Bobby Rock
Primećen član
- Poruka
- 514
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na temu me inspirisao klip koji se vrti na drustvenim mrezama
devocica 3..4godine sa misicima na rukama, cvrsto zagrlila vrat gumenog flamenga i pluta otvorenim morem
imala je srecu da je u blizini bio trajekt koji je bez posledica pokupio sa mora
roditelji slabi plivaci nisu usli u vodu koja im je odnela dete, nego su pribrani zvali obalsku strazu
koliko puta ste se u zivotu nasli u slicnim situacijama - da ste ne nepoznatom terenu, da se dese nepredvidjene okolnosti i zivot osobe koja vam je veoma vazna u zivotu bude doveden u opasnost
kako reagujete u takvim situacijma?
, kao bik Ferdinand. Od onih žena koje uvek ponavljaju "polako, polako". Strašno.Sazidana sam mirno, imam nedostatak impulsa, kao bik Ferdinand. Od onih žena koje uvek ponavljaju "polako, polako".
Kada sam se našla u situaciji. Hm.
Dodjemo mi pred odmor i uzmemo stan. Bude prepodne, bili sami, čuje se jedna detonacija, jako bogme, rekoh, nešto je palo u zgradi. Čuje se druga detonacija još jača. Bomba na pet metara od nas. Dete spava, imao je tačno godinu dana. Počne da kulja dim u stan. Više se ništa i ne vidi. Otvorim prozore, ljudi prekoputa vec na terasama, viknem da zovu vatrogasce, otrcim i bacim u kadu sve peškire odvrnem tuš i tako mokre zabijem u ulazna vrata ali kada više nije moglo otvaram sva vrata do sobe sa detetom i zatvaram bacajući po jedan peškir dole. Uhvatim dete i izletim na terasu koju zatvorim i onda vidim, zgrada gori. Dva vatrogasna kamiona. Pojma nemam sta je. Instalacije. Dim kulja. Otkud znam. Iz zgrade su evakuisali ljude mi smo ostali na terasi. Viču mi vatrogasci da ne mogu da dignu korpu zbog strujnih žica i vidim ja njima strah u ocima. Ne znaju šta je. Dim kulja i kulja ja gledam u telefon i držim dete, da šaljem nešto muzu, šta da mu kažem, ako nam se nešto desi ne mora da ima tu poruku, odložim telefon na tu terasu i držim dete. Viknu mi nakon pola sata gospodjo, mi sada možemo do vas, ugašeno je! Vikne glavni. Ja njima viknem jel imaju gas masku za dete. Jok. Samo za mene. Jel imate onu duplu za majku i dete. Odoše po tu masku. Moram da otključam ne smeju da razvale. Stavim dete na pod terase dam mu onaj telefon da ne ustaje i ponovo otrčim kroz sva ona vrata da im otključam. Elem. Doneli masku, prikačim dete, prikačim sebe (bog da pozivi avijaciju), puste mi kiseonik. Kroz dim, ljudi moji kakav je to dim, sa trećeg sprata sa njim u rukama vatrogasac me drži oko struka, vidim telo, beživotno telo, preskočim ga u trku sa sve lokvama krvi unaokolo kroz koje sam prosla umazana izadjosmo, vatrogasci nas izgrlise, dotrcase da nas testiraju na dim i ne znam sta, e rekoh sada ako možemo da javimo muzu. Iz interventne mi čovek dade i reče sedite u auto interventne, kucaju na vrata, kupili ljudi sok i nikada neću zaboraviti jedna uplakana žena (ta procedura je bila stresna za gledanje onima dole jer su nas čupali tačno 40 minuta) žuto mleko kravicu. Vidim muža kome sam zvučala preko telefona kao da se nekom upalila ringla kako trci prenerazeno i viče gde su mu žena i dete.
Odužih puno. U zgradi na Zvezdari je bio neki programer koji je najpre pobio neke ljude u firmi a onda došao kući svojoj, aktivirao bombu, njega mrtvog sam preskočila. Moj maler je bio što sam uzela stan do njega na par dana.
Da li sam se uzbudila...nisam...otišla sam na odmor kroz tri dana...da li vučem traumu...paaaa verovatno jer se više ne osećam sasvim bezbedno u stanovima. Imala sam tri opasnosti na letu ali tu niko ne panici. Kao putnik bih panicila verovatno. Najbolje je bilo kada smo leteli na slepo sat vremena a pilot crnja u rep fazonu " 'alo Bombaj, 'alo...". Sat zvuči malo ali nije malo dok taj sat traje. Ulazili smo u kokpit hocemo da padnemo a on onako iskreno "well...I don't know". Te noći je moja kompanija imala nesreću, jednu državu dalje od nas, strasno nevreme, strasno.
Drugi put nam je poludeo avion i počeo da javlja po noci tokom desenta kako je planina ispred nas pa smo na golo oko posade spustili avion i vratili ga u bazu a treći put su nam se zapalile cevcice za ventilaciju tokom highspeed ubrzanja...ja ti kažem Dive, ako hoćeš da imaš problem možeš kao amajliju da me nosiš...

nikada ne bih dopustio da dete odpluta daleko, ali iz ove price ili nisi dobro napisala? roditelji su dali obalskoj strazi tacne kordinate deteta na pustom moru?na temu me inspirisao klip koji se vrti na drustvenim mrezama
devocica 3..4godine sa misicima na rukama, cvrsto zagrlila vrat gumenog flamenga i pluta otvorenim morem
imala je srecu da je u blizini bio trajekt koji je bez posledica pokupio sa mora
roditelji slabi plivaci nisu usli u vodu koja im je odnela dete, nego su pribrani zvali obalsku strazu
koliko puta ste se u zivotu nasli u slicnim situacijama - da ste ne nepoznatom terenu, da se dese nepredvidjene okolnosti i zivot osobe koja vam je veoma vazna u zivotu bude doveden u opasnost
kako reagujete u takvim situacijma?
Roditelji su odmah pozvali obalsku strazu, cim je talas odvukao dete..za kratko vreme se devojcica nasla 5km od obalenikada ne bih dopustio da dete odpluta daleko, ali iz ove price ili nisi dobro napisala? roditelji su dali obalskoj strazi tacne kordinate deteta na pustom moru?
а шта су молим те они радили тих пет минута?Roditelji su odmah pozvali obalsku strazu, cim je talas odvukao dete..za kratko vreme se devojcica nasla 5km od obale