemo da te farbamo, tapiramo, malo eksperimentišemo... U svakom slučaju, bićeš od koristi.

Btw, apropo teme - ja ponekad koristim one sunđeraste viklere, ali samo za krajeve.

znaci, sta uradih...sebi? nama? :shock:

sad odo u kupatilo da vidim sta jos od tih zenskih...artefakta ne znam upotrebljavat pa se varacam sa jos najmanje dvije teme... :mrgreen:

vratila se...al da ne otvaram novu temu pitacu ovdje
(te tako rentabilnije iskoristit vec postojecu;
uostalom nema samse da imamo papilotni za jos 3 stranice, a? )

elem, sta je ovo i sta se s tim radi?
jel i to za kosu? :confused:
dobila za rodjendan;djelovalo mi extremno opasno pa sam ga sklonila na sigurno... ;)

NMC0A6L_mn.jpg

btw ta akcija sa pivom otpada - pivo je da se pije, a ne da se poliva po glavudzi
(osim ponekad, al to nije ovaj slucaj...) 8)

menjaj za dodatnih 20 viklera ;)

a da budem on topic:imam talasasto/kovrdzavu kosu pa ne stavljam,a i nerviraju me dlake koje ostaju na njima pa mi je posle gadno :( ako hocu dodatni volumen susim preko glave

menjaj za dodatnih 20 viklera ;)

a da budem on topic:imam talasasto/kovrdzavu kosu pa ne stavljam,a i nerviraju me dlake koje ostaju na njima pa mi je posle gadno :( ako hocu dodatni volumen susim preko glave

probacu;
evo, dajem jednu spravu za mucenje kupljenu u Liliju, novu, nekoriscenu
za 20 viklera...

btw teta (ovo je titularno, nema veze s godinama vec s cinovima...samo da znas ;)) Hanibalka
el mozemo ovu temu da pretvorimo u svojevrsni kurs koriscenja tih...cudnovatih
objekata iz kupatila?
ima nas dosta sto nemamo pojma cemu sta sluzi (a foliramo da znamo...)...paaa...
+ vidis kako se lijepo druzimo - ne bijemo se, ne svadjamo se... :oops:
el mozemo? el mozemo? :grin:

ps al da ostane naziv papilotne - nekako je zemstvan, decentan, a opet tako...sexy... a?

Poslednja izmena:
al da se stvarno ne bijete :rtfm:
daj neki bolji naslov,sveobuhvatni

aj...evo, pa odaberite;

1) BJUTI SALON "PAPILOTNA " ne znate + blam vas bilo da pitate... bring it on...
2) BUDALASTI KOZMETICKI PROIZVODI KOJI "ZIVOT ZNACE" EXPOSED od A do Z (sifrarnik/ rijecnik/pojmovnik/manual)
3) uf...aj nek koleginice dodaju nesto...mozak mi stao...

btw faja...nece se bijemo...stvarno :rumenko:

*kod Vragane
:rotf: ludilo :super:

zašto se tema jednostavno ne zove: Divno je biti žena! ;)

pazi, ja sam za opciju 2
zvuci nekako ozbiljno i ...siroko...:grin:

da je divno biti zena to niko ne spori (cak ni muski...)
medjutim, kad taj naslov natakarimo na vaku temu...djelovace kao da same
sebe...zaebavamo ( sto, sustinski, jest istina, al ne moraju bas svi da znaju...) :think:

Poslednja izmena:
aj...evo, pa odaberite;

1) BJUTI SALON "PAPILOTNA " ne znate + blam vas bilo da pitate... bring it on...
2) BUDALASTI KOZMETICKI PROIZVODI KOJI "ZIVOT ZNACE" EXPOSED od A do Z (sifrarnik/ rijecnik/pojmovnik/manual)
3) uf...aj nek koleginice dodaju nesto...mozak mi stao...

btw faja...nece se bijemo...stvarno :rumenko:

Ovaj prvi naslov mi se ne sviđa. Ako tako nazovemo temu, ja neću moći da učestvujem na njoj :mrgreen: pošto sve znam :) o kozmetičkim proizvodima, tj. nije me bilo blam da pitam (čitaj: kupim, probam).

Back