panika

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene našao neko u lutanju, ko zna koliko sam lutao tako...imao sam oko 4 god.al sam znao gde mi otac radi pa me dobri i pošteni nalazač odveo kod njega. To je kod mene od silnih padova naglavu (:

Ja sam sa 3 napustila otvaranje OI u LA i otišla u potragu za mamom.
Sama.
Mama kad me je videla samo što se nije izvrnula, zvala tatu telefonom - Nikola, gde ti je dete, Nikola bezbrižan stopostotno uveren da sam s njim :lol:
Bila sam mlađa nego moj klinac sada, samo kad pomislim na to, pozli mi.

to su i moji govorili, brat im nije ni 20% stvari uradio od onoga sto jesam ja

Исто. Овај кроз све школе прошао као кроз сир, никаквих проблема. Ова лагала за оцене, кад добије два из математике ми славимо.
Сад је питам - зашто? Каже да је учила само оно што воли а то су биологија и географија. :roll:

Исто. Овај кроз све школе прошао као кроз сир, никаквих проблема. Ова лагала за оцене, кад добије два из математике ми славимо.
Сад је питам - зашто? Каже да је учила само оно што воли а то су биологија и географија. :roll:
briga je :lol:

na temu me inspirisao klip koji se vrti na drustvenim mrezama
devocica 3..4godine sa misicima na rukama, cvrsto zagrlila vrat gumenog flamenga i pluta otvorenim morem
imala je srecu da je u blizini bio trajekt koji je bez posledica pokupio sa mora
roditelji slabi plivaci nisu usli u vodu koja im je odnela dete, nego su pribrani zvali obalsku strazu
koliko puta ste se u zivotu nasli u slicnim situacijama - da ste ne nepoznatom terenu, da se dese nepredvidjene okolnosti i zivot osobe koja vam je veoma vazna u zivotu bude doveden u opasnost
kako reagujete u takvim situacijma?

meni za ovu konkretnu situaciju opce nije jasno da im je dijete otplutalo u kolutu
prvo, nase dijete sa tri godine nije sanse bilo da pluta tako duze od 20 sekundi pri cemu se smije, mase rukama, nogama i generalno ocekuje publiku
drugo, nikad mi tako mala po plazi nije ostajala bez nadzora
tako da mislim da ti roditelji nisu pribrani nego su mentoli

a da li panicim...kad sve prodje ako je bas stresno imam neki period slijeganja
ali u principu ne panicim

moze se desiti da mi skrene pogled (neko me pozdravi ili vidim nesto interesantno) i da dijete ne bude bez nadzora nekih desetak sekundi, ali ti je maks, i to se desilo nekoliko puta. srecom, nije bilo posljedica

Moja sestra je pobegla od kuće kad je dobila keca iz matematike u sedmom, tražili je po celom gradu, kod svih drugarica, treba li da kažem da je došla kući kad je ogladnela i kad je zahladilo (bila zima, kec na polugodištu) :roll:

Stres i borbu protiv panike je mnogo lakše pobediti ako si verujući. Znam da mnogi nisu u toj priči, nisam ni ja dugo bila...ali percepcija svega lošeg je mnogo drugačija u slučajevima kada si u toj priči..
Потпуна истина.
Лакше се човек бори и мири с муком која га је задесила.

Ја сам се на Лефкади поздравила од живота :lol:
Таман да изађем из воде, поклопи ме талас и одвуче. Као се искобељам, опет. И тако неколико пута. Када сам се већ уморила и нагутала воде, не знам где сам, јел само глава у води а дупе горе :lol: или сам већ у дубинама, прошло ми је: "ОК, то је то. Уживала сам бар ових дана." :lol:
Како сам се домогла плаже ни сада не знам :lol:
Сећам се само да су ми и гаће и брус били пуни каменчића :lol: Само вадим из купаћег, никад краја :lol:
Тако валовито је данас у Турској. :lol:
Добро без гаћа ниси остала, и то може да се деси. :mrgreen:

Тако валовито је данас у Турској. :lol:
Добро без гаћа ниси остала, и то може да се деси. :mrgreen:
То ми се десило прошле године док смо шетали уз воду. Седе неке дедице, пролазимо и машна на доњем делу попустила. Баш су били фини, као покрили очи :lol:
Вежеш и тераш даље, шта сад.

То ми се десило прошле године док смо шетали уз воду. Седе неке дедице, пролазимо и машна на доњем делу попустила. Баш су били фини, као покрили очи :lol:
Вежеш и тераш даље, шта сад.
Ја сам данас скоро остала без гаћа. Цео дан су баш таласи и понизласку из воде, талас у повлачењу и само хоп! Где сте пошле?!? :mrgreen:

Mene je mama izgubila na ulici u Njemackoj. Gurala je kolica sa sestrom u njima, a druga sestra i ja smo sa obje strane isli sa njom drzeci se za kolica. U jednom momentu ja skapiram da zena koja ide ispred mene i koju ja pratim nije moja mama, jest da je imala suknju i majicu iste boje, ali kosa joj je bila duza i nije gurala kolica. Posto smo dosli sinobusom, odlucim ja da mi je najbolje da se vratim na stanicu posto smo tek bili sisli sa sinobusa i da je tu cekam jer ce sigurno da dodje na stanicu kad se bude vracala kuci. Krenem i sretnem uspanicenu mamu koja je skrenula u neku ulicicu i kad je ukapirala da me nema vratila se nazad da me trazi. Zamalo tad ne dobih batine, ali kapiram da je olaksanje sto me nasla prevagnulo pa prodjoh samo sa malo galame.

Back