MozzGa Bezz
Zainteresovan član
- Poruka
- 239
Ok. Jel treba uvece da se prekriva kavez?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok. Jel treba uvece da se prekriva kavez?

I kada da mu stavim sipinu kost?
)
Sve u svemu,hvala na savetima..
)
Ja sam kupio neku Minion hranu.. Ali ne mogu da procenim koliko je star..Ma ima u hranilici,ali ni ne prilazi joj..Ja sam kupio neku Minion hranu.. Ali ne mogu da procenim koliko je star..

Psa(Dalmatinca),2 morska praseta,2 vodene kornjace,ribice i sad papagaja..S'tim sto mi kornjace i ribice zive zajedno u akvarijumu od 150l. Trudio sam se da im napravim sto prirodnije..![]()
a pritom se on nje malo i plasi
i bezi od nje ... A ona je bas super, toliko super da postaje sumnjivo
kod mene je vec 10 dana, a on 14 meseci ...
pa sto nisi pitao prodavaca ?
meni su rekli da je Lepa stara oko 7 meseci (ako se dobro secam) ali meni izgleda starija
ako je starija od godinu dana moze imati problema oko pripitomljavanja
Realno to jeste tacno, ali ja sam mog pripitomi posle jedno godinu dve...
Moj kad je dosao tj. kad sam ga dobio izgleda da nije znao gde je voda (mislim brate ajde tebe stave negde u nedodjiju i odma se snalazis) i ja mislim da je provalio posle 2-3 nedelje, tako da se ne plasi za vodu...ali je najbitnije da ga ne pustas po mnogima je potrebno 3-4 nedelje...jer treba da se navikne

Psa(Dalmatinca),2 morska praseta,2 vodene kornjace,ribice i sad papagaja..S'tim sto mi kornjace i ribice zive zajedno u akvarijumu od 150l. Trudio sam se da im napravim sto prirodnije..![]()

blago se tebi 
inace imao sam ih nekh 5-6 godina (ne znam bas tacno kolikom, davno je bilo)WOW zajednoveselo ...
Elem, jel normalno da Gospodjica bude veca od Mitea pritom se on nje malo i plasi
i bezi od nje ... A ona je bas super, toliko super da postaje sumnjivo
kod mene je vec 10 dana, a on 14 meseci ...
Ko ne zna, u pitanju su moje nimfe![]()

auuu svaka cast
i ja bih voleo da imam tolike zivotinje
150lblago se tebi
moje bile u nekom malom akvarijumu od mozda nekih 15-ak litaradok nisu uginule naravno
inace imao sam ih nekh 5-6 godina (ne znam bas tacno kolikom, davno je bilo)

Kupio sam mu hranu,za koju su mi rekli da je najbolje kod nas na trzistu,a za onu koju mu dajem cuvena Minion,rekose da je jedna od najNEkvalitetnijih..